Ελισάβετ Σπανού: Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της

Ελισάβετ Σπανού: Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της

Η Ελισάβετ Σπανού ξέρει πώς να αλλάξει αλλά και να παραμείνει ίδια.

Η Ελισάβετ Σπανού είναι πιο ανάλαφρη μετά το Survivor και αυτό φαίνεται και στην αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Ελισάβετ Σπανού ποζάρει με μαγιό στην πιο καυτή φωτογραφία του καλοκαιριού

Η Ελισάβετ Σπανού, γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού Survivor, αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της με μια μικρή αλλά ουσιαστική αλλαγή. Χαμηλών τόνων, δυναμική και φρέσκια, η Σπανού φαίνεται να ξέρει πώς να ανανεώσει την εμφάνισή της και να ανανεώσει τον εαυτό της χωρίς να φτάνει στα άκρα.

elisavet-spanou-01-story.JPG

Ελισάβετ Σπανού: Μικρή αλλαγή, αλλά… θαυματουργή;

Μετά την εμφάνισή της στο "Ποιος είναι πρωινιάτικα" που πήγε καλεσμένη για να μιλήσει για το Survivor και όλα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και την εκπομπή "Όλα για τη ζωή μας" στο Mega, την είδαμε αναζωογονημένη.

Πιο συγκεκριμένα, εχθές το πρωί την είδαμε στην εκπομπή του Mega με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος μέσα από το "Όλα για τη ζωή μας" μάς δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πώς θα βελτιώσουμε την ψυχική αλλά και τη σωματική μας υγεία, είχε καλεσμένη για το θέμα του "μικροβιώματος" την 42χρονη τραγουδίστρια.

Μια πολύ δημοφιλής αλλαγή και αυτή που ακολούθησε και η Ελισάβετ, είναι η μετάβαση από τα μακριά μαλλιά σε ένα κούρεμα μέχρι τους ώμους, που προσφέρει ένα πιο ανάλαφρο στυλ. Επιπλέον, επέλεξε να κινηθεί σε μια πιο φωτεινό και ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά της, που φωτίζει ελαφρώς το πρόσωπό της. Μπορεί η αλλαγή να μην είναι τεραστίων διαστάσεων, αλλά σίγουρα αναδεικνύει ένα συνολικά ανανεωμένο look.

Ελισάβετ Σπανού για Survivor: «Ως τηλεοπτικό προϊόν είναι ένα σκουπίδι»

Εκτός από τη χθεσινή της εμφάνιση, πριν λίγες ημέρες, η Ελισάβετ Σπανού εμφανίστηκε καλεσμένη στην εκπομπή του OpenTV, όπου μίλησε τόσο για τη συμμετοχή της στο Survivor, όσο και για τη νέα σεζόν.

Γιατί κανείς δεν ψηφίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο προς αποχώρηση από το Survivor;

"Εγώ δεν έμεινα πολύ στο παιχνίδι. Είχα έναν προβληματισμό για τη Μυριέλλα όσο έκατσα… για το κατά πόσο λειτουργούσε φυσιολογικά, κανονικά ή με κάτι άλλο στο μυαλό της.", δήλωσε για τη συμμετοχή της, ενώ αργότερα παραδέχτηκε πως αν έμενε, θα έδινε πόνο και είπε χαρακτηριστικά, "Καλύτερα που δεν έκατσα, μας έσωσε ο Θεούλης."

Η πιο "βαριά" δήλωση όμως ήρθε όταν ρωτήθηκε αν βλέπει πλέον τη νέα σεζόν του Survivor. "Όταν ξεκίνησε το Survivor φέτος, το έβλεπα ανελλιπώς, με τρέλα. Είχα περιέργεια να δω και τα αγωνίσματα κ.λπ. Όταν έγινε της καλύβας το καγκελάκι, μόλις μπήκε ο Χάρος και κάηκαν οι καλύβες, σταμάτησα. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν πήγαινε τίποτα καλά. Έχει γίνει λίγο πανηγύρι."

Εκτός αυτών όμως, πρόσθεσε: "Θεωρώ ότι είμαστε όλοι τόσο βεβαρυμμένοι ψυχικά, που το βλέπεις μόνο και μόνο για να ξεχαστείς. Είναι τόσο κακό, όσο κακή είναι και η πραγματικότητα που βιώνουμε. Δεν θεωρώ ότι έχει να δώσει τίποτα άλλο σε κανέναν, ως τηλεοπτικό προϊόν είναι ένα σκουπίδι".

https://www.instagram.com/p/CpF5-VBo3lp