Η κόρη της Kim Kardashian, North, έχει υπέροχη φωνή και αυτή είναι η απόδειξη (video)

Ιωάννα Τζανή
Η κόρη της Kim Kardashian, North, έχει υπέροχη φωνή και αυτή είναι η απόδειξη (video)

Η North West και η φίλη της έδωσαν τη δική τους παράσταση μέσα στο αυτοκίνητο, ερμηνεύοντας το «We Don’t Talk About Bruno».

Η Kim Kardashian δημοσίευσε ένα βίντεο που αποτελεί τρανταχτή απόδειξη ότι η 8χρονη κόρη της North West μπορεί να έχει μέλλον στο τραγούδι και να ακολουθήσει την καριέρα του μπαμπά της, Kanye West.

Η North και η φίλη της Ryan Romulus τραγούδησαν με τον πιο cute τρόπο το «We Don't Talk About Bruno» της ταινίας Encanto και ξετρέλαναν το Instagtam. Οι δυο τους ερμήνευσαν σχεδόν ολόκληρο το κομμάτι, κάνοντας ταυτόχρονα τη δική τους χορογραφία.

Kim Kardashian και North «βάζουν φωτιά» στο TikTok! Εσύ ακόμα να τις ακολουθήσεις;

Το απίθανο post της Kim με τη North και τη Ryan

Το ντουέτο της Pepa και του Felix απογειώθηκε από τις δύο μικρές φίλες, οι οποίες έκαναν το δικό τους show μέσα στο αμάξι. Η Kim Kardashian δεν μπορούσε παρά να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram αυτό το εκπληκτικό βίντεο, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Η North και η Ryan εξακολουθούν να μιλούν για τον Bruno! Και το τραγούδι τριγυρίζει ακόμη στο κεφάλι μου».


https://www.instagram.com/p/CbsgwyOpoN_

Θαυμαστές και φίλοι της Kim έκαναν διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία των κοριτσιών, ενώ η θεία της North, Khloe Kardashian, σχολίασε: «Κλαίω!!!!!!!!», προσθέτοντας: «Προχώρα North!! Προχώρα Ryan!!!! Είστε super stars!!!!».

Το τραγούδι δεν είναι το μοναδικό ταλέντο της North!

Εάν η North δε γίνει τραγουδίστρια, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να ακολουθήσει μια καριέρα στον χώρο της μόδας. Η ιδρύτρια των SKIMS αποκάλυψε πρόσφατα ότι η κόρη της κάνει πάντα κριτικές και σχόλια για τα ντυσίματά της και δε φοβάται να είναι ειλικρινής και αυστηρή με τη μαμά της. «Η North έχει πάντα άποψη για τα looks μου. Πάντα παραπονιέται όταν φοράω μαύρα», είπε η 41χρονη.



Δίνοντας ένα παράδειγμα, η Kim αποκάλυψε: «Εμφανίστηκα στο σχολείο της την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φορώντας ροζ από πάνω μέχρι κάτω και ενθουσιάστηκε τόσο που έτρεξε και με αγκάλιασε. Φυσικά άνοιξε το παλτό μου, είδε τη μαύρη φόδρα και είπε "Μαμά, ακόμα φοράς μαύρα"».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kim και North ξαναχτυπούν με νέο TikTok που θα κάνει έξω φρενών τον Kanye West

Νέο μέλος για την οικογένεια Kardashian! Η North είναι ήδη ξετρελαμένη (photos)