Ειρήνη Κολιδά: Η μόνη γυναίκα που λείπει από το Survivor All Star έγινε 41 και το γιόρτασε

Ειρήνη Κολιδά: Η μόνη γυναίκα που λείπει από το Survivor All Star έγινε 41 και το γιόρτασε

«41 και συνεχίζω με την ίδια αισιοδοξία, αυθορμητισμό, αγάπη, τόλμη, τρέλα, ειλικρίνεια», έγραψε η Ειρήνη Κολιδά χαρακτηριστικά.

Ήταν μια all star παίκτρια το 2017 και θα μπορούσε με ευκολία να έχει φτάσει ακόμα και τον τελικό. Η Ειρήνη Κολιδά αποφάσισε να μην μπει στο Survivor All Star, παρότι έχει αφήσει στη μέση τους αγώνες εξαιτίας εκείνου του τροχαίου στον Άγιο Δομίνικο με φορτηγό της παραγωγής.

Σου θυμίζουμε πως η Κολιδά, η οποία και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, είχε έρθει σε ρήξη με τον Αντζούν αλλά δεν έφτασε τελικά στα δικαστήρια. Για το θέμα είχε πει χαρακτηριστικά:

«Δεν φτάσαμε ποτέ στα δικαστήρια με την Acun Medya για τον τραυματισμό μου. Μου έχει αφήσει υπολείμματα και σωματικά και ψυχολογικά.α πλευρά που έχουν σπάσει και ακόμα με ενοχλούν, σε ασκήσεις, βάρη, κοιλιακούς κατευθείαν παθαίνω κράμπες και πονάω και έχω και 3 κήλες στον αυχένα που δεν με αφήνουν να τρέξω και να κάνω τη ζωή που είχα πριν από το ατύχημα. Δεν θα μπορούσα να το κάνω εύκολα το Survivor All Star. Κλίνω ότι το σώμα και η ψυχή μου δεν μπορεί. Aν μου έδιναν έναν σεβαστό ποσό ίσως να το σκεφτόμουνα γιατί είμαι μανούλα και θέλω το καλύτερο για το παιδί μου. Υπάρχουν και αυτοί οι τύποι που θα πάνε μόνο για τη δημοσιότητα».

Τα 41α γενέθλια της Ειρήνης Κολιδά:

Τη γνωρίσαμε στα 37 της χρόνια και πλέον έσβησε 41 κεράκια στην τούρτα της. Σωματικά, η Κολιδά είναι σε άρτια φυσική κατάσταση με killer abs και γραμμωμένα πόδια. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά για τα γενέθλιά της:

«41 και συνεχίζω με την ίδια αισιοδοξία, αυθορμητισμό, αγάπη, τόλμη, τρέλα, ειλικρίνεια. Ευγνώμων όπου έχω την υγεία μου (μιλάμε για τύχη πλέον) και 41 χρόνια τώρα κάνω αυτό μόνο που θέλει η καρδιά μου.

Ευχαριστώ από ψυχής όλους εσάς όπου είστε δίπλα μου τόσα χρόνια και με αγαπάτε για ακριβώς αυτό που είμαι. Ευχαριστώ επίσης το @zakapa.athens και τον @nektarios_skamnakis οπού εχθές απλόχερα μας έδωσαν την αγάπη τους, μας ανέχτηκαν….χαχαχαχα και φρόντισαν για να περάσουμε υπέροχα. Και εννοείτε ευχαριστώ την @cakelove.gr για την πιο νόστιμη τούρτα της ειρήνης που έχω φάει ποτέ. Αγάπη μόνο guys… και μην ξεχνάτε ποτέ το παιδί που ζει μέσα σας. Σας αγαπώ».

Το «αστείο» με τους παίκτες του Survivor 2017 που δεν ξέρουν από ριάλιτι κάπου πρέπει να σταματήσει

Στο πλευρό της η Ειρήνη είχε την καλή της φίλη και συμπαίκτριά της στο Survivor του 2017, Σάρα Εσκενάζι αλλά και την Κάτια Δέδε.

Μιλώντας για το All Star Survivor, η Κολιδά είχε πει:

Η Ειρήνη δεν μπήκε τελικά στο Survivor και η άποψη της γι΄αυτό καθόλου δεν θα χαροποιήσει τους συμπαίκτες της που το επιχείρησαν και μπήκαν στο παιχνίδι.

«Δεν με βλέπετε στο Survivor, γιατί δεν θα ‘θελα καθόλου. Αν πας μία φορά, έχεις το σύνδρομο του "αχ, θα ‘θελα να το ξαναζήσω" για διάφορους λόγους. Όμως, απ’ όταν το είδα και μετά, είπα ότι: όχι δεν θα ‘θελα, ευχαριστώ πολύ που δεν πήγα.

Έχει πολύ έντονο το στοιχείο του reality. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά έχουν πάει επί τούτου και δασκαλεμένα. Κάτι που εμείς τότε δεν το είχαμε, ήμασταν αγνοί, αθώοι και πήγαμε να ζήσουμε την εμπειρία. Τώρα είναι τόσο στημένο και φτιαγμένο, που δεν θα μπορούσα".

Για το κίνητρο των παικτών στο All Star Survivor, η Ειρήνη Κολιδά σχολίασε:

«Σίγουρα ο οικονομικός λόγος είναι ο βασικότερος στην παρούσα φάση, γιατί τα λεφτά ήταν πάρα πολύ καλά. Δεύτερον, το ότι είσαι στην τηλεόραση κάποιους τους γλυκαίνει και το θέλουν. Το Survivor είναι μία εμπειρία που μετά σου μένει. Στην καθημερινότητά μας έχουμε πάντα ένα άγχος: τι ώρα είναι, πού έχουμε να πάμε, τι έχουμε να πληρώσουμε. Εκεί δεν ήξερες ούτε τι ώρα ούτε τι μέρα είναι. Τους ρωτούσαμε και δεν μας έλεγαν. Γίνεσαι νεάντερταλ».

https://www.instagram.com/p/CpPSdpQA3H-

Ελισάβετ Σπανού: Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της