Ποιες θα είναι οι πρώτες λέξεις του μωρού; Η Ιωάννα Τούνη έλαβε τις πιο εύστοχες απαντήσεις

Ποιες θα είναι οι πρώτες λέξεις του μωρού; Η Ιωάννα Τούνη έλαβε τις πιο εύστοχες απαντήσεις

Η Ιωάννα Τούνη μετακομίζει και ρώτησε ποιες θα μπορούσαν να είναι οι πρώτες λέξεις του μπέμπη της. Οι απαντήσεις δεν απογοητεύουν.

Η Ιωάννα Τούνη μετακομίζει και αναρωτιέται ποιες θα μπορούσαν να είναι οι πρώτες λέξεις του μπέμπη της μετά από τόσα πέρα-δώθε. Οι απαντήσεις των fans δεν απογοητεύουν.

Ιωάννα Τούνη -Ένας χρόνος χωρίς τη μαμά της: «Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ να γνωρίσεις τον μικρό μας»

Σε μεγάλες αλλαγές η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι σε φανερά χαρούμενη διάθεση -και φυσικά κατακουρασμένοι- καθώς ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε ένα καινούργιο σπίτι στην Αθήνα με τον γιο τους.

Μέσα από τα social media δείχνουν πόσο αφοσιωμένοι είναι στη φροντίδα του μοναχού τους παιδιού και πλέον αποφάσισαν να αλλάξουν το σπίτι τους.

Η Ιωάννα, που μας συνηθίζει να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή στα social media, αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής μέσα από τα stories της στο Instagram ότι πρόκειται να αποχωρήσουν από το παλιό σπίτι τους και να ξεκινήσουν νέες περιπέτειες σε ένα καινούργιο σπίτι μαζί με τον μονάκριβο γιο τους.

"Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε από τα προηγούμενα stories μετακομίζουμε!", είπε η Τούνη. "Έχω να πω κάτι με μεγάλη σιγουριά και βεβαιότητα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Τέλος καλό, όλα καλά. Τρέχω, δεν καταλαβαίνετε, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Αλλά δεν με πειράζει γιατί τελικά τα κατάφερα, οπότε λίγο πίστη παραπάνω", είπε ο παρουσιαστής.

Μαίρη Συνατσάκη: To matchy-matchy look με την κόρη της & 4 ακόμη celebs που ποζάρουν με τα μωρά τους

https://www.instagram.com/p/CrRNX05I0Sl

Ποια θα είναι τα πρώτα λόγια του μικρού της Ιωάννας Τούνη; Οι ακόλουθοι απαντούν

"Και να ρωτήσω εγώ το εξής. Αυτός εδώ ο κακόμοιρος ο μπέμπης που τον έχω πίσω και τον σέρνω, τι θα μου πει όταν μιλήσει; Ποιες θα είναι οι πρώτες του λέξεις θέλω να μου πείτε, τι θα πει; Αχ το μωρό αυτό είναι ήρωας. Τι καλό μωρό είναι αυτό; Τι θα το κάνω που είναι ένα τζουτζουγανάκι χοντρομπουτούδικο που μεγαλώνει κάθε μέρα! Αυτά είχα να πω. Καλημέρα σας" είπε η Ιωάννα Τούνη που δεν έκρυβε τη χαρά της και την αγάπη της για τον μικρό της μπέμπη.

Εμείς κρατάμε το "τζουτζουγανάκι χοντρομπουτούδικο" και σου μοιραζόμαστε τις δεκάδες απαντήσεις των θαυμαστών και των ακολούθων στο ποιες θα είναι οι πρώτες λέξεις του μωρού!

Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται να είναι η πιο ειλικρινής νέα μαμά influencer και την ευχαριστούμε για αυτό