Η Εβελίνα Νικόλιζα πόζαρε στο νοσοκομείο και η Ναταλία Γερμανού έστειλε την πιο γλυκιά ευχή

Η Εβελίνα Νικόλιζα πόζαρε στο νοσοκομείο και η Ναταλία Γερμανού έστειλε την πιο γλυκιά ευχή

Η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο και είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ. 

H Εβελίνα Νικόλιζα έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από το κανάλι της στο Youtube αλλά και τη συμμετοχή της στο πάνελ της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» την οποία παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού.

Η 34χρονη έχει ενεργή παρουσία στα social media και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τη ζωή της τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες. Η γνωστή Youtuber χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση για τη χολή της, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα Instagram stories της.

nikoliza1.webp

Πριν λίγες ώρες ο συνεργάτης της Εβελίνας, Παναγιώτης Ραφαηλίδης δημοσίευσε μια χιουμοριστική φωτογραφία από τη συνομιλία τους, ενημερώνοντάς μας πως προσπαθεί να παρηγορήσει τη φίλη του.

H ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο και το ευχαριστώ

Η Εβελίνα Νικόλιζα μπήκε στο χειρουργείο το οποίο ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την ασθενή να ποζάρει λίγο αργότερα χαρούμενη μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Η 34χρονη έκανε μια ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους της έστειλαν εμψυχωτικά μηνύματα και τους γιατρούς της. Την ίδια ώρα έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους πρόκειται να κάνουν την ίδια επέμβαση και φοβούνται.

https://www.instagram.com/p/CtZa87Xo6x5

«We did it παιδιά. Ευχαριστώ τόσο πολύ για τα μηνύματα σας! Είστε οι καλύτεροι!! Ευχαριστώ πολύ και το γιατρό μου τον Χένι Ταουφίκ και την κυρία Βούλα. (Όσοι πρέπει να κάνετε το συγκεκριμένο χειρουργείο και φοβάστε να μη φοβάστε δεν είναι κάτι)», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Εβελίνα Νικόλιζα.

Οι ευχές των συνεργατών της

Η Εβελίνα δέχθηκε πληθώρα σχολίων κάτω από την ανάρτησή της με πολλούς συνεργάτες και φίλους να της εύχονται ταχεία ανάρρωση.

«Άντε κορίτσι μου όλα καλά 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🧄🧄🧄🧿🧿🧿🧿🧿❤️❤️❤️❤️❤️», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

sxolia1.png

Η Ναταλία Αργυράκη, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Σάρα Εσκενάζη, ο Χάρης Βαρθακούρης και η Φωτεινή Πετρογιάννη είναι μόνο μερικοί από τους celebrities που της έστειλαν εγκάρδιες ευχές.

sxolia2.png

Η κομψή και μοντέρνα μαμά της Ναταλίας Γερμανού και το «ευχαριστώ» στον άντρα που την λάτρεψε

Τo boho chic σπίτι της Εβελίνας Νικόλιζα

H 34χρονη έχει δημιουργήσει τον χώρο της όπως ακριβώς τον ονειρευόταν και οι εικόνες μέσα από το Instagram της «μιλούν» από μόνες τους. Η Εβελίνα Νικόλιζα έχει ενεργή παρουσία στα social media και το προφίλ της είναι γεμάτο φωτογραφίες από το καταπράσινο σπίτι της.

https://www.instagram.com/p/CO0nmBjF57b

Στο σαλόνι πρωταγωνιστούν το μαύρο και το πράσινο χρώμα, με τον γωνιακό καναπέ σε βαθύ πράσινο χρώμα, τα printed μαξιλάρια και τα boho διακοσμητικά να δημιουργούν μια απόλυτα ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

https://www.instagram.com/p/Co7lkLYIPVs

Το τζάκι, τα χαλιά, τα φυτά εσωτερικού χώρου και τα κάδρα ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σαλονιού. Η νεαρή Youtuber λατρεύει τα φυτά και αυτό βγαίνει προς τα έξω κοιτώντας τα πλάνα από τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού της. Ακόμη και στην κουζίνα, το πράσινο χρώμα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος ο οποίος συνδυάζεται αρμονικά με τα γκρι ντουλάπια.

https://www.instagram.com/p/BzQDMhkoSfW

Η Εβελίνα Νικόλιζα μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την κρεβατοκάμαρά της στην οποία βλέπουμε έναν κομψό λευκό ολόσωμο καθρέφτη, γούνινα χαλιά και κασπώ με όμορφα φυτά.

Πηγή κεντρικής: evelina_nikoliza