Ρουμελιώτη, Λιανός, Μπαλατσινού, & Νάργες: Οι τρυφερές χριστουγεννιάτικες στιγμές με τα παιδιά τους

Κατερίνα Μπούσιου
Ρουμελιώτη, Λιανός, Μπαλατσινού, & Νάργες: Οι τρυφερές χριστουγεννιάτικες στιγμές με τα παιδιά τους

Αυτές οι μέρες είναι οικογενειακές και γνωστοί μας ηθοποιοί και παρουσιαστές έχουν μπει ήδη σε εορταστικό κλίμα με τα παιδιά τους. Δες τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν, ο Γιώργος Λιανός, η Τζένη Μπαλατσινού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Λάουρα Νάργες. 

Χρόνο με τα παιδιά τους προσπαθούν να έχουν αυτές τις ημέρες όσοι δουλεύουν στην τηλεόραση και στη showbiz. Άλλοι φεύγοντας μία μικρή εκδρομή, άλλοι εφευρίσκοντας τρόπους για παιχνίδια και άλλοι πηγαίνοντας σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μαζί με τα παιδιά τους. Ο Γιώργος Λιανός, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Τζένη Μπαλατσινού και η Λάουρα Νάργες μας χάρισαν τρυφερές στιγμές με ότι πιο πολύτιμο έχουν σε αυτή τη ζωή.

«Λιώσαμε Γιώργο...»

Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, αμέσως μετά τα Χριστούγεννα για την πρεμιέρα του Survivor, ο Γιώργος Λιανός έκανε μία μικρή εκδρομή στο Πάπιγκο της Ηπείρου, έχοντας μαζί του τα δύο από τα τρία παιδιά του από τον πρώτο του γάμο και τη μικρή Βαλέρια που έχει αποκτήσει με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη. Και μας χάρισε ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τον μεγαλύτερο Ιάσονα να κοιτά τρυφερά και να έχει πιάσει κουβέντα με την αδελφή του, δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και δίπλα από παράθυρο που έβλεπε σε χιονισμένο τοπίο.

https://www.instagram.com/p/C1L5tYVCch2/

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα τρόλαρε κανονικά τον ραδιοφωνικό του συνεργάτη που είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφία «Πρωινές συζητήσεις». Και του απάντησε γράφοντας «Κάντε και μια πρωινή εκπομπή στο ράδιο εάν σου έλειψε… να περνάτε τέλεια». Ο παρουσιαστής μετά το Πάπιγκο θα πάει και στο πατρικό του στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας, που είναι σε σχετικά κοντινή απόσταση.

Είναι πολλά τα λεφτά του James Καφετζή: Γιατί δεν πάει στο Survivor και ο ρόλος του Γιώργου Λιανού

Τα κάλαντα στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, πήγε να ακούσει ο μικρός Παναγιώτης Αντώνιος Κικίλιας, ο οποίος δεν αποχωρίστηκε την αγκαλιά του πατέρα του, έχοντας ωστόσο όμως διαρκώς το βλέμμα φροντίδας της μαμάς του πάνω του.

https://www.instagram.com/p/C1MXh2hM0HT/

Με τον 8χρονο γιο της Δημήτρη Χαραγκιώνη βρέθηκε για την πρόβα της στο θέατρο η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Και όπως έγραψε περήφανη είναι και η πρώτη φορά που ο μικρός βλέπει από κοντά το πώς δουλεύει η μητέρα του: «Ήρθε επιτέλους και στην πρόβα μου. Είδε τι κάνει και η μαμά του. Και είναι η ωραιότερη πρόβα της ζωής μου!».

https://www.instagram.com/p/C1MOqTdIHn3/

Τα δεύτερα Χριστούγεννα με τον γιο της Αλέξανδρο περνά η Λάουρα Νάργες και μάλιστα με δημιουργικά παιχνίδια. Όπως μας έδειξε στο καρουσέλ των φωτογραφιών ο μικρός έχει πάρει την αγάπη για τη μουσική από τον πατέρα του Χρήστο Σαντικάι, παίζοντας το μικρό πιάνο του, ενώ με τη μαμά του έκανε και τα πρώτα του παραδοσιακά (γερμανικά) μπισκότα. Τη συνταγή που έφτιαχνε με τη δική της μαμά στη Γερμανία όταν ήταν μικρή, η Λάουρα.

https://www.instagram.com/p/C1MyLyFibYE/