Η Σοφία Καρβέλα έδωσε μια συμβουλή για τον αλκοολισμό & μοιράστηκε κάτι που δεν γνωρίζαμε για εκείνη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σοφία Καρβέλα έδωσε μια συμβουλή για τον αλκοολισμό & μοιράστηκε κάτι που δεν γνωρίζαμε για εκείνη

Η Σοφία Καρβέλα είναι 15 χρόνια νηφάλια κι η λύση που προτείνει σε όποιον παλεύει με τον εθισμό είναι μία.

Η Σοφία Καρβέλα, η 41χρονη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα δεν έκρυψε ποτέ την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ πριν από 15 περίπου χρόνια, καθώς αυτός ήταν ένας τρόπος γι' αυτήν να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα να γίνουν καλά. Μάλιστα, και η Άννα Βίσση σε συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος τον περασμένο Οκτώβριο είχε αναφερθεί στη δύσκολη περίοδο στη ζωή της κόρης της.

«Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά» είχε πει η σπουδαία τραγουδίστρια.

Η αποκάλυψη για την καθημερινότητά της και το αντίδοτο για τους εθισμούς

Στην πρόσφατη ανάρτησή της η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο συμβούλευε όσους από τους followers έχουν κάποιον εθισμό να απευθυνθούν είτε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς είτε στους Ανώνυμους Ναρκομανείς. Παράλληλα, ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα χρειάστηκε κι εκείνη ξανά βοήθεια μέσω των συνεδριών.

«Ήθελα απλά να πω σε όποιον παλεύει εκεί έξω με τον εθισμό, υπάρχει μία απάντηση και αυτή είναι η ΑΑ/ΑΝ (σ.σ Ανώνυμοι Αλκοολικοί/ Ανώνυμοι Ναρκομανείς). Είμαι 15 χρόνια νηφάλια και ξεκίνησα να πηγαίνω ξανά στις συνεδρίες τους τελευταίους μήνες επειδή είχα γίνει πραγματικά «σκοτεινή» και η ζωή μου έγινε ουσιαστικά καλύτερη. Αυτό είναι. Πηγαίνετε σε μία συνεδρία. Σηκώστε το χέρι. Μοιραστείτε και πάρτε αριθμούς. Σας αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

413967665_701762768435882_6730056969413203253_n.jpg

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εκείνη αναφέρθηκε στον εθισμό που είχε με το αλκοόλ, αφού τον Σεπτέμβριο του 2023 επίσης με ένα post στο προφίλ της στο Instagram η Σοφία Καρβέλα, έδειξε πόσο ευγνώμων είναι για όσα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που είναι νηφάλια με τους δυο γιους της, τον Νίκο και τον Νέστωρα να παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο σε αυτήν.

karvela.jpg

«Πριν από 15 χρόνια σαν σήμερα, πήγαινα σε ένα μέρος για να με βοηθήσουν να νικήσω τον εθισμό μου στο αλκοόλ. Ήμουν διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβόμουν. Σήμερα, εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβισμένη, αλλά δεν πίνω. Ό,τι ήθελα τελικά το πήρα, γιατί έμεινα νηφάλια και δούλεψα για να διατηρήσω αυτή τη νηφαλιότητά μου. Κάποιες μέρες, νιώθω πιο σκοτεινή από άλλες και κάποιες νιώθω σαν αγνή λιακάδα. Αυτή είναι η ζωή – όπως λέμε- και όσο περνούν τα χρόνια, αρχίζω να το αποδέχομαι αυτό» έγραφε στην ανάρτησή της, ενώ πρόσθεσε «Λέω και κάνω πράγματα για τα οποία μετανιώνω και μετά πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Ό,τι κι αν συμβαίνει, δεν πίνω. Είμαι μία αλκοολική σε ανάρρωση και η μόνη θεραπεία για τον αλκοολισμό για όσους αναρωτιούνται, δεν είναι το ποτό. Το νιώθω. Μια κατάρα και μια ευλογία είναι για την οποία είμαι διατεθειμένη να πολεμήσω. Αν δυσκολεύεστε, αναρωτιέστε… πηγαίνετε σε μια συνεδρία. Μοιραστείτε το. Όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι».