Τα πρώτα λόγια του Μαρτίκα για τη Βρισηίδα είναι ό,τι θέλει να ακούσει κάθε γυναίκα

Τα πρώτα λόγια του Μαρτίκα για τη Βρισηίδα είναι ό,τι θέλει να ακούσει κάθε γυναίκα

«Μόλις χωρίσαμε, έχασε τον εαυτό της», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας αναφερόμενος στη Βρισηίδα.

Ύστερα από 12 φορές που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Σπύρος Μαρτίκας συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και αποχώρησε από το Survivor. Πρόκειται για έναν δυναμικό παίκτη που οι τηλεθεατές λάτρευαν να μισούν - γι' αυτό άλλωστε και τον κράτησαν τόσες φορές. Όμως ο Σπύρος δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό και σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα. Και έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε αν το φλογερό ειδύλλιο που παρακολουθήσαμε να αναπτύσσεται στην παραλία του Άγιο Δομίνικου μεταξύ εκείνου και της Βρισηίδας Ανδριώτου, θα συνεχιστεί και στην πραγματική ζωή.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (24/6), ο φαρμακοποιός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It», μιλώντας μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο παιχνίδι και την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Βρισηίδα.

Marikas.jpg

Οι πρώτες δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα μετά την αποχώρησή του από το Survivor

«Νιώθω υπέροχα, νιώθω μια απίστευτη γαλήνη, ελευθερία και τεράστια υπερηφάνεια για τον εαυτό μου που άντεξα έξι μήνες. Ήταν δίκαιο. Είχαμε άλλη συμφωνία στην ψηφοφορία, η Σταυρούλα δεν ήθελε να βγει στον τάκο μαζί μου, αλλά με ψήφισε τελευταία στιγμή. Αθέτησαν την συμφωνία μας και αυτό είναι που με στεναχώρησε», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και συμπλήρωσε:

«Εγώ πήγα να ζήσω την εμπειρία και η μόνη επαφή που είχα ήταν μετά από τόσες ψηφοφορίες, ο κόσμος να με κρατάει. Στη 10η υποψηφιότητα προς αποχώρηση είπα ότι το έπαθλο δεν ανήκει σε εμένα, ανήκει στον κόσμο που με στηρίζει και στην πόλη που λατρεύω, μεγάλωσα και δουλεύω, το Κερατσίνι. Δεν θέλω σε αυτή την πόλη να πεινάσει κανένας άνθρωπος, αυτή ήταν η πρόθεση μου αν κέρδιζα. Δεν ήθελα ούτε ένα ευρώ από αυτό το έπαθλο. Είχα σκεφτεί να κάνω σοβαρές φιλανθρωπικές δράσεις και παρόλο που δεν κέρδισα, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου. Μετά από αυτά που έζησα στο Survivor, θα δράσω ακόμα πιο έντονα απ' ό,τι έκανα πριν».

Τα τρυφερά λόγια του Μαρτίκα για τη Βρισηίδα

Αναφερόμενος στη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ο πρώην παίκτης του Survivor εξομολογήθηκε: «Εννοείται θα βρεθώ με την Βρισηίδα, εννοείται ανυπομονώ να τη δω και μόλις βρεθεί κινητό στο χέρια μου οι πρώτοι που θα επικοινωνήσω είναι η αδερφή μου, οι γονείς μου και η Βρισηίδα. Με τη Βρισηίδα δυόμιση μήνες νομίζω ότι νιώσαμε την ανάγκη και την έντονη επικοινωνία να σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλον και να περάσουν δυόμιση μήνες, ίσως από τους καλύτερους και τους πιο ευχάριστους μήνες του παιχνιδιού».

Και πρόσθεσε:

«Ένιωθα πολύ ωραία που η Βρισηίδα κοντά μου είχε ηρεμήσει τόσο πολύ. Μόνο που χαμογέλαγε, έδινε δύναμη στους πάντες γύρω της. Μόλις χωρίσαμε και τσακωθήκαμε με ένα πολύ ατυχές συμβάν, η Βρισηίδα ξέφυγε ακραία. Έχασε τον εαυτό της και στενοχωριόμουν που την έβλεπα έτσι. Εύχομαι να τη βρω καλά, χαμογελαστή, ήρεμη και ικανοποιημένη για όσα ζήσαμε εδώ».