Jennifer Lopez & Ben Affleck γιόρτασαν ένα χρόνο γάμου και παραμένουν σε «Amor, amor, amor» mood

Jennifer Lopez & Ben Affleck γιόρτασαν ένα χρόνο γάμου και παραμένουν σε «Amor, amor, amor» mood
Cast member Jennifer Lopez, right, and Ben Affleck attend a photo call for a special screening of "Marry Me" at DGA Theater on Tuesday, Feb. 8, 2022, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck συμπλήρωσαν ένα χρόνο έγγαμου βίου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Στις 16 Ιουλίου του 2022 η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Las Vegas και μας απέδειξαν ότι ο αληθινός έρωτας αψηφά όλα τα εμπόδια.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», δήλωνε η Λατίνα σταρ λίγα 24ωρα μετά τη γαμήλια τελετή. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους ακολούθησε και ο δεύτερος γάμος τους στην έπαυλη του ηθοποιού.

Jennifer Lopez & Ben Affleck γιόρτασαν ένα χρόνο γάμου

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός διανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους, με το φετινό καλοκαίρι να τους βρίσκει ξέγνοιαστους μαζί με τα παιδιά τους και αγαπημένα πρόσωπα.

Πριν λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι την ώρα που πήγαιναν να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο για την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Lopez και Affleck φωτογραφήθηκαν έξω από πολυτελές εστιατόριο στη Santa Monica και έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

https://www.instagram.com/p/CuyZSqHMm7g/

Για την έξοδό τους η J.Lo επέλεξε ένα λευκό mini φόρεμα διακοσμημένο με κρυστάλλους. Τα ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα και η πράσινη mini τσάντα της ολοκλήρωσαν επιτυχώς το look.

O Ben Affleck εμφανίστηκε με total black look και δεν σταμάτησε να κρατά τρυφερά το χέρι της συζύγου του. Νωρίτερα την ίδια μέρα, το ζευγάρι πραγματοποίησε έξοδο με τα παιδιά τους στο Beverly Hills.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις καλύτερα την έξοδο του ζευγαριού.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Η έγγαμη ζωή με τον Ben Affleck

Η Λατίνα σταρ αποχαιρέτησε μία από τις καλύτερες χρονιές της ζωής της, όπως η ίδια χαρακτήρισε, και καλωσόρισε το 2023 με σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της.

lopez_gamos1.jpg

Ο γάμος της με τον Ben Affleck ήταν αναμφίβολα η ωραιότερη στιγμή του 2022 που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη της. H 53χρονη μοιράστηκε μερικές σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της και μας έδειξε το υπέροχο νυφικό της.

H Jennifer Lopez χορεύει με την μαμά της και το βίντεο για τα γενέθλιά της γίνεται viral

lopez_gamos4.jpg

Η διάσημη τραγουδίστρια πόσταρε μια φωτογραφία με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της αλλά και ένα βίντεο που την έδειχνε να επιλέγει τις λεπτομέρειες για την τελετή του γάμου.

Ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού

Οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών φορούσαν λευκά ρούχα για να ταιριάζουν με τα πολυτελή διακοσμητικά σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις συνθέσεις με λουλούδια. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν οι: Matt Damon, Lucciana Barroso, Kevin Smith, Jason Mewes κ.ά.

https://www.instagram.com/p/Chgc2p2O74X/

Σε ένα βίντεο που εξασφάλισε η Daily Mail, ο Affleck ανεβαίνει τα σκαλιά του σπιτιού του για να συναντήσει την νύφη Lopez, η οποία τον περίμενε φορώντας ένα μακρύ λευκό νυφικό με ουρά, δημιουργία του Ralph Lauren. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει το πολυσυζητημένο γεγονός όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικό. Αστυνομικοί περιπολούσαν τον χώρο ενώ στην είσοδο του σπιτιού οι security μοίραζαν ειδικά βραχιολάκια εισόδου στους καλεσμένους.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Colin Cowie είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πρώτος γάμος των Bennifer

H τραγουδίστρια και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν στην κομητεία Clark της Nevada το Σάββατο 16 Ιουλίου και απέδειξαν πως ο πραγματικός έρωτας κερδίζει πάντα στο τέλος. Η νύφη φόρεσε δύο νυφικά, ένα ρομαντικό vintage φόρεμα με halter neck που είχε καιρό στην γκαρνταρόμπα της και ένα off-shoulder Ζuhair Murad νυφικό από δαντέλα, με μακριά μανίκια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com