Και κάπως έτσι, Μαίη- Δαλάκα και Σοϊλέδης μάς είπαν ότι μπαίνουν στο Survivor 2024 για την κούπα

Και κάπως έτσι, Μαίη- Δαλάκα και Σοϊλέδης μάς είπαν ότι μπαίνουν στο Survivor 2024 για την κούπα

Το 2024 θα φέρει και πάλι στις οθόνες μας το Survivor χωρίς όμως να μιλάμε για ένα καθαρόαιμο All Starv όπως το περσινό αλλά και χωρίς να αποκλείεται να δούμε μέσα παλιούς παίκτες σε νέο δυναμικό comeback.

Μπορεί αυτή τη στιγμή οι αιτήσεις για το Survivor 2024 να έχουν ξεπεράσει τις 20.000, όμως πέρα από τους νέους παίκτες που διεκδικούν μια θέση στην ομάδα των Μαχητών, υπάρχουν και οι παλιοί παίκτες - κυρίως οι διάσημοι- που επιθυμούν διακαώς την επιστροφή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Το Tik Tok της Μαρίας Αντωνά «μίλησε»

Χαρούμενο 2024, από τώρα, μας ευχήθηκε η Μαρία Αντωνά, η αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη, η οποία με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, υποδέχτηκε στο σπίτι της την Κατερίνα Δαλάκα, την Μαίη Εμμανουηλίδου και τον αγαπημένο της Άρη με hastag που έφερε πολλά σχόλια το #survivorallstar!

«Αν μπει η Δαλακα και ο Άρης ξέρουμε από τώρα τον τελικό», «Μαράκι θα την παλέψεις τόσους μήνες μόνη σου πάλι», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε η Αντωνά;

Μόλις χτες, ο Γιώργος Λιανός είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε παλιούς παίκτες και πάλι στο Survivor, ακόμα και κάποιους που μπορεί να είχαν παραβιάσει τους κανόνες στο παρελθόν.

«Θα δούμε από Ιανουάριο το Survivor. Η Acun έχει γίνει CSI, έχουν κολλήσει παντού φωτογραφίες των υποψηφίων. Θα δούμε μαχητές και διάσημους. Δεν ξέρω αν θα δούμε και παλιούς παίκτες.

Για το Survivor δεν έχω κάτι να σου πω, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Μέχρι το τέλος της βδομάδας ίσως έχουμε κάποια νέα. Το περιμέναμε ότι θα έχει μεγάλη συμμετοχή, γιατί στο περσινό, στο All Star, δεν μπορούσε ο κόσμος να διεκδικήσει αυτή τη εμπειρία ζωής. Ο κεντρικός άξονας θα είναι Μαχητές-Διάσημοι, υπάρχει και η option να ξαναμπούν μέσα και κάποια πρόσωπα που θέλει να δει ο κόσμος. Το καστ αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτό.

Κάποια πράγματα πέρσι άφησαν μία πικρία στον κόσμο, δεν ρίχνω ευθύνη στην παραγωγή. Ήταν μία κατάσταση περίεργη, ήταν θέμα παράβασης κανονισμών. Φέτος θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να υπάρξει αυτό το αίσθημα δικαιοσύνης», είπε ο Λιανός.

Πάντως, το πρόσφατο βίντεο του Σοϊλέδη στο Tik Tok είχε γίνει αφορμή για σχόλια μιας και οι fans του και μπαμπά θέλουν να τον δουν και στο Survivor 2024 θέλουν να τον δουν.

soiledis.jpg

Και η Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο;

Οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, θέλουν την Δαλάκα και την Χατζηανδρέου που αποβλήθηκαν από το περσινό Survivor All Star να μπαίνουν πάλι στο παιχνίδι. Μιλώντας για την πιθανότητα επιστροφής στο Survivor, η Δαλάκα είπε πει:

«Δεν με έχουν καλέσει ακόμα από την παραγωγή του Survivor αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Δεν θέλω να κλείσει η ιστορία μου εκεί με αυτόν τον τρόπο, δεν μου αξίζει.

Τον κύριο Ατζούν τον σέβομαι, τον γνωρίζω προσωπικά. Έχουμε μία φιλική σχέση χρόνια και ξέρω ότι κι αυτός με εκτιμάει ως άνθρωπο και όχι μόνο ως έναν πρώην παίκτη του Survivor. Μέσω του παιχνιδιού άλλαξε η ζωή μου οικονομικά, έγινα γνωστή στον κόσμο. Δεν μπορώ να μη σέβομαι τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή μου και τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει».


Κατερίνα Δαλάκα: Η μόνιμη επιστροφή της στην Κατερίνη και η συμμετοχή στο Survivor 2024