10 μέρες μετά το διπλό μυστήριο, η Ευαγγελία Συριοπούλου έκανε το ωραιότερο post με το νυφικό look

Τα αξεσουάρ, τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα δύο νυφικά ήταν αυτά που έκαναν την διαφορά σε αυτόν τον ονειρικό γάμο. 

Πριν από 10 μέρες, η Ευαγγελία Συριοπούλου παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή μετά από 12 χρόνια σχέσης. Η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού. Εκτός, από τον ονειρικό γάμο του ζευγαριού, ο οποίος έγινε στο πανέμορφο κτήμα Μελισσουργού, ακολούθησε η βάφτιση του 2 ετών γιου τους Νικόλα. Από το ξεκίνημα του μυστηρίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες επικρατούσε ένα απίστευτο κέφι και μία μοναδική ενέργεια στον χώρο. Οι φίλοι του ζευγαριού ανέβασαν από την πρώτη κιόλας στιγμή στα social media τις πιο όμορφες στιγμές του ζευγαριού από το γάμο τους, ενώ η ίδια η Ευαγγελία Συριοπούλου μας τις φύλαξε για το τέλος.

378521218_635674602011539_2412841358599843503_n.jpg

@evagelia_siriopoulou_official

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Ευαγγελίας

Εχθές, η Ευαγγελία, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όλες τις λεπτομέρειες από τον γάμο και την βάφτιση του γιού της. Το νυφικό της, τα υπέροχα παπούτσια σε σμαραγδένια απόχρωση, αλλά και το δεύτερο νυφικό με τα κρύσταλλα και τα φτερά που φόρεσε, μετά στο party ήταν μερικά από αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Το μακιγιάζ της το επιμελήθηκε ο αγαπημένος της φίλος Γιάννης Παμούκης, ο οποίος δημιούργησε ένα natural makeup, τονίζοντας ελαφρώς τα μάτια με μία απαλή ροζ σκιά, που είχε την ίδια ακριβώς απόχρωση με το δεύτερο νυφικό της. Τα μαλλιά της τα επιμελήθηκε, ο hair expert, Δημήτρης Εφραίμ, ο οποίος της τα έκανε ελαφρώς wavy με χωρίστρα στο πλάι, στολίζοντάς τα με ένα αστραφτερό headpiece.

1694789356546-568250419-378052524_1249956685679696_2688431216924599408_n.jpg

@evagelia_siriopoulou_official

Για την βάφτιση του Νικόλα, επέλεξαν γήινες αποχρώσεις με πρωταγωνιστή το χρώμα βεραμάν. Εκτός, από τα ρούχα, τις λαμπάδες και τα διακοσμητικά της βάφτισης, είχαν φτιάξει ξεχωριστά βραχιολάκια για την μαμά, τον μπαμπά, τους νονούς, αλλά και για όλους τους καλεσμένους. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι, ότι η Ευαγγελία Συριοπούλου ήταν μία από τις πιο όμορφες νύφες που έχουμε δει.

https://www.instagram.com/reel/Cw2RzNgoEDr/

Εκτός, από την νύφη και η κουμπάρα, Σμαράγδα Καρύδη έκανε το πιο τέλειο look για την περίσταση. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα μπλε φόρεμα με βολάν, της εταιρείας Nash, το οποίο διατίθεται σε 5 χρώματα. Η Σμαράγδα ως κουμπάρα και η Ευαγγελία ως νύφη «έκλεψαν» τις εντυπώσεις με το look και τον χορό τους. Φυσικά η σταρ της βραδιάς ήταν η Ευαγγελία Συριοπούλου, με τα δύο νυφικά που φόρεσε, προσαρμοσμένα επίσης και για το μυστήριο όσο και για το πάρτι.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες που έκαναν διαφορά στον ονειρικό γάμο και στην βάφτιση του γιού, της Ευαγγελίας Συριοπούλου.

Good Job Nicky: Έξι πράγματα ίσως δεν ξέρεις για τον καλλιτέχνη που όλοι θέλουν να πάει Eurovision