Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: Αυξάνονται οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι για τον «Daddy», aka Pedro Pascal

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: Αυξάνονται οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι για τον «Daddy», aka Pedro Pascal

AP Photo/Chris Pizzello

Invision

Βροχή αρχίζουν να πέφτουν οι προτάσεις για τον Pedro Pascal και είναι απόλυτα λογικό να έχει ήδη 8 project στα σκαριά για τηλεόραση και σινεμά.

Ο Pedro Pascal είναι αυτήν τη στιγμή ένα από τα πιο hot ονόματα του Χόλιγουντ. Στα 48 του, έχει κατακτήσει τη μικρή οθόνη και ετοιμάζεται για πρωταγωνιστικούς ρόλους και στο σινεμά. Τα φρέσκα νέα θέλουν το επόμενο project του να είναι σε επική ταινία τρόμου.

Oppenheimer: 9 πράγματα που δεν ήξερες για το πυρηνικό blockbuster του Christopher Nolan

Ο Pedro Pascal οδεύει πάλι προς τον τρόμο

Ο Αμερικανός ηθοποιός θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Zach Cregger που πέρυσι μας έδωσε μία από τις πιο απολαυστικές εκπλήξεις της χρονιάς: το indie horror φιλμ "Barbarian" με τον Bill Skarsgård και την Georgina Campbell. Η νέα ταινία είναι και πάλι τρόμου, θα λέγεται "Weapons" και θα ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/p/Cq6kA0iP22G

Η πλοκή δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα, αλλά το φιλμ έχει περιγραφεί ως "ένα αλληλένδετο, πολυιστορικό έπος τρόμου που τονικά κινείται στη λογική του Magnolia του Paul Thomas Anderson". Το σενάριο υπογράφει και εδώ ο Cregger, ο οποίος θα πάρει μαζί του την ομάδα παραγωγής του "Barbarian".

Ο Pedro Pascal από την Χιλή μέχρι σήμερα

Γεννήθηκε στην Χιλή το 1975, η μητέρα του παιδοψυχολόγος και ο πατέρας του μαιευτήρας με εξειδίκευση στην υπογονιμότητα. Έχει τρία αδέρφια, άλλαξε πολλές γειτονιές αλλά εν τέλει μεγάλωσε στο Τέξας και την Καλιφόρνια.

Μπορεί ο Pedro Pascal να αναλαμβάνει ρόλους από τη δεκαετία του '90, αλλά το 2014 άρχισε σιγά-σιγά να παίρνει τα πάνω του. Έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλούς μικρο-ρόλους της τηλεόρασης από "Law and Order", "Without a Trace", "Nurse Jackie", "Homeland" μέχρι και "Nikita".

Μετά από αρκετά χρόνια και πολλή προσπάθεια, κατάφερε τελικά να μπει στο "Game of Thrones", μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, όχι μόνο με το παίξιμό του, αλλά και με τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε κέρδισε πολύ γρήγορα τις εντυπώσεις. Ο κόσμος της μικρής οθόνης ιντριγκαρίστηκε το 2014 από τον νεαρό αφελή και φιλόδοξο Oberyn Martell που δεν είχε την καλύτερη κατάληξη.

Τελικά πόσες ταινίες Dune να περιμένουμε;

Έναν χρόνο μετά απολαύσαμε τον Pedro Pascal σε μία ακόμη μεγάλη παραγωγή: το "Narcos", τη σειρά του Netflix που αφηγείται την αληθινή ιστορία του Pablo Escobar από την πλευρά της αστυνομίας που προσπαθούσε απεγνωσμένα να τον πιάσει.

Αυτά τα δύο ήταν αρκετά για να δώσουν στην καριέρα του την ώθηση που χρειαζόταν. εκτοξεύσουν την καριέρα του και ενώ εμφανίστηκε (και θα συνεχίσει να το κάνει) σε ταινίες σε δευτερεύοντες (αλλά σημαντικούς) ρόλους όπως "Kingsman: The Golden Circle", "The Equalizer 2", "Triple Frontier" ή "Wonder Woman 1984", πλέον είναι από τα πιο hot ονόματα της επικαιρότητας. Η τηλεοπτική του καριέρα έχει εκτοξευθεί και στο πέτο του έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις δύο πιο δημοφιλείς και υπερ-hype-αρισμένες σειρές αυτήν τη στιγμή: "The Last of Us" του HBO και "The Mandalorian" του Disney+.

Μετά τα τηλεοπτικά blockbuster, τι;

Η επιμονή και η υπομονή συνήθως τείνουν να αποδίδουν και ίσως αυτή είναι και η περίπτωση του Pedro Pascal. Όπως είναι πλέον αναμενόμενο, οι προτάσεις θα αρχίσουν να έρχονται βροχή, όπως ακριβώς έρχονται οι εμφανίσεις και οι συνεντεύξεις.

https://www.instagram.com/p/CoD89cSg3Dd

Μπορεί ήδη να τρέχει σε δύο πολύ μεγάλα τηλεοπτικά project από HBO και Star Wars, αλλά ετοιμάζει και λίγα ακόμα. Έχει κλείσει να συμπρωταγωνιστήσει πλάι στον Ethan Hawke στο "Strange Way of Life", το μικρού μήκους γουέστερν του Pedro Almodóvar.

Θα συμμετάσχει στο "Drive-Away Dolls", το σκηνοθετικό σόλο ντεμπούτο του Ethan Coen -θα είναι η πρώτη του ταινία χωρίς τον αδελφό του Joel, που κι αυτός με τη σειρά γύρισε μόνος του το "Macbeth". Στα μεγάλα του project θα είναι και το sequel του "Μονομάχου" του Ridley Scott, που ήδη στο cast υπάρχουν οι Paul Mescal, Barry Keoghan και Denzel Washington.

Οι μονομάχοι θα γίνουν πάλι της μοδός: 2 πολυαναμενόμενες ταινίες και ένα τηλεοπτικό sequel