Ο Jason Momoa εμφανίστηκε (ημι)γυμνός και όλοι συζητούν για ένα συγκεκριμένο σημείο στο σώμα του

Ο Jason Momoa εμφανίστηκε (ημι)γυμνός και όλοι συζητούν για ένα συγκεκριμένο σημείο στο σώμα του

Ο ηθοποιός είναι γενικά πιο αυθόρμητος, αλλά, και πάλι, αυτό δεν το περιμέναμε.

Κάποιες φορές, οι celebrities κινούνται πάνω-κάτω με βάση τα καθιερωμένα τους χωρίς κάποια ιδιαίτερη έκπληξη. Είναι και κάποιες μέρες, όπως αυτή, που γινόμαστε μάρτυρες ενός θεάματος, το οποίο μάλλον δεν είχαμε στο μυαλό μας. Γιατί ο Jason Momoa είχε άλλη διάθεση.

Ο 43χρονος ηθοποιός που έγινε γνωστός για τον ρόλο του Khal Drogo στην επιτυχημένη σειρά του HBO «Game of Thrones», έκανε μία σειρά από stories στον λογαριασμό του στο Instagram για να δείξει στο κοινό του μία μέρα που αποφάσισε να πάει για ψάρεμα.

Ο Jason Momoa πήγε για ψάρεμα (ημί)γυμνος

Όλα καλά μέχρι εδώ. Πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν για ψάρεμα. Δεν είναι και κάτι το εξωπραγματικό. Ωστόσο, ο Momoa δεν είναι ο μέσος άνθρωπος, γι’ αυτό και είπε να φορέσει οριακά τα απολύτως απαραίτητα. Τι εννοούμε; Να καλύψει το «επίμαχο» μπροστινό μέρος και να αφήσει τα οπίσθιά του ακάλυπτα.

Ναι, έτσι ακριβώς ψάρευε.

Σε περίπτωση που πιστεύεις ότι είμαστε υπερβολικές στην περιγραφή, σε προκαλούμε να μπεις στην γκάλερι που ακολουθεί.

Ο Momoa ήταν στα πλάνα με το ίδιο κούρεμα που έκανε έναν μήνα πριν.

«Είμαι εδώ στη Hawaii τώρα και απλά βλέπω τον ωκεανό μας. Είναι τόσο στενόχωρο. Σας παρακαλώ, να κάνετε ό,τι μπορείτε για να περιορίσετε το πλαστικό μίας χρήσης στη ζωή σας. Βοηθήστε με. Τα πλαστικά μπουκάλια είναι γελοία. Θα συνεχίσουμε. Σας αγαπώ, παιδιά. Aloha», είπε τότε δείχνοντας το νέο του κούρεμα.

Ο Momoa έκανε εμφάνιση - έκπληξη σε αεροπλάνο

Τον περασμένο Αύγουστο, μάλιστα, ο σταρ του «Aquaman» εκτέλεσε χρέη αεροσυνοδού και άρχισε να μοιράζει μπουκάλια με νερό στους έκπληκτους παρευρισκόμενους.

https://www.instagram.com/p/CgxeNftL2SU

Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι επειδή το νερό ανήκει στη δίκη του εταιρεία, Mananalu, οπότε σκέφτηκε πως το να μοιράζει ο ίδιος τα νερά μέσα στο αεροσκάφος είναι μία εξαιρετική κίνηση για την προώθηση του brand. Και ορθώς το σκέφτηκε, διότι και οι επιβάτες ενθουσιάστηκαν και μοιράστηκαν παντού τα βίντεο από το ασυνήθιστο και απρόσμενο συμβάν.