Η Μαριάνθη Κάσδαγλη του Survivor εξήγησε τον λόγο που ζει στο Ντουμπάι αυτό το διάστημα

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη του Survivor εξήγησε τον λόγο που ζει στο Ντουμπάι αυτό το διάστημα

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη έκανε την αποκάλυψη στο Instagram.

Την Μαριάνθη Κάσδαγλη την γνωρίσαμε στο Survivor 4, ως υποπλοίαρχο του ναυτικού.

Πριν από δύο μήνες η όμορφη Μαριάνθη, έχοντας συμπληρώσει 31 χρόνια ζωής, αποκάλυψε στους fans της πως έχει πάρει προαγωγή και είναι πλέον καπετάνισσα!

Η αλήθεια για το ταξίδι στο Ντουμπάι

marianthikasda_2997437969388924919.jpg

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Μαριάνθη ανεβάζει stories από το Ντουμπάι προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές της και μόλις χτες, η 31χρονη αποφάσισε να εξηγήσει τους λόγους που βρίσκεται στο Ντουμπάι.

https://www.instagram.com/p/CmUOjxJvLgo

Τα ξεχωριστά γενέθλια της lady captain Μαριάνθης Κάσδαγλη από το Survivor

«Θέλω να συζητήσουμε για τη διαμονή μου στο Ντουμπάι, με βλέπετε πάνω στο σκάφος, θέλω να συνδυάσω τη ζωή μου και εξόδους εδώ.

Αρχικά είχα έρθει να περάσω κάποιες εξετάσεις για να δουν αν είμαι ικανή και αν μπορώ να κυβερνήσω το πλοίο.

Πλέον εργάζομαι ως Κυβερνήτης στο σκάφος που με βλέπετε. Στο διάστημα αυτό που περνάω εξετάσεις, πήγαν όλα καλά και στο σημείο αυτό έχω αναλάβει επίσημα τη διακυβέρνηση, έχω απίστευτη χαρά, είναι ένα ακόμα επίτευγμα προσωπικό μου, δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, το κάνω για μένα, αυτή είναι η δουλειά μου και το επάγγελμά μου.

Μπορεί να με δείτε κάποια στιγμή και στην Ελλάδα, το μόνο που θέλω είναι να πιστεύετε στον εαυτό σας, μην φοβάστε να ρισκάρετε, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε αν θα τα καταφέρετε, καλές γιορτές με υγεία. Εμένα οι γιορτές θα με βρουν εδώ, τόνισε η Μαριάνθη χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν πάντως, η Κάσδαγλη ζει στο Ντουμπάι, εργάζεται, οδηγεί, κάνει γυμναστική και προσπαθεί να κάνει και νυχτερινές εμφανίσεις.

«Τα 31α γενέθλια»

https://www.instagram.com/p/Ck6FZZYsy4P

Τον Νοέμβριο, λίγο μόνο καιρό μετά την προαγωγή της, η Μαριάνθη είχε γιορτάσει τα 31α γενέθλιά της με καλούς φίλους στην Αθήνα.

«Και νιώθω γεμάτη! Γεμάτη από χαρά, σε απίστευτη πληθώρα συναισθημάτων και καταστάσεων, που έχω βιώσει!!! Χθες και για πρώτη φορά, ήθελα και έκανα αυτό το πάρτυ γενεθλίων, (διότι τις περισσότερες φορές θα ήμουν σε κάποιο πλοίο μόνη μου) για να χαρώ και να γιορτάσω πέρα από τα γενέθλιά μου και την προσωπική μου επαγγελματική επίτευξη, Lady Captain , όπως λέω, δίνοντας μια πιο χαρωπή νότα. Αυτοδημιούργητη & αυτόνομη, έχοντας πάνω απ’ όλα την ΥΓΕΙΑ μου και ανθρώπους δίπλα μου, που με αγαπάνε!!! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε, να είναι περήφανο για την γυναίκα που είμαι σήμερα! Σας ευχαριστώ, που με τιμήσατε με την παρουσία σας», έγραψε η Μαριάνθη.

Η μεγάλη διάκριση πρώην παίκτριας του Survivor και το σχόλιο Λιανού και Τριαντάφυλλου