Η Jennifer Lopez είναι παντρεμένη έναν χρόνο με τον Ben Affleck και του ευχήθηκε με στίχους αγάπης

Η Jennifer Lopez είναι παντρεμένη έναν χρόνο με τον Ben Affleck και του ευχήθηκε με στίχους αγάπης

Το ποίημα της Jennifer Lopez στον αγαπημένο της Ben Affleck για την επέτειο και η αδημοσιεύτες πόζες.

Παρά τα δημοσιεύματα της χρονιάς που πέρασε, τα οποία μιλούσαν για κρίση στον γάμο του, για το διαζύγιο που φαίνεται να έρχεται, η Jennifer Lopez δεν καταλαβαίνει τίποτα και στην πρώτη επίσημη επέτειο γάμου με τον Ben Affleck το έριξε στην ποίηση.

Ένας χρόνος από το τριήμερο γλέντι στην Georgia

Jennifer και Ben είχαν κάνει έναν γάμο- αστραπή στο Las Vegas τον περασμένο Ιούλιο αλλά δεν έμειναν εκεί. Τον περασμένο Αύγουστο οι Bennifer γιόρτασαν την επανένωση τους μετά από 20 χρόνια με μια τριήμερη γιορτή στην Georgia και μόλις πριν μερικά λεπτά, η Lopez έσπευσε να ευχηθεί στον αγαπημένο της για τον ένα χρόνο στο πλευρό του.

«Πριν έναν χρόνο, τέτοια μέρα,

Αγαπημένε μου Μπεν,

Κάθομαι εδώ μόνη και κοιτάζω το δαχτυλίδι μου και νιώθω ενθουσιασμένη

και θέλω να τραγουδήσω.

Πώς φτάσαμε εδώ, χωρίς rewind,

Οh αυτή είναι η ζωή μου».

https://www.instagram.com/p/CwMe-XSOrdy/

«Dear Ben,

Sitting here alone
Looking at my ring ring
Feeling overwhelmed
It makes me wanna sing sing
How did we end up here
Without a rewind
Oh my
This is my life…

Jennifer», ήταν το ακριβές ποίημα της Lopez προς τον Ben ο οποίος έχει κλείσει πια το προφίλ του στο Instagram.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Jennifer είχε αποκαλύψει και το πώς και πότε έγινε η πρόταση γάμου από τον Affleck

«Ήμουν εντελώς απρόθυμη και τον κοίταξα στα μάτια και τον είδα να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα προσπαθώντας με κόπο να καταλάβω ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά, έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και εκείνος ρώτησε, Είναι ναι; Είπα, ΝΑΙ, φυσικά και αυτό είναι ΝΑΙ», είχε αποκαλύψει η Jen.

Στο νέο ποστ για την επέτειο, είχαμε την ευκαιρία να δούμε δύο πόζες γαμήλιες, μία από την αγκαλιά του ζευγαριού μετά την τελετή και μία στο πάρτι ενώ ο ουρανός φωτιζόταν από πυροτεχνήματα.

Ο διπλός γάμος των Jen και Ben

Στις Ιουλίου του 2022 η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Las Vegas και μας απέδειξαν ότι ο αληθινός έρωτας αψηφά όλα τα εμπόδια.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», δήλωνε η Λατίνα σταρ λίγα 24ωρα μετά τη γαμήλια τελετή.

Τον Αύγουστο του ίδιου έτους ακολούθησε και ο δεύτερος γάμος τους στην έπαυλη του ηθοποιού.

Οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών φορούσαν λευκά ρούχα για να ταιριάζουν με τα πολυτελή διακοσμητικά σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις συνθέσεις με λουλούδια. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν οι: Matt Damon, Lucciana Barroso, Kevin Smith, Jason Mewes. Αστυνομικοί περιπολούσαν τον χώρο ενώ στην είσοδο του σπιτιού οι security μοίραζαν ειδικά βραχιολάκια εισόδου στους καλεσμένους.

https://www.instagram.com/p/ChmtTCEgFJ4/

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Colin Cowie είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πρώτος γάμος των Bennifer

H τραγουδίστρια και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν στην κομητεία Clark της Nevada το Σάββατο 16 Ιουλίου και απέδειξαν πως ο πραγματικός έρωτας κερδίζει πάντα στο τέλος. Η νύφη φόρεσε δύο νυφικά, ένα ρομαντικό vintage φόρεμα με halter neck που είχε καιρό στην γκαρνταρόμπα της και ένα off-shoulder Ζuhair Murad νυφικό από δαντέλα, με μακριά μανίκια.

Jennifer Lopez & Ben Affleck γιόρτασαν ένα χρόνο γάμου και παραμένουν σε «Amor, amor, amor» mood