Jason Momoa και Lisa Bonet είναι πλέον και επίσημα χωρισμένοι με διαζύγιο express

Τσακιρίδου Χριστίνα
Jason Momoa και Lisa Bonet είναι πλέον και επίσημα χωρισμένοι με διαζύγιο express
Invision

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet κατέθεσαν τα δικαστικά έγγραφα για τη λύση του γάμου τους. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού και η αιτία χωρισμού.

Επίσημα χωρισμένοι είναι πλέον ο Jason Momoa και η Lisa Bonet σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Η 56χρονη ηθοποιός κατέθεσε όλα τα απαραίτητα δικαστικά έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο της California πριν από μερικές ημέρες, επιβεβαιώνοντας τη λύση του γάμου τους.

Ο πρωταγωνιστής του «Game of Thrones» και η Bonet ήταν ζευγάρι για 16 ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τη 16χρονη Lola και τον 15χρονο Nakoa-Wolf. H Bonet έχει ακόμα μια κόρη, την Zoë Kravitz από τον γάμο της με τον Lenny Kravitz.

Momoa και Bonet δεν κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους

To 2020 οι ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και όπως φαίνεται είχαν επεξεργαστεί τους όρους του διαζυγίου τους πριν από την κατάθεση της αίτησης.

«Τα μέρη έχουν μια γραπτή συμφωνία που θα υποβληθεί στο δικαστήριο, ή θα υποβληθεί στο δικαστήριο μια συμφωνία για την έκδοση απόφασης», αναφέρεται στα έγγραφα.

Το διαζύγιο αναφέρεται ως «μη αμφισβητούμενο», που σημαίνει ότι κανένα από τα δύο μέρη δεν σκοπεύει να το αμφισβητήσει στο δικαστήριο.

Σύμφωνα πάντα με το Σύμφωνο Διακανονισμού Οικογενειακών Διαφορών: «O καθένας τους είναι πλήρως ικανοποιημένος όσον αφορά τις γνωστοποιήσεις που δόθηκαν και είναι επαρκώς ενημερωμένος σχετικά με τους όρους του ΣΔΣ, την αξία των περιουσιακών στοιχείων που μοιράζονται μεταξύ τους και τα εισοδήματα του καθενός από αυτούς».

Ο Jason Momoa εμφανίστηκε σχεδόν γυμνός στο show του Kimmel και ανακοίνωσε την μεγάλη του απόφαση

Επιπλέον σε κάθε γονέα έχει ανατεθεί από κοινού η νομική επιμέλεια της Lola και του Nakoa-Wolf, οι οποίοι είναι ανήλικοι. Και οι δύο θα είναι εξίσου υπεύθυνοι για την υγεία, την εκπαίδευση και την ευημερία των παιδιών τους. Ο Momoa και η Bonet έχουν επίσης παραιτηθεί από το δικαίωμα να ζητήσουν συζυγική υποστήριξη ο ένας από τον άλλο.

Παρά τον χωρισμό Bonet και Momoa δήλωσαν ότι εξακολουθούν να έχουν πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον και ότι η πρώτη τους προτεραιότητα είναι η συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Το love story και ο χωρισμός

Ο Momoa και η Bonet γνωρίστηκαν το 2005 και ο ηθοποιός την ερωτεύτηκε από τον ρόλο της στο στο «The Cosby Show».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση και δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα. Εκείνη τη στιγμή, ήρθε ο μεγάλος έρωτας αλλά αυτός δεν το έβαλε στα πόδια όπως, νομίζω, κάνουν πολλοί άντρες. Βασικά, με άρπαξε και με σήκωσε στον ώμο του, όπως στην εποχή των σπηλαίων!», συμπλήρωσε. Το ζευγάρι πραγματοποίησε μυστικό γάμο το 2017 ωστόσο φέτος αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στη σχέση τους και να είναι δύο αγαπημένοι γονείς.

Η κοινή ανακοίνωση που είχε κοινοποιήσει το ζευγάρι πριν λίγο καιρό στο Instagram ανέφερε: «Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της εποχής… Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές δονήσεις. Έτσι, μοιραζόμαστε την οικογενειακή είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο γάμο μας. Επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας από τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε…».

Πηγή κεντρικής: apimages.com