Η Ελένη Χατζίδου εκπαιδεύει τη Μελίτα στο σπίτι και τον Ετεοκλή Παύλου στη δουλειά

Η Ελένη Χατζίδου εκπαιδεύει τη Μελίτα στο σπίτι και τον Ετεοκλή Παύλου στη δουλειά

H Ελένη Χατζίδου είναι από τις παρουσιάστριες που μοιράζονται αρκετά συχνά εικόνες από την καθημερινότητα στο σπίτι με την οικογένειά τους, αλλά και τις «μικρές περιπέτειες» της κόρης της.

 

Για ακόμα μία φορά, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους μία απολαυστική στιγμή που έζησε με την κόρη της, Μελίτα.

Αν και μόλις τεσσάρων ετών, η μικρή Μελίτα έχει ήδη μπει στο πνεύμα της αξίας που έχει η προσφορά στις ανάγκες ενός νοικοκυριού.

Έτσι, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, μόλις τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ έφτασαν στο σπίτι ήταν έτοιμη να τακτοποιήσει όλα τα αγαθά που έφεραν οι γονείς της, ταξινομώντας τα και βάζοντας το κάθε ένα στη θέση του.

Η περήφανη μαμά Χατζίδου, φυσικά, απαθανάτισε τη στιγμή σε βίντεο και έδειχνε να απολαμβάνει τα δείγματα εργατικότητας της κόρης της.

Η Μελίτα από την δική της πλευρά, έδειχνε να έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της και να μην επιθυμεί καμία βοήθεια από τη μητέρα της.

Σε γενικές γραμμές, η Ελένη Χατζίδου είναι από τις παρουσιάστριες που μοιράζονται αρκετά συχνά εικόνες από την καθημερινότητα στο σπίτι με την οικογένειά τους, αλλά και τις «μικρές περιπέτειες» της κόρης της.

Το ποστ όλο νόημα και το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου

Εκτός από την Ελένη Χατζίδου, όμως, ιδιαίτερα εξωστρεφής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι και ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος δε διστάζει να προβάλλει όμορφες στιγμές με την οικογένειά του, αλλά και να εκφράζει δημόσια τα συναισθήματα του για την Ελένη Χατζίδου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού, αποτελεί το τελευταίο post της παρουσιάστριας του Breakfast@Star, από το πλατό της εκπομπής.

Πιο αναλυτικά, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε μία φωτογραφία από την κουζίνα, στην οποία ποζάρει καθισμένη σε μία πορτοκαλί καρέκλα. Σκοπός της ανάρτησης είναι από τη μία πλευρά να δείξει το look της και από την άλλη να κάνει πλάκα για την πόζα που έχει πάρει, γράφοντας χαρακτηριστικά στην περιγραφή της ανάρτησης: «Πάλι ντόρτια έφερα;;;».

https://www.instagram.com/p/C2PHV5gNhLC/

Ο σύντροφος της ζωής της, Ετεοκλής Παύλου, θέλησε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση κάνοντας της πλάκα και γράφοντας:

«Μαζί σου, να σε βλέπω να κερδίζεις μια ζωή και ας είμαι στο ασσόδυο»!

Screenshot-2024-01-19-090701.png

Η Ελένη Χατζίδου είναι η μεγαλύτερη φαν του Ετεοκλή Παύλου και το απέδειξε με ένα post

Πηγή κεντρικής εικόνας: @eleni.hatzidou