Ο εγγονός του Robert De Niro νεκρός στα 19 του - Τι λογικό και ανθρώπινο ζήτησε ο ηθοποιός από όλους

Ο εγγονός του Robert De Niro νεκρός στα 19 του - Τι λογικό και ανθρώπινο ζήτησε ο ηθοποιός από όλους
2016 Invision

Ο 19χρονος εγγονός του Robert De Niro βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο και ο διάσημος ηθοποιός ζητάει κάτι πάρα πολύ κατανοητό.

Απεβίωσε ο Leandro De Niro Rodriguez, εγγονός του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Robert De Niro, όπως ανακοίνωσε η μητέρα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άγνωστοι προς το παρόν λόγοι για τον θάνατο του Leandro De Niro Rodriguez

Ο Leandro De Niro, εγγονός του Robert De Niro, βρέθηκε νεκρός σε ένα εμβληματικό κτίριο στο κάτω Μανχάταν το απόγευμα της Κυριακής, σύμφωνα με τις αρχές.

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης δήλωσε στο Insider ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση για την 55η Wall Street λίγο πριν από τις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής και βρήκαν έναν 18χρονο άνδρα αναίσθητο και χωρίς ανταπόκριση.

Ο έφηβος, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως Ντε Νίρο, ήταν 19 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, το ΕΚΑΒ διαπίστωσε τον θάνατο του De Niro επί τόπου. Το γραφείο του επικεφαλής ιατροδικαστή θα προσδιορίσει τα αίτια του θανάτου του, τα οποία όμως ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

Η ηθοποιός Drena De Niro, κόρη του Robert De Niro, έγραψε για την απώλεια του γιου της σε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή.

"Ήσουν η χαρά μου η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου.

[...] Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω που έγινα η μαμά σου.

Σε αγαπούσαμε και εκτιμούσαμε τόσο βαθιά και εύχομαι αυτή η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει".

https://www.instagram.com/p/CuOES_xN6pO/

Στην ανάρτησή της έκανε tag τον πατέρα του γιου της, τον καλλιτέχνη Carlos Rodriguez, που ακούει στο όνομα Carlos Mare.

"Αναπαύσου εν ειρήνη και στον αιώνιο παράδεισο, αγαπημένο μου αγόρι", έγραψε η μητέρα του νεαρού παιδιού. "Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσουν τη χαρά που μας έδωσε ή την απώλεια που υπομένουμε τώρα με τις οικογένειες και τους φίλους μας", απάντησε ο Mare σε σχόλιο στην ανάρτηση. "Τώρα είναι παιδί του Θεού".

Οι δηλώσεις De Niro

Ο Robert De Niro, ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας για 7η φορά, δήλωσε "βαθιά θλιμμένος από τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Leo" όπως είπε σε μια δήλωση που μοιράστηκε με την USA TODAY τη Δευτέρα από τον εκπρόσωπό του, Stan Rosenfield.

O 79χρονος Robert De Nirο έγινε μπαμπάς για έβδομη φορά

"Εκτιμούμε πολύ τα συλλυπητήρια όλων. Ζητάμε να μας δοθεί η ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε την απώλεια του Leo", δήλωσε.

Η Drena μίλησε επίσης τη Δευτέρα σε μια δήλωση στην USA TODAY, την οποία μοιράστηκε επίσης ο Rosenfield. "Με ανυπολόγιστο σοκ και θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας γιο Leo. Σας ευχαριστούμε για την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης και ζητάμε να μας δοθεί ιδιωτικότητα αυτήν τη στιγμή για να επεξεργαστούμε αυτό το απαρηγόρητο πένθος".

Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους και τη συμπαράστασή τους και στα social media, αφήνοντας λόγια αγάπης στα σχόλια της ανάρτησης, όπως οι Lenny Kravitz, Victoria Gotti, Debi Mazar και Naomi Campbell.