Ο Harry Styles ξύρισε τα μαλλιά του και δίχασε τους θαυμαστές του στη συναυλία των U2

Ο Harry Styles ξύρισε τα μαλλιά του και δίχασε τους θαυμαστές του στη συναυλία των U2

Οι θαυμαστές του τραγουδιστή, όμως, δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στις τρυφερές στιγμές του με την Taylor Russell, αλλά ενδιαφέρθηκαν περισσότερο να σχολιάσουν την μεγάλη αλλαγή στο κούρεμα του Harry Styles.

 

Τα πλούσια σγουρά μαλλιά του Harry Styles ήταν από την αρχή της καριέρας του ως μέλος της μπάντας των One Direction ως και σήμερα σήμα κατατεθέν της γοητείας του.

Όπως φαίνεται όμως αυτό έπαψε να ισχύει αφου ο Styles έκανε μία ριζική αλλαγή και ξύρισε το κεφάλι του, σοκάροντας κάποιους από τους θαυμαστές του!

Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τον νέο του look στη συναυλία των U2 στο Las Vegas. Συνοδευόμενος από την ηθοποιό νέα του σύντροφο, Taylor Russell, χόρευε και τραγουδούσε, έχοντας πολύ καλή διάθεση.

Βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ΤΜΖ, δείχνει τον Styles να στέκεται πίσω από την ηθοποιό, κρατώντας το ένα χέρι στον ώμο της.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο ΤΜΖ ότι το ζευγάρι έδειχνε ερωτευμένο κατά τη διάρκεια της εξόδου, αφού έβγαζαν γλυκές selfies και φιλιόντουσαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Δίχασε τους θαυμαστές το νέο κούρεμα του Harry Styles

Οι θαυμαστές του τραγουδιστή, όμως, δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού, αλλά ενδιαφέρθηκαν περισσότερο να σχολιάσουν την μεγάλη αλλαγή στο κούρεμα του Styles.

«Αγαπώ τόσο πολύ τον Harry Styles και θα υπερασπιστώ οτιδήποτε κάνει, αλλά αυτό το κούρεμα δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά, λυπάμαι», έγραψε κάποιος στο Twitter.

Ενώ ένας άλλος σχολίασε «πώς θα σε λένε Harry Styles χωρίς να έχεις μαλλιά να φτιάξεις».

Κάποιος ακόμα αστειεύτηκε γράφοντας: «Harry βγάλε αυτό το καπέλο και μην παίζεις μαζί μου».

Υπήρξαν, όμως, και εκείνοι που λάτρεψαν το νέο κούρεμα του αγαπημένου καλλιτέχνη και θέλησαν να το εκφράσουν δημόσια με αναρτήσεις τους.

Ένας από αυτούς έγραψε «Εντάξει, όσο περισσότερο βλέπω αυτό το βίντεο τόσο πιο καυτό γίνεται το κούρεμα».

«Φαίνεται ωραίος με αυτό», πρόσθεσε κάποιος άλλος, για να συμφωνήσει ένας άλλος: «Ουάου, φαίνεται πιο όμορφος».