Ένας χωρισμός και μία εξαφάνιση στον Σασμό έρχεται μετά την αποκάλυψη για έναν φόνο

Κατερίνα Μπούσιου
Ένας χωρισμός και μία εξαφάνιση στον Σασμό έρχεται μετά την αποκάλυψη για έναν φόνο

Μία ξεχασμένη ιστορία έρχεται ξανά στην επιφάνεια για να διαλύσει έναν γλυκό έρωτα στον Σασμό αλλά και για να δημιουργήσει έναν ακόμη κίνδυνο στον Παύλο. 

Οι φημολογούμενες αποχωρήσεις ηθοποιών από τον Σασμό πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν έχουν ήδη επιβεβαιωθεί, αλλά πριν αποχαιρετήσουμε μία αγαπημένη ηθοποιό, θα δούμε τη θλιβερή κατάληξη του έρωτά της. Μόνο που μία αποκάλυψη για έναν φόνο που την αφορά βάζει σε μεγάλο κίνδυνο έναν άλλο αγαπημένο μας ήρωα.

Η αποκάλυψη για την Άσπα και ο μεγάλος κίνδυνος για τον Παύλο

Πολλαπλά τα ανοιχτά μέτωπα στον Σασμό και λίγο πριν δούμε το τέλος, θα δούμε αρκετά ξεκαθαρίσματα, ακόμη και για υποθέσεις που λίγο έως πολύ, είχαμε ξεχάσει.

Για παράδειγμα, ποτέ μέχρι σήμερα δεν μας είχε απασχολήσει το μετά της δολοφονίας του Κώστα και πρώην συζύγου της Άσπας στη φυλακή. Αν θυμάσαι εκείνη είχε ζητήσει τη βοήθεια του Παύλου ο οποίος οργάνωσε το σχέδιο με τους ανθρώπους του.

Αυτή λοιπόν η παλιά ιστορία συνδέεται και με την αποχώρηση της ηθοποιού Βέρας Μακρομαρίδου από τον Σασμό, την οποία και η ίδια είχε επιβεβαιώσει τις προηγούμενες ημέρες.

«Τελειώστε το»: Οι φανς του Σασμού αντιδρούν και η «τενόρος» Καλλιόπη έγινε trend στο Twitter

https://www.instagram.com/p/CtjnCM1IRZ5/

Λογικό λοιπόν είναι να μην εξαφανιστεί στα ξαφνικά ως ρόλος. Μόνο που η αποχώρηση θα γίνει αρκετά θεαματικά και δραματικά.

Η Άσπα θυμάται ξανά την ιστορία που εμπλέκεται και την αναφέρει στον Παύλο . Μόνο που κατά τύχη αυτή τη συνομιλία θα την ακούσει ο αγαπημένος της Μύρωνας.

https://www.instagram.com/p/CslzqkmokwI/

Και με τον ρόλο του ως αστυνομικός, είναι αδύνατον να μη θυμώσει. Και αδύνατον να μη τη χωρίσει. Δεν σκέφτεται όμως ακόμη να την καταδώσει στην υπηρεσία του. Αυτό το διάστημα μέχρι να το αποφασίσει, η Άσπα θα το εκμεταλλευτεί για να οργανώσει τη δική της φυγή από το χωριό.

Λίγο πριν δει την ξαδέλφη της Αργυρώ να ζει τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής της με τον γάμο της με τον Αστέρη, εκείνη θα βρίσκεται αρκετά μακριά. Κάποια spoilers αναφέρουν πως μπορεί ακόμη και να κλειστεί απογοητευμένη ακόμη και σε μοναστήρι.

Ο Δημήτρης Μαμιός, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μύρωνα και έχει εξελιχθεί σε ένα αγαπημένο πρόσωπο για τους φανς στο Twitter, θα συνεχίσει στη σειρά και μάλιστα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη για τον φόνο του Στεφανή.

Βασικά θα βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό του για να παγιδέψει τον Μαθιό .

Ο οποίος έχει μεν την πρόθεση να παραδοθεί στην αστυνομία, αλλά αυτό όπως σου έχω ξαναπεί δεν θα γίνει.