Το εφηβικό crush της Scarlett Johansson ήταν αυτό που μάλλον είχες και εσύ

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Το εφηβικό crush της Scarlett Johansson ήταν αυτό που μάλλον είχες και εσύ

«Ήταν τα πάντα εκείνη την εποχή» εξομολογεί η Scarlett Johansson και αποκαλύπτει με ποιον αστέρα είχε τσιμπηθεί.

Η Scarlett Johansson θυμάται τα εφηβικά της χρόνια και μας αποκαλύπτει πως το πρώτο της εφηβικό crush ήταν ένας ηθοποιός που είχε κλέψει πολλές καρδιές στα '90s.

Η Scarlett Johansson σε retrospect

Η 38χρονη και δις υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο του χολιγουντιανού περιοδικού Variety. Αυτό σημαίνει πως εκτός από μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το εξώφυλλο και το αφιέρωμά της (δείτε τη στην παρακάτω gallery), στη συνέντευξη μίλησε και για τη ζωή της, το πώς μεγάλωσε, το πώς και πόσο τη βοήθησε η οικογένειά της. Μέχρι και για το ποιο ήταν το εφηβικό της crush.

"Θυμάμαι πως είχα μια τεράστια αγάπη για τον Ethan [Hawke] εκείνη την εποχή, γιατί ήταν τα πάντα εκείνη την περίοδο", παραδέχεται η αστέρας του Χόλιγουντ για τον άλλον αστέρα του Χόλιγουντ. Μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας της, η εξομολόγηση αυτή ήρθε όταν είπε πως στα 9 της συνεργάστηκε με τον Hawke στο για ένα off-Brodway έργο (το "Sophistry"). Έναν χρόνο μετά εμφανίστηκε στην πρώτη της ταινία, το "North" του Rob Reiner και τέσσερα χρόνια μετά έκανε αίσθηση ως τραυματισμένη έφηβη στο "The Horse Whisperer" (Γητευτής των Αλόγων) του Robert Redford. Συνεχίζοντας τις εμφανίσεις, το επόμενο μεγάλο της break έγινε με την αγαπημένη ρομαντική dramedy "Lost in Translation" του 2003 της Sofia Coppola όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Bill Murray.

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: Αυξάνονται οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι για τον «Daddy», aka Pedro Pascal

Πώς είναι να μεγαλώνεις στο Χόλιγουντ και να είσαι η Scarlett Johansson

Η Johansson μίλησε και για το πώς είναι να μεγαλώνεις προσπαθώντας να επικεντρωθείς και στην καριέρα σου ως ηθοποιός και παραδέχτηκε πως η οικογένειά της ήταν μια πολύ μεγάλη επιρροή.

https://www.instagram.com/p/CsD5a9zM9N6

"Χρειαζόμουν πολλή προσοχή. Ναι, 'Κοιτάξτε με. Μήπως να με δείτε και τώρα.' Νομίζω ότι αυτό ήταν μια μεγάλη κινητήρια δύναμη. Ήμουν κάπως υπερβολική και μου άρεσαν τα φανταστικά πράγματα. Μου άρεσε να τραγουδάω και να χορεύω. […] Η μαμά μου μού έδειξε όλες τις ταινίες της Χρυσής Εποχής και τα μιούζικαλ των Rodgers και Hammerstein. Μας πήγαινε να δούμε παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ όταν είχε την οικονομική δυνατότητα. Καθόμασταν στην ουρά για τα εισιτήρια στη μισή τιμή και μετά πηγαίναμε να δούμε μια παράσταση".

Συνέχισε τονίζοντας το πόσο τυχερή ήταν που είχε τη σωστή υποστήριξη από την οικογένειά της: "Χρειάζεσαι τους γονείς σου να θέτουν όρια και να σε κρατούν υπόλογο και να σε κρατούν μακριά από περίεργους ανθρώπους. Ήμουν πολύ τυχερή που το είχα αυτό".

Oppenheimer: 9 πράγματα που δεν ήξερες για το πυρηνικό blockbuster του Christopher Nolan

Η Scarlett Johansson σήμερα

Τη διάσημη ηθοποιό την απολαύσαμε πρόσφατα στην τελευταία της ταινία ως Natasha Romanoff στην πρώτη (και τελευταία) σόλο ταινία της Black Widow της Marvel. Εκείνη τη χρονιά απολαύσαμε και τη φωνάρα της στο sequel του "Sing" και στο animated short, "Come Home". Δύο χρόνια μετά, περιμένουμε πώς και πώς να τη δούμε στην επερχόμενη ταινία του Wes Anderson, "Asteroid City" που στη χώρα μας θα βγει στις 22 Ιουνίου.

Η sci-fi ρομαντική κομεντί διαδραματίζεται το 1955, όπου μαθητές και γονείς απ' όλη τη χώρα συγκεντρώνονται για έναν επιστημονικό ανταγωνισμό. Αν έχεις χρόνο, κάτσε πίσω και διάβασε το εξωφρενικό του cast: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan, Jeff Goldblum.