Με ένα post η Λάουρα Νάργες είπε όλα όσα νιώθει και βιώνει μια σύγχρονη μαμά καθημερινά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με ένα post η Λάουρα Νάργες είπε όλα όσα νιώθει και βιώνει μια σύγχρονη μαμά καθημερινά

Η Λάουρα Νάργες εξήγησε γιατί απέχει συνειδητά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ανάγκη να κάνει πράγματα για τον εαυτό της.

Την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της βιώνει εδώ και περίπου ένα χρόνο η Λάουρα Νάργες η οποία στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα στο σπίτι με τον μικρό Αλέξανδρο και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Πριν λίγες εβδομάδες το ερωτευμένο ζευγάρι βάπτισε τον γιο του στο Ψυχικό και γιόρτασε το ευτυχές γεγονός με αγαπημένους φίλους.

https://www.instagram.com/p/CxvyoNTM3PY/

Λαόυρα Νάργες: H αποχή από τα social media και η μεγάλη απόφαση

Πριν από μερικές ώρες η 33χρονη έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram και εξήγησε τον λόγο που απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τελευταίο διάστημα.

Όπως η ίδια ανέφερε πρόκειται για μια συνειδητή απόφαση καθώς η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά μετά τον ερχομό του γιου της. Είναι απολύτως λογικό μια νέα μαμά να διαθέτει πολύ περιορισμένο (έως και καθόλου) ελεύθερο χρόνο αφού έχει αφιερωθεί πλήρως στο νέο της ρόλο και την ανατροφή του μωρού.

Η Λάουρα Νάργες εξήγησε πόσο όμορφα περνά με την οικογένειά της και τόνισε την ανάγκη να βρει λίγο χρόνο μόνο για εκείνη, χωρίς ενοχές. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως θέλει πολύ να ξεκινήσει μαθήματα μπαλέτου, καθώς είναι μια δραστηριότητα που πάντα ήθελε να κάνει.

https://www.instagram.com/p/CytmeB0sqM5/

«Δεν είμαι πάρα πολύ ενεργή στα social media, τουλάχιστον όχι όσο "περιμένουν" τρίτοι (what…why?) από εμένα να είμαι… Πρόκειται για μία άκρως συνειδητή απόφαση που έχω πάρει πολύ καιρό πριν, τους λόγους ενδεχόμενος να τους αναφέρω άλλη στιγμή. Νιώθω πολύ όμορφα έτσι και απολαμβάνω την ηρεμία μου, κυρίως όμως απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον γιο μου και παρατηρώ κάθε μέρα (με υπερηφάνεια φυσικά 🫣) πόσο μεγαλώνει και εξελίσσεται. Απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον άντρα μου, όσο μας το επιτρέπουν βέβαια οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, οι οποίες είναι πολλές! Μόνο χαρά νιώθω για την ανοδική πάντα πορεία του @xristos.santikai Τώρα όμως πια αρχίζω να απολαμβάνω σιγά-σιγά (!) και τον ποιοτικό χρόνο που (επιβάλλεται να) δίνω στον εαυτό μου - νομίζω σχεδόν πια δίχως ενοχές. Λέω να ξεκινήσω μαθήματα μπαλέτου, πάντα ήθελα να μάθω αυτήν την ξεχωριστή για εμένα τέχνη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά, σωστά? Και ίσως έτσι να έρθει και μία ώρα νωρίτερα ολοκληρωτικά η ισορροπία μου που ακόμα ψάχνω μέσα-έξω! Φιλί, μου λείψατε», έγραψε η Λάουρα Νάργες στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα υποστηρικτικά σχόλια

Η ανάρτηση της 33χρονης γέμισε με υποστηρικτικά σχόλια και ο σύντροφός της, Χρήστος Σαντικάι ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να τη στηρίξουν.

Screenshot-2023-10-23-131648.png

«Είσαι Η κολώνα του σπιτιού μας ! 💪💪💪 Σαγαπάω πολύ», έγραψε ο τραγουδιστής.

Ακολούθησαν τα σχόλια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και της Ματίνας Ζάρα οι οποίες τόνισαν πόσο την αγαπούν, με τη δεύτερη να της προτείνει να πάνε μαζί για μπαλέτο.

Screenshot-2023-10-23-132245.png

«Είσαι τέλεια!!!!❤️», έγραψε η Σάρα Εσκενάζυ.

Screenshot-2023-10-23-132402.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον γιο της.

Πηγή κεντρικής: lauranarjes