Το look της Σμαράγδας Καρύδη έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Κατερίνα Μπούσιου
Το look της Σμαράγδας Καρύδη έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Βρήκαμε το φόρεμα που ως κουμπάρα η Σμαράγδα Καρύδη επέλεξε τόσο για το μυστήριο και άνετο για το πάρτι που ακολούθησε. 

Δεν ήταν μόνο η πιο σπουδαία μέρα στη ζωή της Ευαγγελίας Συριοπούλου και του συζύγου της Στράτου Πατσατζή, ο χθεσινός γάμος τους και η βάφτιση του 2 ετών γιου τους Νικόλα, αλλά εξελίχθηκε και ως η απίστευτη βραδιά των φίλων τους στο πάρτι που ακολούθησε. Τόσο με το κέφι της νύφης και του γαμπρού όσο και με τον ασταμάτητο χορό της μία εκ των 3 κουμπάρων, Σμαράγδας Καρύδη. Το look της εντυπωσίασε, ήταν κατάλληλο για την περίσταση και εμείς βρήκαμε ποιο ήταν και πόσο κοστίζει το απίστευτο φόρεμά της.

https://www.instagram.com/reel/Cw2RzNgoEDr/

Γάμος με γέλια και χαρές και ένα απίστευτο πάρτι

Μετά από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση του γιου τους Νικόλα, η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου και ο οικονομολόγος Στράτος Πατσατζής, έκαναν χθες τον θρησκευτικό τους γάμο στο κτήμα Μελλισουργού. Από το ξεκίνημα του μυστηρίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες επικρατούσε ένα απίστευτο κέφι και μία μοναδική ενέργεια στον χώρο.

Στο γαμήλιο πάρτι της Ευαγγελίας Συριοπούλου ενθουσίασε ο χορός του κουμπάρου Αθερίδη με τον γαμπρό

Φίλοι του ζευγαριού αλλά και συνάδελφοι της Ευαγγελίας τόσο από τη σειρά του Alpha «Παράδεισος των κυριών» όπου πρωταγωνιστεί αλλά και από το «Έλα στη θέση μου» πριν 5 χρόνια έδωσαν το παρών και το στίγμα στη διασκέδαση. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος.

Η Σμαράγδα ως κουμπάρα και η Ευαγγελία ως νύφη «έκλεψαν» τις εντυπώσεις με το look και τον χορό τους.

Η κουμπάρα έκανε το τέλειο look για την περίσταση με το μπλέ φόρεμα με τα βολάν, άνετο όπως αποδείχτηκε και για το πάρτι. Η Σμαράγδα φόρεσε φόρεμα της εταιρείας Nash το οποίο κοστίζει με την έκπτωση 168 ευρώ και διατίθεται σε 5 χρώματα.

https://www.instagram.com/reel/Cv6rWjLIdV2/

Φυσικά η σταρ της βραδιάς ήταν η νύφη με τα δύο νυφικά που φόρεσε, προσαρμοσμένα επίσης και για το μυστήριο όσο και για το πάρτι.