Good Job Nicky: Έξι πράγματα ίσως δεν ξέρεις για τον καλλιτέχνη που όλοι θέλουν να πάει Eurovision

Good Job Nicky: Έξι πράγματα ίσως δεν ξέρεις για τον καλλιτέχνη που όλοι θέλουν να πάει Eurovision

Ο Good Job Nicky αξίζει την πιο λαμπρή πορεία στη μουσική βιομηχανία, εντός αλλά και εκτός συνόρων, όχι μόνο επειδή έχει ταλέντο αλλά και επειδή δείχνει να είναι ένας πολύ ωραίος τύπος!

Ο Good Job Nicky ανήκει σε μία νέα γενιά καλλιτεχνών με ήθος και ποιότητα που κατάφερε να ξεχωρίσει χαράζοντας την δική του πορεία και αποφεύγοντας να συνδεθεί με το «βαρύ» όνομα του πατέρα του, Γιάννη Πάριου. Αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν την παρουσία του Νικόλα Βαρθακούρη στον καλλιτεχνικό χώρα αποτελούν τους λόγους για τους οποίους πολλοί οραματίζονται την μέρα που θα κρατά την ελληνική σημαία αγκαλιά με το τρόπαιο της Eurovision. Η συμμετοχή του στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής ελπίζουμε να μην είναι απλώς ένα μακρινό όνειρο, αλλά μία πραγματικότητα που απλώς δεν έχει έρθει η ώρα να πάρει σάρκα και οστά.

O Good Job Nicky δεν γράφει πια μόνο βιωματικά, βρίσκει την έμπνευση πίσω από κάθε προσωπική ιστορία

Στα Mad Walk 2022, μιλώντας για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision ο Good Job Nicky είχε δηλώσει ότι: «Ο μόνος τρόπος να μπω στη διαδικασία πάλι για την Eurovision είναι άμα το θελήσει ο κόσμος. Προτεραιότητα μου είναι με οποιονδήποτε τρόπο τα πάτρια εδάφη να τα τιμήσουμε. Με οποιονδήποτε τρόπο μου επιτρέψουνε τα πάτρια εδάφη».

Ο Good Job Nicky ξεκίνησε επίσημα την καριέρα του το πρόσφατο 2021 με το τραγούδι «January 8th» και από τότε έως σήμερα, έχει μιλήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και για διάφορες πλευρές της ζωής του.

Αυτά είναι έξι πράγματα που έχει πει αλλά ίσως να μην ξέρεις ακόμα για εκείνον!

https://www.instagram.com/p/CuKFgRxsl0Z/

#1 Μελλοντικά θα ήθελε τρία παιδιά – Έχει ήδη αποφασίσει τα ονόματά τους

Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνισή του στο 2ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Χίου, ο Good Job Nicky μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δήλωσε γεμάτος ενθουσιασμό ότι θα ήθελε στο μέλλον να κάνει τρία παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, επισημαίνοντας ότι έχει ήδη διαλέξει τα ονόματά τους: Σοφία – Αντώνης – Αϊσα, ενώ σημείωσε ακόμα ότι έχει θέσει και την… προθεσμία γέννησής τους, χωρίς να εισχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρεις.

#2 Ήταν μπασκετμπολίστας στον Παναθηναϊκό

Στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει για την σχέση του με τον αθλητισμό, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «ένα φεγγάρι ήμουν μπασκετμπολίστας στον Παναθηναϊκό».

#3 Έχει αδυναμία στην μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη

Όπως είναι λογικό, σε κάθε το συνέντευξη γίνεται αναφορά στους γονείς του, Γιάννη Πάριο και Σοφία Αλιμπέρτη, με αποτέλεσμα να έχει εκφράσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους το πόσο δεμένος είναι με την μητέρα του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αδυναμίας που τρέφει για εκείνη αποτελεί το γεγονός ότι ο Good Job Nicky ξεκίνησε το performance του στο 2ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ με το τραγούδι Come Home, το οποίο, όπως δήλωσε, έχει γράψει για την μητέρα του. Σημείωσε ακόμα ότι «δεν είναι το μόνο κομμάτι που έχω γράψει για την μαμά, είναι το μόνο που έχει κυκλοφορήσει. Έχω γράψει άλλα τρία».

Για την μητέρα του συμπλήρωσε ότι «είναι πάντα εδώ, μετά θα με πάρει τηλέφωνο best of το τι άκουσε από το τηλέφωνο να μου κρίνει τι άκουσε. Είναι ο νούμερο ένα κριτής μου και ο άνθρωπος που ακούω παραπάνω από κάθε άλλον».

https://www.instagram.com/p/CdSxUUbMwPF/

#4 Έκρυβε από τον πατέρα του ότι ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη το 2021 στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, o Good Job Nicky εξήγησε γιατί έκρυβε από όλους την επιθυμία του να ασχοληθεί με το τραγούδι επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, είχε πει: «Το έκρυβα η αλήθεια είναι μέχρι να είμαι μουσικά ώριμος έτσι ώστε να μπορέσω να εκφράσω κάτι που με καλύπτει. Το έκρυβα τελείως. 100% από τον πατέρα μου, δεν το ήξερε καθόλου το γεγονός ότι τραγουδούσα. Η μαμά εντάξει, το ήξερε». Αυτό, μάλιστα, αποτελεί και ακόμα μία απόδειξη της αδυναμίας που έχει στη μητέρα του.

#5 Έχει περάσει κρίσεις πανικού

Το 2021, ο Good Job Nicky είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Down Town κατά τη διάρκεια της οποίας είχε μιλήσει για τις κρίσεις πανικού με τις οποίες έχει βρεθεί αντιμέτωπος. Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει ότι: «Για δύο εβδομάδες έλεγα από μέσα μου “έλα, δεν θα πάθεις τίποτα, σιγά μην πάθεις ξανά κρίση πανικού”. Με το που μπήκα στο αεροπλάνο, 3 ώρες και 40 λεπτά, ήμουν σε κρίση πανικού. Μόνος μου. Πίστευα ότι θα πεθάνω. Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, πήρε ζωή αυτό το πράγμα και δεν με άφηνε, Προσπαθούσα να βρω πράγματα που δεν με βγάζουν από το comfort zone για να νιώσω καλύτερα. Ευτυχώς, έχει πολύ καιρό να με πιάσει ξανά. Έχω ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού και περνάω απλώς κάποιες κρίσεις άγχους».

#6 Δεν του αρέσει να μιλάει δημόσια για την προσωπική του ζωή

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τον Ιούνιο 2023, ο Good Job Nicky είχε δηλώσει ότι είναι ερωτευμένος αλλά δεν θέλει να μιλάει για το καλό της κοπέλας του. Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, στις 13 Σεπτεμβρίου, ρωτήθηκε ξανά για την σχέση του και είπε ότι: «ασταμάτητα υπάρχει ο έρωτας και σε πάρα πολλούς κλάδους υπάρχει ο έρωτας. Καταλαβαίνω τι με ρωτάς, υπάρχει και εκεί αλλά την προστατεύουμε την γυναίκα, μη μου την φάνε τη γυναίκα μου, την λατρεύω».