Γιατί κανείς δεν ψηφίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο προς αποχώρηση από το Survivor;

Γιατί κανείς δεν ψηφίζει τον Κωνσταντίνο Βασάλο προς αποχώρηση από το Survivor;

Το Twitter, το κοινό στο Instagram και όλοι μας γενικά απορούμε πώς έχει καταφέρει ο Κωνσταντίνος Βασάλος να μην ψηφιστεί ούτε από έναν παίκτη προς αποχώρηση. 

Στην κόκκινη ομάδα των Διασήμων στο Survivor All Star έγινε από προχτές ξεκαθάρισμα και οι πιο αδύναμοι αγωνιστικά παίκτες (αλλά και εκείνοι που φέρνουν εντάσεις) βγήκαν προτεινόμενοι προς αποχώρηση.

Έλα όμως που μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ελευθερία Ελευθερίου, υποψήφιος μετά την ήττα των Μαχητών αναδείχτηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

https://www.instagram.com/p/CpgTJyCNd7-

Στο στρατόπεδο των Μπλε έχουμε δει πως ο Γιώργος είναι ανάμεσα στους πιο αδύναμους αγωνιστικά παίκτες αλλά όχι ο πλέον αδύναμος. Στο ριάλιτι κομμάτι του παιχνιδιού, η κόντρα Γκότση - Κωνσταντινίδη κλόνισε τη Μπλε ομάδα κάνοντας ακόμα και τον Ηλία Μπόγδανο αλλά και τον Γιωρίκα να πάρουν θέση.

Υπάρχει όμως ένα αγόρι, που ούτε ριάλιτι βλέπουμε να κάνει, ούτε αγώνες να κερδίζει και έχει καταφέρει στο 1/3 του παιχνιδιού, τους δύο αυτούς μήνες να μην ψηφιστεί ούτε μια φορά.

Ποιος φοβάται τον Βασάλο τελικά;

Σίγουρα όχι η κόκκινη ομάδα, μιας και τα στατιστικά του Κωνσταντίνου Bασάλου στους δύο αυτούς μήνες είναι απογοητευτικά.

«Εγώ, ένας καλοκάγαθος και συμπαθητικός άνθρωπος δεν νομίζω να ψηφιστώ σήμερα, έχω κάνει τις δημόσιες σχέσεις μου. Κάνω κοτσιδάκια με τα κορίτσια, μαγειρεύουμε μαζί, με τα αγόρια λέμε τα υπόλοιπα, θα τη γλιτώσω κι αν πάρω κάποια ψήφο, θα είναι από κάποιον που θα πει τον ψηφίζω λόγω τραυματισμού. Το ότι δεν ψηφίζομαι ακόμα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για μένα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Βασάλος.

Τι είναι ο Βασάλος το φετινό Survivor;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor του 2017, ήταν ο τρίτος, αυτός που έφτασε στην πηγή και νερό δεν ήπιε. Δυνατός αγωνιστικά, έφυγε τότε με κέρδος ένα αυτοκίνητο από έναν αγώνα στον οποίο βγήκε πρώτος.

Στις πρώτες ημέρες στο παιχνίδι ο Βασάλος, κατάλαβε πως αγωνιστικά θα τα βρει... μπαστούνια. Και κάπως έτσι, ο Κωνσταντίνος με την προϋπηρεσία στην τιβί, ξεκίνησε να μας χαρίζει ωραία πλάνα και σπαρταριστές ατάκες.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βγήκε εκτός παιχνιδιού νωρίς και ο ίδιος ο Βασάλος ξεκίνησε από νωρίς να κάνει το παρεάκι του στο παιχνίδι με σκοπό να μείνει. Όσο στο παιχνίδι παραμένουν 30 παίκτες δεν έχει ίσως να φοβάται τίποτα. Μένει να μην ψηφιστεί.

Μέχρι τότε θα κάνει κοτσιδάκια, θα ψήνει πιτάκια στη φωτιά, θα μας δείχνει τους απίθανα γραμμωμένους κοιλιακούς του και θα ξεπερνά τη θλάση στο πόδι.

Αρκεί να μην χρειαστεί να ψηφιστεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν βλετιωθεί αγωνιστικά, ο Βασάλος δεν θα καταφέρει να φτάσει εκεί που θέλει, στον τελικό.

Το ερώτημα που γεννιέται στα social είναι το εξής:

Μήπως οι παίκτες φοβούνται τη δημοφιλία του Βασάλου; Έχει καταφέρει να τα πηγαίνει τόσο καλά με όλους; Τι θα συμβεί στην ένωση των δύο ομάδων αν φτάσει ως εκεί; Η παραγωγή προστατεύει τον Κωνσταντίνο;

Δίκαια ξέσπασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

«Είμαι και εγώ υποψήφιος, η ομάδα μου με ψήφισε. Το αποδέχομαι. Αγωνιστικά δεν θεωρώ πως είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης της μπλε ομάδας, παίζω πιο πολύ για την ομάδα μου, δεν παίζω ατομικά, έχω κουραστεί να βγαίνω υποψήφιος, με αυτό το παιχνίδι που γίνεται, αν παραμείνω θα συνεχίζω να παλεύω για την ομάδα αυτή. Δεν έχω μπλέξει φέτος με παρέες και ομάδες, είμαι πιο μοναχικός. Έχω κουραστεί να βγαίνω κάθε εβδομάδα υποψήφιος. Αφήνω στο κοινό να αποφασίσει, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, έχω δείξει ότι είμαι μαχητής, είμαι χαρούμενος που έχω φτάσει ως εδώ», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος που δεν θυμίζει σε τίποτα τον Ασημακόπουλο του 2021.

Έχει έρθει ο Βασάλος για το ριάλιτι; Α μπα!

Τουλάχιστον στα πλάνα που βλέπουμε ο Βασάλος έχει έρθει για νικήσει. Σε καυγάδες δεν έχει μπλέξει, σε ερωτικά μπερδέματα δεν έχει μπλέξει. Το μόνο που έχει ουσιαστικά μπλέξει είναι τα μαλλιά του κοτσιδάκια.

Και το Twitter απλά απορεί;

Γιατί κανείς δεν ψηφίζει τον Κωνσταντίνο; Ποιος φοβάται τον Βασάλο τελικά; Απορούμε κι εμείς!!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει hot στη Χαβάη και ο Γρηγόρης Morgan που έχει γενέθλια