Στο γαμήλιο πάρτι της Ευαγγελίας Συριοπούλου ενθουσίασε ο χορός του κουμπάρου Αθερίδη με τον γαμπρό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο γαμήλιο πάρτι της Ευαγγελίας Συριοπούλου ενθουσίασε ο χορός του κουμπάρου Αθερίδη με τον γαμπρό

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και τη βάπτιση του γιου τους Νικόλα, ενώ το πάρτι που ακολούθησε τα είχε όλα, από reunion μέχρι ξέφρενα χορευτικά.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο αγαπημένος της, ο οικονομολόγος Στράτος Πατσατζής, αν και είναι μαζί τα τελευταία 12 χρόνια, έκαναν την Τρίτη 5/9 τον θρησκευτικό τους γάμο και μαζί τη βάπτιση του 2 ετών γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Νικόλας, όπως φάνηκε από τα stories των καλεσμένων με το κουτί της μπομπονιέρας.

Oι καλεσμένοι και το reunion

Το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, ενώ σε αυτή του τη χαρούμενη στιγμή ήταν παρόντες πολλοί φίλοι και συνάδελφοι της ηθοποιού από τον χώρο της υποκριτικής όπως ηθοποιοί από τον «Παράδεισο των κυριών», όπου πρωταγωνιστεί αλλά και από τη σειρά «Έλα στη θέση μου», η οποία προβαλλόταν για 5 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Μάλιστα, βλέποντας στα social media πολλούς από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Έλα στη θέση μου», όπως την Αθηνά Οικονομάκου, τον Μαρίνο Κόνσολο, την Πένυ Αγοραστού, τον Μιχάλη Μαρίνο και τον Μάνο Ιωάννου να βρίσκονται στο γαμήλιο πάρτι της ηθοποιού ήταν σαν να βλέπαμε κι ένα μικρό reunion τους.

Τα δύο νυφικά, οι κουμπάροι και ο ξέφρενος χορός

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έλαμπε από χαρά, ενώ έδειχνε εντυπωσιακά όμορφη και με τα δύο νυφικά που επέλεξε για τη σημαντική αυτή μέρα της ζωής της. Όπως είδαμε από τις αναρτήσεις των καλεσμένων στo Instagram, η ηθοποιός φόρεσε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ένα πιο ρομαντικό και μακρύ νυφικό, ενώ είχε τα μαλλιά της κάτω φορώντας ένα μικρό διακριτικό τσιμπιδάκι με πέρλες στη μια πλευρά.

Όσον αφορά στην εμφάνιση που έκανε στο γαμήλιο πάρτι, η Ευαγγελία Συριοπούλου επέλεξε ένα mini λευκό φόρεμα με strass στο πάνω μέρος και πούπουλα από τη μέση και κάτω, ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της, τα οποία στόλιζε ένα ιδιαίτερο headpiece με λευκά κρυσταλλάκια.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν τέσσερις ενώ ανάμεσά τους ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Μιχάλης Μαρίνος, που είναι πολύ στενοί φίλοι της ηθοποιού.

Βέβαια, την παράσταση «έκλεψαν» ο κουμπάρος Θοδωρής Αθερίδης και ο γαμπρός Στράτος Πατσατζής, οι οποίοι ενθουσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες υπό την καθοδήγηση του τραγουδιστή της μπάντας «48 ώρες», που ήταν εκεί για να διασκεδάσει τους καλεσμένους.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @nikolpanagiotou