Αβραμάκη- Κάσδαγλη ή Παπαδοπούλου; 5 παίκτριες που δεν είδαμε στο Survivor All Star και είναι κρίμα

Αβραμάκη- Κάσδαγλη ή Παπαδοπούλου; 5 παίκτριες που δεν είδαμε στο Survivor All Star και είναι κρίμα

Έναν μήνα πριν τον τελικό του Survivor All Star κι ενώ στο ριάλιτι επιβίωσης έχουν μείνει τέσσερις γυναίκες, ψάξαμε και θυμηθήκαμε τις παίκτριες που δεν είδαμε φέτος στο παιχνίδι και είναι κρίμα.

Σταυρούλα, Μελίνα, Μαριαλένα και Στέλλα: Αυτά είναι τα τέσσερα κορίτσια του Survivor All Star που έχουν παραμείνει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, μιας και τα μεγάλα φαβορί από τις γυναίκες (Ασημίνα, Κατερίνα Δαλάκα) βρέθηκαν σε ένα βράδυ εκτός παιχνιδιού.

Ποιες είναι όμως οι γυναίκες που μας έλειψαν από το φετινό Survivor; Ποια κορίτσια θα μπορούσαν να φτάσουν εύκολα στον τελικό στο Γαλάτσι;

Μαριάνθη Κάσδαγλη

Η πλοίαρχος Μαριάνθη, είχε κάνει μια πρώτη συζήτηση αλλά τελικά δεν μπήκε στο Survivor All Star. Η ίδια δήλωσε πρόσφατα:

«Πλέον είμαι πλοίαρχος. Είμαστε για τις κρίσιμες στιγμές. Πιάνουμε και τιμόνι αν χρειαστεί αλλά περισσότερο είμαστε με το ανάλογο dress code που προβλέπεται. Έχω ξεκινήσει και τα πρώτα μου επιχειρηματικά βήματα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήμουν στο Survivor, παρ' ότι είχε γίνει μία συζήτηση. Ήμουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είχα κυβέρνηση σε ιδιωτικό σκάφος οικογένειας υψηλών προσώπων.

Έχω ξεκινήσει και μία δική μου επιχείρηση με ιδιωτικά σκάφη. Ήμουν εκεί σχεδόν 4 μήνες, επέστρεψα και ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση. Είχαμε κάνει μία συζήτηση για το All Star αλλά δεν καταλήξαμε κάπου. Δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά και τι στόχους έχεις, η καριέρα που θέλω να κάνω και τι παραπάνω θέλω να πάρω ως εμπειρία.

Ήταν μεγάλη μου χαρά που μπόρεσα να συμμετάσχω σε αυτό το τηλεοπτικό προϊόν, όμως στη δουλειά μου δεν παίζει ρόλο το τηλεοπτικό. Μετράει το αν μπορείς την κάνεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη του Survivor εξήγησε τον λόγο που ζει στο Ντουμπάι αυτό το διάστημα

Σοφιάνα Αβραμάκη:

«Για να μην είμαι μέσα στην ομάδα μάλλον δεν με θεωρούν all star. Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση, αλλά εννοείται ότι θα ήθελα να έχω δεχτεί. Εγώ πάντως, έχω κάνει κάποιες προπονήσεις και σε στόχους και σε άλλα. Μπορεί να έχουν βάλει κάποια άτομα για τα οποία εγώ ξαφνιάστηκα, αλλά μπορεί να τους έχουν βάλει για σκούπισμα», είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη η οποία ενώ ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor 2022 δεν μπήκε τελικά στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/CsbpaaPNQw3

Ειρήνη Κολιδά: Η μόνη γυναίκα που λείπει από το Survivor All Star έγινε 41 και το γιόρτασε

Ειρήνη Κολιδά:

https://www.instagram.com/p/CtLsOffAntU

Μιλώντας για το All Star Survivor, η Κολιδά είχε πει:

Η Ειρήνη δεν μπήκε τελικά στο Survivor και η άποψη της γι΄αυτό καθόλου δεν θα χαροποιήσει τους συμπαίκτες της που το επιχείρησαν και μπήκαν στο παιχνίδι.

«Δεν με βλέπετε στο Survivor, γιατί δεν θα ‘θελα καθόλου. Αν πας μία φορά, έχεις το σύνδρομο του "αχ, θα ‘θελα να το ξαναζήσω" για διάφορους λόγους. Όμως, απ’ όταν το είδα και μετά, είπα ότι: όχι δεν θα ‘θελα, ευχαριστώ πολύ που δεν πήγα.

Έχει πολύ έντονο το στοιχείο του reality. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν πάει επί τούτου και δασκαλεμένα. Κάτι που εμείς τότε δεν το είχαμε, ήμασταν αγνοί, αθώοι και πήγαμε να ζήσουμε την εμπειρία. Τώρα είναι τόσο στημένο και φτιαγμένο, που δεν θα μπορούσα".

«Σίγουρα ο οικονομικός λόγος είναι ο βασικότερος στην παρούσα φάση, γιατί τα λεφτά ήταν πάρα πολύ καλά. Δεύτερον, το ότι είσαι στην τηλεόραση κάποιους τους γλυκαίνει και το θέλουν. Το Survivor είναι μία εμπειρία που μετά σου μένει. Στην καθημερινότητά μας έχουμε πάντα ένα άγχος: τι ώρα είναι, πού έχουμε να πάμε, τι έχουμε να πληρώσουμε. Εκεί δεν ήξερες ούτε τι ώρα ούτε τι μέρα είναι. Τους ρωτούσαμε και δεν μας έλεγαν. Γίνεσαι νεάντερταλ».

Ειρήνη Παπαδοπούλου

https://www.instagram.com/p/CtPrAVNgIBL

Πολλές συζητήσεις έγιναν για την επιστροφή της Ειρήνης «μπουλντόζας» Παπαδοπούλου στο Survivor All Star. Η ίδια είπε γι' αυτό:

«Έχω καιρό να παρακολουθήσω Survivor All Star, πέρα από όταν άνοιξα την τηλεόραση τη μέρα που κυκλοφόρησε το Να Φύγεις και έπεσα τυχαία στην αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη- μα τι σύμπτωση είπα. Επειδή δεν έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα γιατί δεν το παρακολουθούσα καιρό, δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι.

Στο Survivor All Star δεν μπήκα για προσωπικούς λόγους.

Δεν ξέρω ποιος θα ήθελα να κερδίσει το φετινό Survivor All Star γιατί δεν έχω εικόνα για τους παίχτες που είναι μέσα. Aλλά αν ρωτάς τα κριτήρια μου για το πού θα έδινα την ψήφο μου, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, για μένα μετράει η ποιότητα και η προσωπικότητα σου σε θέματα επιβίωσης και ανέλιξης και το γεγονός ότι χρειάζεται να είσαι και ένα άξιο πρότυπο.

Θα επιθυμούσα να το κέρδιζε μια γυναίκα γιατί στη ζωή όπως και σε αυτό το
reality που είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας, για μια γυναίκα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, ειδικότερα για τα αξιοπρεπή άτομα», είπε η Ειρήνη χαρακτηριστικά.

Δήμητρα Βαμβακούση

https://www.instagram.com/p/Cq5YjC8s2PL

Η Δημήτρα Βαμβακούση υπήρξε φιναλίστ του 2019 αλλά στο All Star δεν μπήκε, πιθανότατα και εξαιτίας της σχέσης με τον νικητή του 2017.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει γεννηθεί το 1995 και είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ. Η νεαρή αθλήτρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2019, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα.

Εργάζεται ως γυμνάστρια και influencer με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα 100 χιλιάδες followers.