Οριστικό τέλος για δύο ζευγάρια στον Σασμό και μία αυτοκτονία που φέρνει ταραχή

Κατερίνα Μπούσιου
Οριστικό τέλος για δύο ζευγάρια στον Σασμό και μία αυτοκτονία που φέρνει ταραχή

Το τέλος του Δημήτρη Αλεξανδρή στον Σασμό αλλά και το τελικό ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και βεντέτες. 

Στην τελική ευθεία του Σασμού δεν έχουμε μόνο χαρές με την εγκυμοσύνη της Θοδώρας ή με τον επικείμενο γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς. Έχουμε και μία αυτοκτονία και δύο αναγκαίους χωρισμούς.

Το αντίο δύο κυριών και το φινάλε για τον Ευθύμη

Ο Μαθιός αλλά και ο Ευθύμης για δύο διαφορετικούς λόγους δε θα πρέπει να αισθάνονται στα καλύτερά τους στον Σασμό.

Ο πρώτος είναι χωρισμένος και ένα βήμα πριν τη φυλακή για τον φόνο του Στεφανή. Υπερβολικά κοντά του φτάνει ο Λευτέρης γιατί καταλαβαίνει από τις αντιδράσεις του Μανώλη πως γνωρίζει τι έχει συμβεί με Μαθιό και Στεφανή. Γνωρίζει πια πως είναι ύποπτος, απλά ψάχνει αποδείξεις. Πιέζοντας τον αδελφό της μελλοντικής συζύγου του όσο μπορεί.

https://www.instagram.com/p/Cto_KSPKYST/

Ο δεύτερος, δηλαδή ο Ευθύμης, είναι το μεγάλο challenge του Αντώνη. Έξαλλος θα γίνει σήμερα όταν μάθει πως η Έλενα (που μπορούσε να τον στοχοποιήσει) έχει φύγει από την Κρήτη και δεν μπορεί προς το παρόν, να παγιδέψει τον μεγάλο του εχθρό.

Στα αντικρουόμενα spoilers των τελευταίων ημερών πως ο Παύλος Βρουλάκης είναι εκείνος που θα σκοτώσει τον παιδικό του φίλο για να εκδικηθεί για την απειλή κατά της ζωής της Μαρίνας και τον τραυματισμό του Αντώνη, ήρθε να προστεθεί και μία πιο βάσιμη πληροφορία.

Πως τελικά ο Δημήτρης Αλεξανδρής ως Ευθύμης, θα κάνει μόνος το μεγάλο του φινάλε και θα αποχωρήσει από τη σειρά. Χωρίς να έχει πια συμμάχους, αφού τελικά ο Βαγγέλης συλλαμβάνεται για τον φόνο που έχει κάνει και με την αστυνομία κυριολεκτικά στο κατώφλι του, θα βάλει τέλος τη ζωή του.

Φινάλε και αναγκαίους σεναριακούς χωρισμούς έχουμε και για την Βέρα Μακρομαρίδου την Άσπα δηλαδή και τον Μύρωνα, αφού η ηθοποιός ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη σειρά.

https://www.instagram.com/p/CtjnCM1IRZ5/

Χωρισμό έχουμε και για τους γονείς της Στέλλας - Ευγενίας Σαμαρά , αφού εδώ και αρκετό καιρό η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει από τη σειρά, μετά από δύο σεζόν.

https://www.instagram.com/p/Csy7047KGSc/