Η Λάουρα Νάργες βάφτισε τον γιο της Αλέξανδρο με ένα χρυσό φόρεμα 50s style

Η Λάουρα Νάργες βάφτισε τον γιο της Αλέξανδρο με ένα χρυσό φόρεμα 50s style
NDP photo agency

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, η Λάουρα Νάργες έφερε στον κόσμο τον γιο της, ο οποίος σήμερα έλαβε και επίσημα πια το όνομα Αλέξανδρος. 

H Λάουρα Νάργες έλαμψε από χαρά στη βάπτιση του μονάκριβου γιου της Αλέξανδρου, ο οποίος πριν από δύο ημέρες έγινε ενός έτους.

laoura2.jpg

Η Λάουρα διάλεξε ένα φόρεμα σε 50s style, με στενό off shoulder μπούστο και φαρδιά φούστα με όγκο. Όλο το look είχε ως θέμα του προφανώς το χρυσό αν κρίνουμε από το χρώμα του φορέματος και τα χρυσά sparkly πέδιλα της Λάουρας

Το θέμα της βάφτισης πάντως είναι το safari, κάτι που φάνηκε και στον στολισμό, ακριβώς όπως και το παιδικό δωμάτιο του Σαντικάι junior.

laoura.jpg

Η γέννηση του Αλέξανδρου και τα πρώτα γενέθλια

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 η 33χρονη παρουσιάστρια γέννησε τον μονάκριβο γιο τους ο οποίος τους γέμισε με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ο γνωστός τραγουδιστής-σύντροφός της ήταν εκείνος που αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του μωρού.

Έναν χρόνο αργότερα, πριν από δύο ημέρες ακριβώς, η Λάουρα μοιράστηκε φωτογραφίες από τα πρώτα γενέθλια του γιου της:

«Η οικογένεια μας σήμερα γιορτάζει, το μωρό μας έχει τα γενέθλια του! Τέτοια ώρα ακριβώς, 19:40 στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, ήρθε ο μικρός μας πρίγκιπας στον κόσμο και ολοκλήρωσε την ευτυχία μας. Σε αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Χρόνια πολλά μοναδικό μας πλάσμα, να τα χιλιάσεις, να σε χαίρονται ο μπαμπάς και η μαμά και όλοι όσοι σε αγαπούν και αγαπάς ήδη με την απίστευτη αγνή σου καρδιά. Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… έγινες 1», έγραψε χαρακτηριστικά!!!

https://www.instagram.com/p/Cxdf2pKsBO-/

Το καλοκαίρι η Λάουρα το πέρασε μαζί με τον γιο της κυρίως στη Γερμανία όπου είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Σε αυτόν τον δρόμο μεγάλωσε η μαμά, Αλέξανδρε, εδώ έπαιζα πασούλες με τον παππού σου και μπάντμιντον, από εδώ περνούσα όταν γύρναγα από το σχολείο κουρασμένη με τόση απαιτητική μελέτη. Εδώ με περίμεναν οι φίλοι μου για να συναντηθούμε και να πάμε βόλτα, όχι πως υπήρχαν πολλές επιλογές όπως σε μία μεγάλη πόλη, αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου, δεν ξέραμε να μας νοιάζει. Μετά η μαμά έφυγε, ξαφνικά, απότομα, άφησα όλη την ζωή μου εκεί, να κυνηγήσω τα όνειρα μου στην μεγάλη πόλη, την Αθήνα. Και εκεί ήρθες εσύ, να ομορφύνεις την ζωή μου με το πιο όμορφο χαμόγελο που αντίκρισα ποτέ. Σήμερα έσκασε και το 5ο δοντάκι, καταλαβαίνετε για τι μοναδικό χαμόγελο μιλάμε»,έγραψε πρόσφατα η Λάουρα Νάργες στη λεζάντα της ανάρτησής της.