Kim και North ξαναχτυπούν με νέο TikTok που θα κάνει έξω φρενών τον Kanye West

Ιωάννα Τζανή
Kim και North ξαναχτυπούν με νέο TikTok που θα κάνει έξω φρενών τον Kanye West

Kim Kardashian, North West και Penelope Disick στην πιο... goth εμφάνισή τους!

Το edgy στιλ της Kourtney Kardashian φαίνεται πως προσπαθεί να μιμηθεί η κόρη της, Penelope Disick, η οποία εμφανίστηκε αγνώριστη μαζί με τη θεία της, Kim Kardashian, και την ξαδέρφη της, North, στο τελευταίο τους TikTok.

Οι τρεις τους εμφανίστηκαν ως... emo και τρέλαναν το TikTok, αλλά κάτι μας λέει ότι θα τρελάνουν και τον Kanye West μόλις το δει, αφού ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θεωρεί ανεπίτρεπτο να βάφεται και να έχει TikTok η 8χρονη κόρη του North.

kim kardashian 1

Αυστηρός μπαμπάς ο Kanye West! Το TikTok της North που τον εξόργισε και η επίπληξη στην Kim

Η Penelope, την οποία η Kourtney έχει αποκτήσει με τον πρώην της Scott Disick, αφέθηκε στα... χέρια των TikTokers, Kim Kardashian και North West, και γύρισαν το πιο extreme βίντεο που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η τριάδα φορούσε μαύρο κραγιόν και σκούρα σκιά ματιών, ενώ συγχρόνιζαν τα χείλη τους στο τραγούδι του Machine Gun Kelly και της Willow Smith, «Emo Girl».

Η 41χρονη Kim ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ολόσωμο μαύρο σύνολο, ενώ η Penelope και η North επέλεξαν να ντυθούν casual, φορώντας λευκά μπλουζάκια.



Στη λεζάντα του βίντεο, η Kim δεν έγραψε τίποτα παρά μόνο έβαλε μαύρες καρδούλες, που ταιριάζουν με το emo στιλ του βίντεο.

Η διαφωνία Kanye West - Kim Kardashian για το TikTok της North

Η ανάρτηση έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες αφότου ο πατέρας της North, Kanye West, έκανε... χαμό στα social media σχετικά με την παρουσία της στην εφαρμογή.

Ο ράπερ ισχυρίστηκε ότι η 8χρονη έχει TikTok και μάλιστα εμφανίζεται με κραγιόν «παρά τη θέλησή του», ωστόσο η Kim βγήκε γρήγορα στην... αντεπίθεση

«Οι συνεχείς επιθέσεις του Kanye εναντίον μου σε συνεντεύξεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στην πραγματικότητα πιο βλαβερές από ό,τι μπορεί να είναι οποιοδήποτε TikTok για τη North», έγραψε σε Insta story της τον περασμένο Φεβρουάριο η Kim.

Και συνέχισε:

«Ως γονέας, κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να προστατεύσω την κόρη μας, επιτρέποντάς της να εκφράσει τη δημιουργικότητά της στο μέσο που επιθυμεί με την επίβλεψη ενηλίκου - γιατί της φέρνει χαρά».



Η Kim κρατάει χαρακτήρα και βάζει πάνω απ' όλα τα παιδιά της

Παρά το γεγονός ότι η Kim θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια στην τότε επίπληξη του Kanye, η ίδια αποκάλυψε πριν στην τελευταία της συνέντευξη πως οι fans της δε θα τη δουν να επικρίνει τον Ye στην επερχόμενη εκπομπή της οικογένειας Hulu, «The Kardashians».

«Δεν νομίζω ότι θα επέκρινα ποτέ τον πατέρα των παιδιών μου στην τηλεοπτική μου εκπομπή. Απλώς δεν ασχολούμαι με αυτό και δεν νομίζω ότι αυτό θα με έκανε ποτέ να νιώσω καλά», είπε σε συνέντευξή της στο Variety που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, συμπληρώνοντας: «Το να είσαι δημόσιο πρόσωπο και να έχεις διαφωνίες δημόσια δεν είναι ποτέ εύκολο. Εγώ πιστεύω πως όλα μπορούν να χειριστούν ιδιωτικά. Πιστεύω στη δημόσια υπεράσπιση και στην ιδιωτική κριτική».


https://www.instagram.com/p/Ca4rwq8rPQQ

Η επιχειρηματίας σημείωσε ότι ήταν σημαντικό για εκείνη να σεβαστεί αυτό που θα δουν τα παιδιά της και να μην εκθέσει τον πατέρα τους. «Η πραγματικότητα είναι ότι θα είμαστε πάντα οικογένεια. Πάντα θα έχουμε αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Και ακόμα κι αν υπάρχουν στιγμές που μπορεί να μην φαίνεται έτσι, υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές που είναι εξαιρετικά θετικές. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να βλέπουν ότι τα πράγματα δεν είναι τέλεια συνέχεια, αλλά ότι μπορούν να γίνουν καλύτερα», εξήγησε.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: την 8χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago και τον 2 ετών Psalm.

Πηγή φωτογραφιών: @kimkardashian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο σίριαλ ανάμεσα σε Kayne West και Kim Kardashian: Εμφανίστηκε στο πάρτι της κόρης Chicago

H Κim Kardashian λύνει μέσω Instagram τις διαφορές της με τον Kanye West