Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται να είναι η πιο ειλικρινής νέα μαμά influencer και την ευχαριστούμε για αυτό

Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται να είναι η πιο ειλικρινής νέα μαμά influencer και την ευχαριστούμε για αυτό

Η Ιωάννα Τούνη δεν κρύβει τίποτα και με τα νέα της βίντεο δείχνει με όμορφο τρόπο την αληθινή πλευρά της μητρότητας.

Η Ιωάννα Τούνη δεν κρύβει τίποτα και με το Instagram ως όπλο δείχνει σε κάθε κοπέλα πώς είναι να είσαι μια νέα και εργαζόμενη μητέρα.

https://www.instagram.com/p/Cnm4RGdBDFm

Ευτυχώς που έγινε μαμά η Ιωάννα Τούνη και μας έδειξε την αλήθεια του σώματος μετά τη γέννα

Ιωάννα Τούνη - Επιχειρηματίας, influencer, μαμά

Οι σωστές και ειλικρινείς διασημότητες του Instagram που δεν φοβούνται να δείξουν την αληθινή πλευρά του νέου ρόλου της μητέρας είναι μια αναζωογονητική αλλαγή από τις συνήθεις επιμελημένες και φιλτραρισμένες εικόνες που κατακλύζουν τα social media.

Προσφέρουν μια ματιά στην πραγματικότητα της μητρότητας, η οποία είναι βρώμικη, εξαντλητική και όχι πάντα λαμπερή. Αυτές οι διασημότητες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να προσφέρουν υποστήριξη σε άλλες μητέρες που μπορεί να παλεύουν με τις προκλήσεις της ανατροφής ενός παιδιού.

«Η πιο ωραία σου φωτογραφία»! Η Συνατσάκη ποζάρει με την κόρη της και στέλνει μήνυμα

Με το να είναι αυθεντικές και ειλικρινείς, βοηθούν να καταρρίψουν τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που τίθενται στις νέες μητέρες και να προωθήσουν μια πιο ρεαλιστική και συμπονετική προσέγγιση της γονικής μέριμνας. Αυτή είναι και η περίπτωση της Ιωάννας Τούνη, που ναι μεν η ωραιοποίηση είναι σήμα κατατεθέν, αλλά αν δεις πέρα από αυτό, θα εντοπίσεις και την ειλικρίνεια.

Ιωάννα Τούνη: "Πάμε με τη μαμά, να κάνουμε δουλειά"

"Καλημέρα σου, με μία μικρή γκρίνια από πίσω, δεν πειράζει, δεν δίνουμε σημασία", λέει στο νέο της βίντεο και κοιτάει χαμογελαστή το μικρό της πλασματάκι, ενώ του λέει γλυκά "βρε... ένα λεπτό, μιλάω και έρχομαι".

"Σήμερα έχουμε υφασματάδικα, βιοτεχνίες, όλα αυτά τα ωραία και καλά, που γι' αυτά έρχομαι Θεσσαλονίκη δηλαδή, για την Bubblegun., γιατί τα ρούχα τα φτιάχνουμε στην Ελλάδα... αχ δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, συγγνώμη..." λέει όταν το μητρικό της ένστικτο δεν μπορεί πια να το αγνοήσει και πηγαίνει στον Νουνίτο της, όπως τον αποκαλεί, για να τον πάρει αγκαλιά, να δει τι χρειάζεται και να τον ησυχάσει.

"Πάμε με τη μαμά, να κάνουμε δουλειά" τραγουδάει ενώ τον έχει στο μάρσιπο. "Α τώρα δεν γκρινιάζεις που είσαι το μαρσιπάκι σου ε; Μικρούλη, πονηρούλη", και συνεχίζει τη δουλειά της ενημερώνοντας τους fans για την επιχείρησή της, τις νέες της παραλαβές και τη διαδικασία που ακολουθείται για να παραλάβουν οι θαυμάστριες όλα όσα διάλεξαν.

Εκτός από τη δουλειά της, με νέα της story-βίντεο στο Instagram δείχνει το σώμα της, λέγοντας "Η κατάσταση εν τω μεταξύ με την γέννα, έχουν περάσει δύο μήνες, είναι αυτή εδώ στο σώμα μου, υπάρχει βέβαια μία χαλαρότητα στην κοιλίτσα, λογικό είναι βέβαια, είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς".

Βέβαια, το συγκεκριμένα stories είχαν σκοπό και την προώθηση καλλυντικών κρεμών γνωστής επωνυμίας, αλλά αυτό δεν ακυρώνει το πόσο θετικό και εμψυχωτικό είναι το γεγονός πως μία από τις πιο διάσημες Ελληνίδες influencers μιλάει ανοιχτά για τις αλλαγές στο σώμα της, ότι είναι όλα κατανοητά και αποδεκτά και δύσκολα, και ίσως αν δεν υπήρχαν τόσα στίγματα, να μην χρειαζόταν να πούμε πόσο σημαντική είναι μια ανάρτηση από μια διάσημη γυναίκα που βγάζει φωτογραφία με το μωρό της αγκαλιά και ξεκινάει τις δουλειές του σπιτιού.

332975324_627528615852469_3390992209633167440_n.jpg