Survivor: Η απίστευτη δήλωση του James Καφετζή για τον Γιωρίκα Πηλίδη και τη συμμετοχή στο reality

Survivor: Η απίστευτη δήλωση του James Καφετζή για τον Γιωρίκα Πηλίδη και τη συμμετοχή στο reality

Πως σχολίασε τη συμμετοχή του Γιωρίκα που έχει ήδη γίνει ο αγαπημένος των χρηστών στα social media και στο Twitter. 

Το χρυσό παιδί της πάλης, o Γιώργος Πηλίδης ή αλλιώς Γιωρίκας λόγω της ποντιακής του καταγωγής, έχει γίνει ήδη από τα πρώτα επεισόδια ο αγαπημένος του κοινού και μάλιστα αρκετοί τον βλέπουν έως και το φαβορί για τον τελικό. 'Ενας άλλος πρώην παίκτης και εξίσου αγαπημένος των τηλεθεατών, ο James Καφετζής, σχολίασε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha, την συμμετοχή στο reality επιβίωσης του γνωστού αθλητή, που αρκετούς όπως και εκείνον, τους εξέπληξε.


https://www.instagram.com/p/CWU-nWKq8Ln/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας Oλυμπιονίκης στο Survivor

O James δεν μάσησε τα λόγια του και δήλωσε πως στεναχωριέται που βλέπει έναν Ολυμπιονίκη να συμμετέχει σε ένα τέτοιο τηλεοπτικό παιχνίδι για να βοηθήσει την καριέρα του. Το σχόλιό του αν και παραξένεψε αρκετούς, το δικαιόλογησε τουλάχιστον σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος του παιχνιδιού. 'Οπως όλοι ξέρουμε οι αμοιβές που παίρνουν οι διάσημοι ανα εβδομάδα, διόλου ευκαταφρόνητες δεν είναι. «Στεναχωριέμαι που βλέπω έναν Ολυμπιονίκη να παίρνει μέρος σε ένα τέτοιο παιχνίδι» είπε ο James αλλά στη συνέχεια δικαιολογήθηκε λέγοντας πως καταλαβαίνει πως το κάνει για να βοηθήσει την αθλητική του καριέρα και ρισκάρει, ακόμη και να τραυματιστεί στο παιχνίδι. Δεκάδες τα παραδείγματα εξάλλου των αθλητών που πήραν μέρος και στην φετινή Ολυμπιάδα του Τόκιο οι οποίοι είχαν μιλήσει για τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά για να κάνουν τις προπονήσεις τους με την πενιχρή βοήθεια από την πολιτεία.



Πάντως ο Γιωρίκας Πηλίδης που είναι κάτοχος 7 χρυσών μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαικά πρωταθλήματα της ελεύθερης πάλης, έχει γίνει ήδη ο αγαπημένος του κοινού, για τη σπιρτάδα του στα αγωνίσματα αλλά κυρίως για το χαρακτήρα του. Αν αντέξει τις δύσκολες συνθήκες του Άγιου Δομήνικου, σίγουρα είναι ένα από τα φαβορί για τον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πρεμιέρα με κόντρες και μηνύματα από James Καφετζή, Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο

Τα 10 viral τηλεοπτικά πρόσωπα για το 2021 αγαπήθηκαν αλλά και δίχασαν το κοινό

Από το J2Us στο Survivor: O James Καφετζής δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Τριαντάφυλλο