Ο Κικίλιας junior ποζάρει μπροστά από Εύζωνες ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και εύχεται «Χρόνια Πολλά»

Ο Κικίλιας junior ποζάρει μπροστά από Εύζωνες ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και εύχεται «Χρόνια Πολλά»

Ο Παναγιώτης- Αντώνιος Κικίλιας σε νέες περιπέτειες ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Με μία τρυφερή φωτογραφία του τρίχρονου γιου του έστειλε τις ευχές του σε όλους τους Έλληνες πολίτες ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και πρώην αθλητής, Βασίλης Κικίλιας.

Συγκεκριμένα, νωρίς το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου ο πατέρας του Παναγιώτη-Αντώνιου Κικίλια ανήρτησε μία φωτογραφία με την πλάτη του μικρού, στην οποία φαινόταν να στέκεται μπροστά από δύο Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς και να τους κοιτάζει. Στη λεζάντα της εικόνας, ο Βασίλης Κικίλιας έγραψε: «Αποστολή της Προεδρικής φρουράς η φύλαξη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Το κόκκινο στην ενδυμασία των Ευζώνων μας συμβολίζει το αίμα των προγόνων μας που χάθηκε, το μαύρο το πένθος για όσους χάθηκαν, το λευκό την απλότητα του αγώνα, το χρυσό την ένδοξη ιστορία της φρουράς, το γαλάζιο το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας. Μακάρι αγόρι μου να με αξιώσει ο Θεός να σε δω μια μέρα με τη στολή αυτή! Χρόνια πολλά σε όλους! Ψηλά οι σημαίες για τους ήρωες μας του 1940 🇬🇷».

https://www.instagram.com/p/Cy79jdgsaNA/

Κικίλιας Junior: Ένας ξανθός άγγελος ποζάρει παντού

Ο Παναγιώτης-Aντώνιος Κικίλιας είναι ένας junior αγρότης και ποζάρει στη μαμά του Τζένη Μπαλατσινού

Ο Παναγιώτης- Αντώνιος Κικίλιας είναι ο γιος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού, ο οποίος επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον μεγάλο έρωτα των γονιών του. Ο γάμος τους είχε γίνει το καλοκαίρι του 2019 στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων και ενάμισι χρόνο μετά, στις 25 Δεκεμβρίου του 2020, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την έλευση του ξανθού αγοριού.

Το ζευγάρι αποφεύγει να δημοσιεύει εικόνες με το πρόσωπο του Παναγιώτη- Αντώνιου, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που και οι δύο γονείς έχουν κάνει αναρτήσεις από οικογενειακές στιγμές, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο του γιου τους, παρά μόνο τα πλούσια ξανθά μαλλιά του.

Ανεβαίνοντας στον Όλυμπο

Λίγη ώρα πριν από την ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια έκανε μία δημοσίευση και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού. Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο ανέβασε αρκετές φωτογραφίες από ειδυλλιακά τοπία στον Όλυμπο, κάνοντας μας φανερό ότι μαζί με τον Κικίλια ανέβηκε στο επιβλητικό βουνό, φτάνοντας, μάλιστα, στα 2918,80μ.

https://www.instagram.com/p/Cy71lIQIYMD/