Gisele Bündchen και Tom Brady γιόρτασαν τα γενέθλια της 11χρονης κόρης τους με δύο τρυφερά posts

Τσακιρίδου Χριστίνα
Gisele Bündchen και Tom Brady γιόρτασαν τα γενέθλια της 11χρονης κόρης τους με δύο τρυφερά posts

Gisele Bündchen και Tom Brady ευχήθηκαν στην 11χρονη Vivian για τα γενέθλιά της. Οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες και οι τρυφερές αναρτήσεις.

H Gisele Bündchen και ο Tom Brady ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια στο Hollywood, ωστόσο εδώ κι έναν χρόνο μετά από κοινή απόφαση πήραν χωριστούς δρόμους.

Το διάσημο μοντέλο και ο πρώην άσος του NFL ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Οκτώβριο του 2022, μετά από 13 χρόνια γάμου και δύο παιδιά. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί τυπικές σχέσεις για χάρη του 14χρονου Benjamin και της 11χρονης Vivian. Ο 46χρονος έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο Jack, καρπό του έρωτα με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan.

Gisele Bündchen και Tom Brady έκαναν τα πιο τρυφερά posts για τα γενέθλια της κόρης τους

Πριν από λίγες ώρες το top model που μεσουρανούσε στις πασαρέλες όλων των μεγάλων Οίκων έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram για τα 11α γενέθλια της κόρης της, Vivian.

https://www.instagram.com/p/C0eg4rGuJvD/

«Χρόνια πολλά λιακάδα μου! Είμαι τόσο περήφανη για σένα από κάθε άποψη. Σε ευχαριστώ που κάνεις τη ζωή μου πιο φωτεινή! Σε αγαπώ πολύ❤️», έγραψε η Gisele στο Instagram.

Ακολούθησε το post του Tom Brady ο οποίος μοιράστηκε μερικές σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη του και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/C0eb-mQMlBW/

«Χρόνια πολλά για τα 11α γενέθλια στο πιο γλυκό αγγελούδι της ζωής μου! 😇 Το να σε βλέπω να εξελίσσεσαι στο καταπληκτικό άτομο που είσαι μου φέρνει τόση χαρά. Είσαι πάντα ένα λαμπερό αστέρι 🌟 για όλους μας. Συνέχισε να λάμπεις κοριτσάκι μου και μην σταματήσεις ποτέ να είσαι το ξεχωριστό, μοναδικό άτομο που είσαι. Σ 'αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω», έγραψε ο Brady στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ένα χρόνο μετά το διαζύγιο η Gisele Bündchen πήρε μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή της

Tην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά το διαζύγιο από τον Tom Brady παραχώρησε η Βραζιλιάνα καλλονή τον Σεπτέμβριο στο περιοδικό People, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τα προβλήματα υγείας των γονιών της αλλά και την απόφασή της να κόψει εντελώς το αλκοόλ.

«Ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένειά μου. Ήταν πολλές οι αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής μου», ανέφερε αρχικά η Gisele.

Και πρόσθεσε: «Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που παίρνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας. Νομίζω ότι αν δεν είχα όλα τα διαφορετικά εργαλεία που έχω για να με στηρίξουν σε αυτές τις περιόδους, θα ήταν πολύ δύσκολο. Και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό, γιατί νομίζω ότι όλοι έχουμε περάσει από τα δικά μας τρενάκια του τρόμου στη ζωή μας».

Μιλώντας στο CBS News Sunday Morning για τη ζωή της μετά τον χωρισμό η 46χρονη είχε αναφερθεί στον Brady με τα καλύτερα λόγια τονίζοντας: «Toυ εύχομαι πάντα τα καλύτερα και είμαι ευγνώμων που μου χάρισε δύο υπέροχα παιδιά».

To comeback της Gisele στο modeling

Μετά το διαζύγιο η 43χρονη αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά στο χώρο της μόδας και πριν λίγους μήνες ανακοινώθηκε ως το κεντρικό πρόσωπο διάσημης εταιρίας ρούχων.

https://www.instagram.com/p/CyTNi-brDNw/

Παράλληλα με το comeback της στο modeling η Bündchen ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Nourish», ενός βιβλίου μαγειρικής που αναμένεται να αγαπηθεί από το γυναικείο κοινό.

Πηγή κεντρικής: gisele