Ο Harry Styles είναι ερωτευμένος με την Taylor Russell και αυτές είναι όλες οι αποδείξεις της σχέσης

Ο Harry Styles είναι ερωτευμένος με την Taylor Russell και αυτές είναι όλες οι αποδείξεις της σχέσης

Ένας μεγάλος έρωτας φαίνεται να φουντώνει ανάμεσα σε Harry Styles και Taylor Russell.

Τους τελευταίους μήνες ο Harry Styles ζει τον έρωτα στο πλευρό της ηθοποιού και πρωταγωνίστριας της σειράς επιστημονικής φαντασίας του Netflix, «Lost in Space», Taylor Russell.

Μάλιστα, σύμφωνα με μία πηγή του Us Weekly, ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος έγινε γνωστός ως μέλος του συγκροτήματος One Direction, φαίνεται να βλέπει πολύ σοβαρά τη συγκεκριμένη σχέση, παρόλο που δεν έχει συμπληρώσει ακόμα ούτε έξι μήνες.

«Ο Harry είναι ξετρελαμένος με την Taylor και θέλει να περνάει μαζί της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί», δήλωσε η πηγή, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «παρόλο που είναι πολυάσχολοι, βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον όσο πιο συχνά γίνεται. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και ο Harry αδιαμφισβήτητα βλέπει μέλλον στη σχέση του με την Russell».

Μάλιστα, ο 29χρονος τραγουδιστής αυτή την εβδομάδα συνόδευσε την επίσης 29χρονη Taylor Russell σε μία σειρά από εκδηλώσεις στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένου ενός afterparty για την παράσταση The Effect, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Taylor Russell στο Βασιλικό Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.

Η ερωτική ζωή του Harry Styles το 2023 & τα παράδοξα

Τον Νοέμβριο του 2022 έγινε γνωστό ότι ο Harry Styles χώρισε με την Olivia Wilde, μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης, λόγω διαφορετικών προτεραιοτήτων, διατηρώντας, ωστόσο, φιλική επαφή.

Olivia Wilde

Η Olivia Wilde.

Invision

Τον Μάρτιο του 2023 στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες οι οποίες έδειχναν τον Harry Styles να φιλιέται παθιασμένα με την Emily Ratajkowski, η οποία -παραδόξως- ήταν φίλη της Olivia Wilde.

Τα γεγονότα αυτά τι μας αποδεικνύουν; Μα φυσικά ότι ο Harry Styles τα είχε κάνει λίγο… σαλάτα στην προσωπική του ζωή το πρώτο κιόλας τρίμηνο του 2023.

Ή, μπορεί και όχι, αφού στις 20 Ιουνίου 2023, η Wilde εθεάθη να φοράει ένα παλιό t-shirt του Styles, πυροδοτώντας φήμες που μιλούσαν για συμφιλίωση.

Τα σημάδια για τη σχέση του Harry με την Taylor Russell

Τρεις μόλις μέρες αργότερα, ο Harry εντοπίστηκε με την Taylor Russell για πρώτη φορά, χωρίς να μπορεί να γίνει ξεκάθαρο αν είναι απλώς φίλοι ή κάτι περισσότερο από αυτό.

Έναν περίπου μήνα αργότερα, στις 8 Ιουλίου 2023, η Taylor Russell βρέθηκε σε συναυλία του Styles στη Βιέννη, ωστόσο, αυτό από μόνο του δεν θα μπορούσε να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο της σχέσης τους, αφού πολλοί celebrities είχαν πάει σε εκείνο το show.

Μία μέρα αργότερα, όμως, ο τραγουδιστής έκανε βόλτα στη Βιέννη με την ηθοποιό, γεγονός που για πολλά ξένα ΜΜΕ αποτέλεσε απόδειξη της ερωτικής σχέσης που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους. Στις 9 Αυγούστου εθεάθησαν αγκαλιά στο gala της πρεμιέρας της παράστασης The Effect, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Taylor Russell στο Βασιλικό Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.

Τον ίδιο μήνα, άτομο του περιβάλλοντος του Styles, δήλωσε στο Us Weekly ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης «πάντα χαμογελάει όταν είναι μαζί της» καθώς, επίσης, και ότι «περνούν υπέροχα μαζί».

Στις 28 Αυγούστου, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, το οποίο τους δείχνει να κρατιούνται χέρι-χέρι, ενώ στις 30 Αυγούστου, σε συνέντευξη που παραχώρησε η Taylor Russell δήλωσε για τις σχέσεις: «Δεν πρόκειται ποτέ να εκφράσω όλα μου τα συναισθήματα. Είμαι ο άνθρωπος που χρειάζεται να μου ζητάνε με ενοχλητικό τρόπο να μιλήσω για πράγματα. Αλλά ακόμα και τότε είμαι σε φάση: "Συγγνώμη, είναι υπερβολικό αυτό; Είναι υπερβολικό;” Χρειάζομαι λοιπόν έναν σύντροφο που θα το κάνει αυτό, αλλιώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ».

Τον Σεπτέμβριο ο φακός τους εντόπισε και πάλι μαζί να κρατιούνται χέρι-χέρι σε έξοδο τους για καφέ στο Λονδίνο.