Ιωάννα Τούνη -Ένας χρόνος χωρίς τη μαμά της: «Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ να γνωρίσεις τον μικρό μας»

Ιωάννα Τούνη -Ένας χρόνος χωρίς τη μαμά της: «Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ να γνωρίσεις τον μικρό μας»

Στη ζωή της ως μαμά πια, η Ιωάννα Τούνη δεν έχει στο πλευρό της τον πιο μεγάλο της σύμμαχο, τη μαμά της. Και της λείπει, σε όλα εκείνα τα μικρά και μεγάλα που κάνει μια μαμά για το παιδί της, ειδικά όταν εκείνο φέρνει στον κόσμο μια νέα ζωή.

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια της μαμάς της Ιωάννας Τούνη. Η κυρία Τάνια μετά από μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή, φέρνοντας ένα δώρο για την κόρη της που λίγες ημέρες αργότερα έμαθε πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η Ιωάννα από την ημέρα που έγινε μαμά έχει αφιερωθεί στον γιο της, τον Νουνίτο όπως τον αποκαλεί και τον έχει παντού μαζί της, από το γυμναστήριο, τη δουλειά και τα ψώνια ως τα ταξίδια σε Θεσσαλονίκη, Αράχωβα και Κάιρο.

Στην Ιωάννα λείπει η μητέρα της και η καθοδήγηση στα πρώτα της βήματα ως μαμά

undefined

«Αυτή ήταν η «πρώτη φωτογραφία» του γιου μου… και εγώ σκεφτόμουν πως θέλω να την δείξω σε έναν άνθρωπο μόνο, σε εσένα! Αλλά δεν μπορούσα…
Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ μανούλα μου να γνωρίσεις το μικρό μας… Να μου δείξεις «πως να είμαι μαμά», τι πρέπει να κάνω, τι να γνωρίζω…
Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα!

Ελπίζω να μας βλέπεις από εκεί ψηλά και να είσαι περήφανη για το νουνίτο & εμένα. Σ’αγαπώ & είσαι ΠΑΝΤΑ στην καρδιά μου!! Είμαι πολύ τυχερή που είσαι η ΜΑΜΑ μου και εύχομαι να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο εσυ! Λείπεις πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα που έχει ένα δίκαιο παράπονο, θα ήθελε τόσο πολύ η μαμά της να είχε προλάβει να γνωρίσει το εγγόνι της.

https://www.instagram.com/p/CrOkYttoV8y

Το συγκινητικό μήνυμα της Ιωάννας μετά την απώλεια της μαμάς της

https://www.instagram.com/p/Cc3JyhrIRsP

«Μανούλα μου… Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή», έγραψε αρχικά η Ιωάννα και συνέχισε:

«Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα! Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε ΟΛΑ όσα ήθελα να κάνω και να γίνω -ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη- ευχαριστώ για τον «χώρο» & την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα.

Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί! Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους & γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα! Αν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, πλέον ξέρω πως εσύ ήσουν και θα είσαι η προσωπική μου ηρωίδα!

Σ’ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ & ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ…. Δεν λέω αντίο! Είμαι σίγουρη πως θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα… και πως μέχρι τότε θα με προσέχεις από ψηλά.…

Σου υπόσχομαι να μην χάσω το χαμόγελο μου, να γίνομαι ολοένα και καλύτερη, να ζω την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία & να αγαπώ αληθινά και ολοκληρωτικά, όπως μου έμαθες εσύ!

ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το μεγάλο δέσιμο που είχε η Ιωάννα με τη μαμά της

Η μαμά της Ιωάννας, Τάνια, ήταν το πολυτιμότερο πρόσωπο στην ζωή της γνωστής influencer, αφού την μεγάλωσε μόνη της με πολλές στερήσεις και μπόλικη αγάπη όπως είχε πει και η ίδια, χαρακτηρίζοντάς την, το πιο καλοσυνάτο πρόσωπο που έχει γνωρίσει ποτέ. Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της:

«Η μητέρα μου ήταν νοσηλεύτρια και είχε έναν μέσο μισθό ενός μέσου Έλληνα. Γύρω στο χιλιάρικο έβγαζε. Γενικά, δεν μου έλειπε τίποτα γιατί και η μαμά μου με είχε μάθει έτσι. Όταν καλοέβλεπα τα παιχνίδια στα ράφια, μου έλεγε: «Το χρειάζεσαι; Δεν σου είναι αρκετά τα παιχνίδια που έχεις ήδη;» Μετά το καλοσκεφτόμουν και έλεγα ότι δεν μου χρειάζεται».