Η Λάουρα Νάργες βαφτίζει τον γιο της & το concept έχει άμεση σχέση με το σπίτι- Όλες οι λεπτομέρειες

Η Λάουρα Νάργες βαφτίζει τον γιο της & το concept έχει άμεση σχέση με το σπίτι- Όλες οι λεπτομέρειες
Instagram

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι ετοιμάζονται για τη βάπτιση του γιου τους. Οι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-γιου και το ιδιαίτερο προσκλητήριο. 

Τον ωραιότερο χρόνο της ζωής τους βιώνουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς περίπου πριν δώδεκα μήνες.

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 η 33χρονη παρουσιάστρια γέννησε τον μονάκριβο γιο τους ο οποίος τους γέμισε με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ο γνωστός τραγουδιστής-σύντροφός της ήταν εκείνος που αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του μωρού.

H πανευτυχής μαμά περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο σπίτι της με τον μικρό Αλέξανδρο, τον οποίο δεν αποχωρίζεται στιγμή. Πρόσφατα μαμά και γιος ταξίδεψαν στη γενέτειρα της παρουσιάστριας στη Γερμανία και έκαναν τις πρώτες τους κοινές διακοπές.

https://www.instagram.com/p/CwIcQAJsL5J/

«Σε αυτόν τον δρόμο μεγάλωσε η μαμά, Αλέξανδρε, εδώ έπαιζα πασούλες με τον παππού σου και μπάντμιντον, από εδώ περνούσα όταν γύρναγα από το σχολείο κουρασμένη με τόση απαιτητική μελέτη. Εδώ με περίμεναν οι φίλοι μου για να συναντηθούμε και να πάμε βόλτα, όχι πως υπήρχαν πολλές επιλογές όπως σε μία μεγάλη πόλη, αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου, δεν ξέραμε να μας νοιάζει. Μετά η μαμά έφυγε, ξαφνικά, απότομα, άφησα όλη την ζωή μου εκεί, να κυνηγήσω τα όνειρα μου στην μεγάλη πόλη, την Αθήνα. Και εκεί ήρθες εσύ, να ομορφύνεις την ζωή μου με το πιο όμορφο χαμόγελο που αντίκρισα ποτέ ❤️ Σήμερα έσκασε και το 5ο δοντάκι, καταλαβαίνετε για τι μοναδικό χαμόγελο μιλάμε 🥹😭»,έγραψε πρόσφατα η Λάουρα Νάργες στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H Λάουρα Νάργες έγινε 33 και το γιόρτασε με μία νέα αλλαγή στα μαλλιά (και μία αινιγματική λεζάντα)

Λάουρα Νάργες- Χρήστος Σαντικάι: H βάπτιση του γιου τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι ετοιμάζουν την βάφτιση του μικρού Αλέξανδρου.

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό, ενώ την ίδια ημέρα θα γιορτάσουν και τα πρώτα γενέθλια του νεωφότιστου.

https://www.instagram.com/p/Cu62q2DIbls/

Το θέμα της βάφτισης αλλά και το dress code των καλεσμένων θα είναι safari, όπως ακριβώς και το παιδικό δωμάτιο του Σαντικάι junior.

Η ζωή της Λάουρας Νάργες στο νέο σπίτι με το μωρό και η «απουσία» του Χρήστου Σαντικάι

https://www.instagram.com/p/CwNipnPsQlk/

«Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτή τη γυναίκα δίπλα μου, την αγαπάω, είναι πολύ όμορφη γυναίκα αλλά πάνω από όλα πολύ όμορφος άνθρωπος», δήλωσε ο Χρήστος Σαντικάι για την Λάουρα Νάργες στην εκπομπή «Happy Day».

Oι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-γιου

Η Λάουρα Νάργες δεν σταματά να δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα με τον γιο της, τα οποία θα βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής: lauranarjes