Νέο μέλος για την οικογένεια Kardashian! Η North είναι ήδη ξετρελαμένη (photos)

Νέο μέλος για την οικογένεια Kardashian! Η North είναι ήδη ξετρελαμένη (photos)

Ένας φεύγει ένας έρχεται!

Ως γνωστόν η Kim Kardashian χωρίζει με τον Kanye West, ενώ μόλις χθες είδε το φως της δημοσιότητας και η αιτία χωρισμού, που είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα «Ασυμφωνία Χαρακτήρων».

Τόσο η Kim όσο και ο Kanye έχουν ξεκαθαρίσει ότι πάνω απ’ όλα και όλους βάζουν τα τέσσερα παιδιά τους, τα οποία λατρεύουν και βασική τους επιθυμία είναι να βγουν αλώβητα από την περιπέτεια αυτή.

Φαίνεται λοιπόν ότι η μαμά Kim κάνει τα πάντα προκειμένου τα μικρά της να μην ασχολούνται με εξωγενείς παράγοντες και δημοσιεύματα, και αυτός είναι ο λόγος που έκανε ένα δωράκι στη μεγάλη της κόρη, North.

«Γνωρίστε το νέο μέλος της οικογένειάς μας, τον Speed», έγραψε η Kim κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της να κρατάει τρυφερά ένα… ιγκουάνα!

Το ζωάκι αυτό λοιπόν, του οποίου η καταγωγή είναι από την Αυστραλία, είναι μάλλον η νέα μόδα ανάμεσα στις celebrities, μιας και όλο και περισσότερες, αφήνουν στην άκρη τα γατάκια και τα σκυλάκια και υιοθετούν το άγριο αυτό ερπετό.

Μάλιστα ο Speed έχει ήδη τη δική του συλλογή από ρόμπες SKIM, μιας και η γιαγιά Kim-αν υποθέσουμε ότι η μαμά του είναι η North- φρόντισε να του φτιάξει ήδη τη γκαρνταρόμπα του.

Δες λοιπόν τον Speed στην παρακάτω gallery: