Η Ιωάννα Μαλέσκου κυνηγά τους fitness στόχους του 2024 και έκανε μια παραδοχή για την κόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου κυνηγά τους fitness στόχους του 2024 και έκανε μια παραδοχή για την κόρη της

H Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τη μητρότητα και τους νέους της ρυθμούς. Η νέα φωτογραφία μέσα από το γυμναστήριο, η παραδοχή για τις γιορτές και οι πιο τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της.

Δυναμικά έχει ξεκινήσει η νέα χρονιά για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έχει αφοσιωθεί πλήρως στην κατάκτηση των fitness στόχων της.

Καθημερινά η νέα μαμά επισκέπτεται το γυμναστήριο μαζί με την κόρη της και «ορκίζεται» στο pilates reformer για να επανέλθει στις προ-εγκυμοσύνης αναλογίες της.

H Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο fit μαμά της εγχώριας showbiz

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν ανέκαθεν αθλητικός τύπος και δεν σταμάτησε να γυμνάζεται ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το πρωί της Δευτέρας (15/01) η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο στιγμιότυπο από το γυμναστήριο, το οποίο αποτελεί πλέον δεύτερο σπίτι της.

Screenshot-2024-01-16-105457.png

Μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης λίγες εβδομάδες πριν τον τοκετό η παρουσιάστρια είχε τονίσει: «Σίγουρα το σώμα της γυναίκας αλλάζει τελείως κατά την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, επειδή είχα πάντα πολύ καλή σχέση με τη ζυγαριά, δεν υπήρχε περίπτωση να αγχωθώ. Εννοείται ότι άνοιξε η όρεξή μου, παρ’ όλα αυτά προσπαθούσα και προσπαθώ να την ελέγχω. Πέρα από τη διατροφή, φροντίζω να γυμνάζομαι για να επανέλθει το σώμα μου, αλλά και για να αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω πράγματα που έκανα και πριν, προσαρμοσμένα, φυσικά, στη νέα συνθήκη».

Η απρόσμενη παραδοχή της παρουσιάστριας

Πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της σε Instagram-story, κάνοντας μια απρόσμενη και fun παραδοχή.

maleskou6.jpg

H 34χρονη απαθανάτισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και εξήγησε στους followers ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεστολίσει γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ντρέπομαι. Τέτοια είμαι. Το ζω. Γιατί αρνούμαι να ξεστολίσω: o καιρός τώρα θυμίζει πιο πολύ Χριστούγεννα, αρέσουν τα λαμπάκια στην κόρη μου, θα μοιάζει άδειο το σαλόνι χωρίς δέντρο».

Στις 5 Μαΐου 2023 η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, και έκτοτε απολαμβάνει την καθημερινότητα με την 8μηνών κόρη της

https://www.instagram.com/p/C1jtYaVoEAJ/

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την οικογενειακή ζωή και κάθε νέα μαμά θα ταυτιστεί μαζί της

https://www.instagram.com/reel/C1e4tomo6ql/

H παρουσιάστρια αποφάσισε να απέχει για ένα εύλογο διάστημα από την τηλεόραση ώστε να απολαύσει τους πρώτους μήνες με το νεογέννητο. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες, με την 34χρονη να πηγαίνει παντού με την 8 μηνών κόρη της.

https://www.instagram.com/p/Cy9FAELohbL/

Σχετικά με αυτή την απόφαση η Ιωάννα Μαλέσκου είχε παραδεχθεί: «Η επιλογή να απέχω αυτό το διάστημα από την τηλεόραση είναι πολύ συνειδητή. Είναι ωραίο που γίνονται συζητήσεις για την επιστροφή μου με ανθρώπους που έχουν πράγματα να σκεφτούν και να μου πουν. Το πότε θα επιστρέψω είναι κάτι που δε με απασχολεί γιατί δε βιάζομαι. Μακάρι να έρθουν όλα κατ’ ευχήν, όπως τα σκέφτομαι. Μου αρέσουν οι ζωντανές εκπομπές αλλά δε θα απέρριπτα άλλη πρόταση αν με έκανε να νιώσω καλά. Υπήρχαν κάποιες παράμετροι τις οποίες τώρα τις βλέπω και λέω όχι, αν τώρα το έβλεπα και το εξέταζα από τη δική μου ματιά θα έκανα διαφορετικές κινήσεις και άλλες επιλογές».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την κόρη της.

Πηγή κεντρικής: imaleskou