Game of Thrones γεννητούρια: Kit Harington και Rose Leslie υποδέχονται το δεύτερο παιδί τους

Game of Thrones γεννητούρια: Kit Harington και Rose Leslie υποδέχονται το δεύτερο παιδί τους

Οι πρώην συμπρωταγωνιστές του Game of Thrones Kit Harington και Rose Leslie ανακοινώνουν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Οι πρώην συμπρωταγωνιστές του Game of Thrones, Kit Harington και Rose Leslie ανακοινώνουν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, μιας κόρης, ενώ ο Harington προβληματίζεται για τη γονεϊκότητα και την κοινή τους δέσμευση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Μια νέα κόρη στο GoT ζευγάρι

Ο Kit Harington και η Rose Leslie, πρώην συμπρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του HBO, "Game of Thrones", γιορτάζουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα, δηλώνοντας ότι είναι "πολύ χαρούμενοι που καλωσόρισαν ένα κοριτσάκι στην οικογένεια".

Ο εγγονός του Robert De Niro νεκρός στα 19 του - Τι λογικό και ανθρώπινο ζήτησε ο ηθοποιός από όλους

Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης την είχε κάνει ο Harington, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon τον Φεβρουάριο. Ανέφερε παιχνιδιάρικα ότι ο 2χρονος γιος τους "πρόκειται να πάθει το σοκ της ζωής του".

Αναλογιζόμενος τον επικείμενο ερχομό, ο Harington μοιράστηκε με χιούμορ ότι η νοοτροπία του αυτήν τη φορά ήταν διαφορετική από όταν περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

"Ξέρετε, με το πρώτο μωρό, είσαι σαν να περπατάς στα σύννεφα και να χορεύεις μέσα σε χωράφια με μαργαρίτες για εννέα μήνες - τουλάχιστον, ο άντρας είναι", αστειεύτηκε. "Αλλά αυτήν τη φορά, ο έλεγχος της πραγματικότητας έρχεται πολύ πιο σύντομα. Γίνεσαι πρακτικός πολύ γρήγορα".

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Tonight, ο Harington αποκάλυψε ότι με την Leslie συζητούν τακτικά για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στο μέλλον των παιδιών τους. Ο ηθοποιός, ο οποίος αυτή την περίοδο προωθεί τη σειρά του AppleTV+, Extrapolations, η οποία εξερευνά τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στο εγγύς μέλλον, τόνισε τη σημασία της αντιμετώπισης αυτού του παγκόσμιου ζητήματος.

Kit Harrington, Rose Leslie και η κλιματική αλλαγή

"Το βλέπω κατά κάποιο τρόπο σαν να ήταν η γενιά των γονιών μας αδαής", μοιράστηκε ο Harington. "Εμείς έχουμε αρχίσει να έχουμε μεγάλη επίγνωση. Και θα ήταν καθήκον μας, και καθήκον των παιδιών μου, να το αντιμετωπίσουμε. Θα είναι η μεγάλη πρόκληση της γενιάς τους, αλλά δεν παύει να είναι και η πρόκληση της δικής μας".

H 17χρονη Violet Affleck είναι το mini me της Jennifer Garner και η ομοιότητα δεν κρύβεται

Ο Harington και η Leslie, που υποδύθηκαν τους χαρακτήρες Jon Snow και Ygritte στο Game of Thrones, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του HBO. Το ρομάντζο τους στην οθόνη σύντομα μετατράπηκε σε σχέση στην πραγματική ζωή. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2018 κοντά σε ένα σκωτσέζικο κάστρο που ανήκει στην οικογένεια της Leslie.

Καθώς οι θαυμαστές συγχαίρουν τον Kit Harington και την Rose Leslie για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, το ζευγάρι συνεχίζει να εμπνέει μέσα από την κοινή του αφοσίωση στην αναπτυσσόμενη οικογένειά του και τη δέσμευσή του για την αντιμετώπιση πιεστικών παγκόσμιων προκλήσεων όπως η κλιματική αλλαγή.

Τι γίνεται όμως με τον Jon Snow;

Μέχρι στιγμής, μόνο μία spin-off σειρά του "Game of Thornes" έχει καταφέρει να προβληθεί: το "House Of The Dragon", το οποίο μάλιστα έχει λάβει πράσινο φως για δεύτερη σεζόν (η απεργία των σεναριογράφων δεν το επηρέασε και συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα) και ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες νέες σειρές του HBO, κερδίζοντας και Χρυσή Σφαίρα για Καλύτερη Δραματική Σειρά.

Ποιες σειρές έχουν επηρεαστεί από την απεργία των σεναριογράφων (UPDATED)

Ωστόσο, μία ακόμα σειρά είχε ανακοινωθεί, αυτή του Jon Snow, η οποία μάλιστα θα έφερνε πίσω τον Kit Harrington στον ρόλο που τον έκανε διάσημο στη μικρή οθόνη. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για casting, γυρίσματα ή πότε υπάρχει μια πιθανότητα να τη δούμε (αν θα τη δούμε όντως).

Ένα στέλεχος του HBO μοιράστηκε τις αμφιβολίες του για το αν η spin-off σειρά του Jon Snow για το Game Of Thrones μπορεί να "φτάσει μέχρι τέλους" και να βγει στον αέρα.

Υπάρχουν και spinoffs του GoT στα σκαριά, "αλλά είναι τόσο καινούργια και εκκολαπτόμενα, που δεν έχουμε καν πολλά σενάρια γι' αυτά, οπότε είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε γι' αυτά", δήλωσε η Francesca Orsi, επικεφαλής δράματος του HBO, τονίζοντας πως η σειρά του Jon Snow είναι ακόμα πολύ πρώιμο στάδιο.

"Απλά δουλεύουμε σε βάθος με τους σεναριογράφους για να το φέρουμε σε φόρμα για πιθανό πράσινο φως, αλλά σε αυτό το σημείο, όχι, δεν έχουμε αποφασίσει αν μπορεί να προχωρήσει μέχρι τέλους", είπε.

Καλύτερα λοιπόν να περιμένεις τα 8 επεισόδια της 2ης σεζόν που θα μας έρθουν κάποια στιγμή το 2024.