Λίγο πριν μπει στο Survivor η Όλγα Πηλιάκη στο Twitter/X θυμήθηκαν την iconic στιγμή της στο Nomads

Γεωργία Βλαχοπούλου
Λίγο πριν μπει στο Survivor η Όλγα Πηλιάκη στο Twitter/X θυμήθηκαν την iconic στιγμή της στο Nomads

H Όλγα Πηλιάκη απολαμβάνει τις στιγμές με τα παιδιά της, αφού σε λίγο θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, έναν χρόνο μετά τη συμμετοχή του Στέλιου Χανταμπάκη στο Survivor All Star.

Το Survivor 2024 είναι γεγονός και αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα, αφού όπως φαίνεται θα το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις αρχές Ιανουαρίου. Παρ' όλα αυτά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά όλα τα ονόματα των celebrities που θα συμμετάσχουν κι αυτό γιατί δεν έχουν πει το «ναι» ακόμα όσοι έχουν δεχθεί πρόταση.

Στο νέο Survivor θα υπάρχουν παίκτες που θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά, όπως και γνωστοί Έλληνες που δεν έχουν ξαναβρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, με την διαφορά όμως ότι θα υπάρχουν και τονωτικές προσθήκες από παίκτες των προηγούμενων κύκλων. Ήδη έχουμε ακούσει ότι η παραγωγή του ριάλιτι έχει πλησιάσει την Κατερίνα Δαλάκα πολύ σθεναρά, όπως και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες μπορεί να είχαν αποβληθεί από το Survivor All Star τη χρονιά αυτή, όμως δεν θα έλεγαν όχι σε μια ακόμα συμμετοχή.

https://www.instagram.com/p/CofPFspsIap/

Και κάπως έτσι, Μαίη- Δαλάκα και Σοϊλέδης μάς είπαν ότι μπαίνουν στο Survivor 2024 για την κούπα

Η Όλγα Πηλιάκη «έδωσε τα χέρια» με την παραγωγή

Το σίγουρο είναι πως η Όλγα Πηλιάκη θα είναι αυτή που θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο το 2024, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα στην εκπομπή «Γεια Σου».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος η Όλγα Πηλιάκη «έδωσε τα χέρια» με την παραγωγή του παιχνιδιού κι έτσι πλέον το μόνο που μένει είναι να την απολαύσουμε στους στίβους μάχης του Survivor, έναν ακριβώς χρόνο μετά τη συμμετοχή του Στέλιου Χανταμπάκη στο Survivor All Star.

H αποκάλυψη αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τους χρήστες του Twitter/X μιας και σε αρκετούς προκάλεσε έκπληξη το γεγονός πως τόσο σύντομα από την συμμετοχή του Στέλιου Χανταμπάκη θα βρεθεί και η σύζυγός του στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι δυο τους βέβαια, έχουν αποδείξει πως μπορούν να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση, αφού και ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει συμμετάσχει 3 φορές σε ριάλιτι επιβίωσης (σ.σ 2 Survivor και 1 Nomads, όπου ήταν και ο νικητής), και η Όλγα Πηλιάκη συμμετείχε ξανά σε αντίστοιχο project (σ.σ Nomads).

10 χρόνια τώρα Χανταμπάκης -Πηλιάκη είναι survivors της αληθινής αγάπης: τα παιδιά και το σπίτι τους

Βέβαια, η εμπειρία της στο Nomads το 2017 τελείωσε νωρίς, αφού δεν κατάφερε να συνεχίσει και αποχώρησε οικειοθελώς μιας και της έλειπαν τα παιδιά της. Αυτή η λεπτομέρεια, που δεν ξέχασαν απ' ότι φαίνεται οι fans του Survivor, τους δημιούργησε αμφιβολίες σχετικά με το αν αφενώς θα τα καταφέρει αυτή την φορά να αντέξει την ψυχολογική πίεση κι αν αφετέρου πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι θα μπορέσει να ανταποκριθεί και στο κομμάτι του ριάλιτι που απαιτεί το παιχνίδι, αφού σαν χαρακτήρας η Όλγα Πηλιάκη είναι αρκετά ήρεμη και συμπαθής. Από την άλλη το ότι όπως φαίνεται θα δούμε ξανά στον Άγιο Δομίνικο αρκετά άτομα που έχουμε δει σε ριάλιτι, όχι μια και δυο φορές, μάλλον αποτρεπτικό δείχνει να είναι μέχρι στιγμής για το κοινό.

Πάντως όσο κι αν οι χρήστες του Twitter/X είναι λίγο επιφυλακτικοί με την συμμετοχή της Όλγας Πηλιάκη στο Survivor All Star σχετικά με το κομμάτι του ριάλιτι, τόσο σίγουροι είναι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πως η Όλγα Πηλιάκη ως πρώην αθλήτρια της γυμναστικής θα χαρίσει μοναδικές στιγμές. Άλλωστε, όλοι θυμήθηκαν την iconic στιγμή της όταν συμμετείχε στο Nomads το 2017, όπου σε ένα αγώνισμα έκανε σπαγγάτο για να βοηθήσει τους συμπαίκτες της σε μια δοκιμασία.