10 χρόνια τώρα Χανταμπάκης -Πηλιάκη είναι survivors της αληθινής αγάπης: τα παιδιά και το σπίτι τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
10 χρόνια τώρα Χανταμπάκης -Πηλιάκη είναι survivors της αληθινής αγάπης: τα παιδιά και το σπίτι τους

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια και στο νέο τους σπίτι δημιουργούν τις πιο ωραίες αναμνήσεις.

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης συμπλήρωσαν στις 18 Ιουνίου 10 χρόνια γάμου και το γιόρτασαν σβήνοντας μια μεγάλη τούρτα διακοσμημένη με κοινές τους φωτογραφίες από όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί.

stelioshantampakis_354183936_6974617662568115_4776996378875518792_n.jpg

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά, τον Μανώλη και τη Μαλένα, ενώ κατάφερε να παραμείνει ενωμένο, παρά τις φορές που χρειάστηκε να χωριστούν για λίγο διάστημα λόγω των συμμετοχών και των δύο σε παιχνίδια επιβίωσης.

Μην ξεχνάμε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης συμμετείχε στο Survivor το 2017, όταν ο Μανώλης ήταν τεσσάρων χρονών και η Μαλένα σχεδόν 1 έτους. Την ίδια χρονιά, το 2017, η Όλγα Πηλιάκη συμμετείχε στο Nomads, απ' όπου αποχώρησε οικειοθελώς ενώ το 2018 πήγε και ο Στέλιος Χανταμπάκης στο συγκεκριμένο παιχνίδι επιβίωσης, όπου τελικά ήταν ο μεγάλος νικητής του επάθλου.

Τελευταία ήταν η συμμετοχή του ίδιου στο φετινό Survivor All Star, στον ημιτελικό του οποίου βρέθηκε οικογενειακώς και μάλιστα «ξενάγησε» και τα παιδιά τους στα σκαμπό που κάθονταν πάντα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

https://www.instagram.com/p/Cuh7TxwMArK/

Τα παιδιά τους είναι το καμάρι τους

Στον 10χρονο Μανώλη αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, στο οποίο μάλιστα φαίνεται πως έχει και ταλέντο, αφού ήδη προπονείται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Σε κάθε του προπόνηση και αγώνα οι γονείς του είναι δίπλα του και ιδιαίτερα ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια πόσο περήφανος νιώθει για τον γιο του.

https://www.instagram.com/p/CsymCZpsiT4/

Η 7χρονη Μαλένα πάλι παίζει κι αυτή ποδόσφαιρο, αφού είναι κάτι που της αρέσει, ενώ οι γονείς της δεν έχουν κανένα πρόβλημα που η κόρη τους έχει επιλέξει ένα πιο «αγορίστικο» άθλημα σύμφωνα με τις κοινωνικές αντιλήψεις, εφόσον αυτό που κάνει είναι κάτι που της αρέσει πολύ. Μάλιστα, η Όλγα Πηλιάκη σε ανάρτησή της έχει αναφέρει πως η μικρή Μαλένα είναι και πάρα πολύ καλή στο συγκεκριμένο άθλημα.

https://www.instagram.com/reel/CsjLvOAtEoU/

Παράλληλα, μαμά και κόρη απολαμβάνουν πολλές φορές να φτιάχνουν μαζί νόστιμα γλυκίσματα, όπως μπισκότα ή κουλουράκια.

https://www.instagram.com/reel/ClYeYuvDcCC/

Το μοντέρνο σπίτι τους

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη και τα δυο τους παιδιά, ενώ αρχικά έμεναν σε ένα cozy διαμέρισμα, τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια έχουν μετακομίσει σε νέο σπίτι, σε μια μοντέρνα μονοκατοικία, η οποία μάλιστα είναι και σε διαφορετική περιοχή από αυτή που έμεναν.

Η Όλγα Πηλιάκη είχε αναφερθεί για τις συγκεκριμένες αλλαγές στη ζωή τους σε ανάρτησή της στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη: «Φέτος αλλάξαν πολλά για εμάς, και ειδικά για το Μανώλη και τη Μαλένα που εκτός από περιοχή άλλαξαν και σχολείο! Δεν έχουμε προλάβει ακόμα να κάνουμε νέους φίλους και η αλήθεια είναι πως ζοριζόμαστε λίγο στην προσαρμογή, όμως πιστεύω ότι με υπομονή και καλή θέληση όλα θα βρουν το δρόμο τους! Ευτυχώς οι συνήθειες μας έχουν παραμείνει οι ίδιες!».

https://www.instagram.com/p/CTSVfzjsK0K/

Το σπίτι, λοιπόν του ζευγαριού είναι αρκετά μεγάλο και minimal μιας και κυριαρχούν οι λευκές και οι γκρι αποχρώσεις στο εσωτερικό του.

Η μεγάλη κουζίνα είναι το αγαπημένο σημείο της Όλγας Πηλιάκη, ενώ στην αυλή τους έχουν δημιουργήσει κι ένα mini γήπεδο με γκαζόν, το οποίο περιλαμβάνει ένα τέρμα ποδοσφαίρου αλλά και μια μπασκέτα και στο οποίο ο Μανώλης και η Μαλένα περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους παίζοντας.

https://www.instagram.com/reel/CjQsm54DqxH/