Φαίη Σκορδά: Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας της Δημήτρης - Όλες οι φορές που «μίλησε» για εκείνον

Φαίη Σκορδά: Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας της Δημήτρης - Όλες οι φορές που «μίλησε» για εκείνον

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Φαίη Σκορδά μετά την ξαφνική απώλεια. Η αδυναμία της παρουσιάστριας στον 72χρονο μπαμπά της και όλες οι φορές που μίλησε για εκείνον.

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί εδώ και λίγες ώρες η Φαίη Σκορδά, μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, από έμφραγμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η οικοδέσποινα του «Fay's Time» έφυγε εσπευσμένα για το Κιλκίς, για το πατρικό της για να είναι κοντά στη μητέρα της και τον αδελφό της.

H κηδεία του Δημήτρη Σκορδά

Σύμφωνα με τον Μαχητή, την ηλεκτρονική εφημερίδα του Κιλκίς, η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 30.1.24 στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου Σταυροχωρίου στις 3 το μεσημέρι.

Ο Δημήτρης Σκορδάς είχε σπουδάσει ιατρική στην Πάρμα της Ιταλίας και εργάστηκε για χρόνια ως ακτινολόγος και μετέπειτα διευθυντής του Τμήματος Ακτινολογία στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ο γιατρός υπέστη ανακοπή καρδιάς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πονή.

mpampas-faihs-skorda-5.jpg

Ο ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε στο Queen.gr την απώλεια του Δημήτρη Σκορδά και η παρουσιάστρια όπως είναι φυσικό θα λείπει για αρκετές μέρες (όσες χρειαστούν για να διαχειριστεί το πένθος της) από τον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΙ.

Ο μπαμπάς της Φαίης υπήρξε ακτινολόγος, επάγγελμα που ακολούθησε και ο αδερφός της παρουσιάστριας Νότης. Με τη μαμά της παρουσιάστριας, Ευαγγελία Αλεξανδρίδη, υπήρξαν αχώριστοι και στήριζαν πάντα τα δύο παιδιά τους σε κάθε τους βήμα, όπως και τα εγγόνια τους.

Η Φαίη Σκορδά μας δείχνει τη θέα που έχει το νέο της σπίτι στα νότια προάστια

Το έμφραγμα του 2016:

Η Φαίη είχε αντιμετωπίσει και το 2016 το έφραγμα που είχε πάθει ο πατέρας της ενώ εκείνος βρισκόταν στο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι με την Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να παρουσιάζουν τότε το «Το Πρωινό». Σύμφωνα τότε με το gossip-tv.gr, ο πατέρας της παρουσιάστριας είχε μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η Φαίη έτρεφε πάντα αδυναμία στον πατέρα της, το όνομα του οποίου έχει δώσει και στον μικρότερο γιο της Δημήτρη.

skorda_mpampas.jpg

«Δημήτρηδές μου. Σας λατρεύω», είχε γράψει η Φαίη για πατέρα και γιο και το 2022, σε κοινή έξοδο.

dimitrides.jpg

Ούσα καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες», η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με την οικογένειά της, την καριέρα της και τα παιδιά της.

«Μεγάλωσα στο Κιλκίς πολύ όμορφα, με πολλή αγάπη και μία μεγάλη οικογένεια, με τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τους θείους μου, τη γιαγιά και τον παππού. Ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω σε μια σημαντική απόφαση είναι η μαμά μου αλλά επειδή αγχώνεται την παίρνω εκ του αποτελέσματος».

Η Φαίη κάθε φορά που βρισκόταν με τον μπαμπά της, δεν έκρυψε τις εκπλήξεις που της έκανε και το φαγητό που της ετοίμαζε όπως εκείνον τον καγιανά τον Ιούλιο του 2022.

Ο πατέρας της Φαίης, ήταν εκείνος που τη συνόδευσε και ως νύφη στον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα και δεν έκρυψε τη χαρά του για το παιδί του.

Mιλώντας για την υπέροχη σχέση των γονιών της, η Φαίη είχε πει χαρακτηριστικά:

«Για μένα το ιδανικό είναι να είσαι αγκαλιά με τον άλλον. Και μια επιτυχημένη σχέση, θεωρώ ότι εκφράζεται και εξωτερικεύεται και έτσι, και στον ύπνο. Λέω το ιδανικό, δε λέω ότι το έχω ζήσει.

Το ιδανικό είναι να είναι ένα ζευγάρι που μένει ερωτευμένο, με όποια συνθήκη, αλλά έχουν και την ανάγκη να είναι αγκαλιά. Αυτό είναι, να βρεις κάποιον να μην αισθάνεσαι βαρύ το χέρι του, κατάλαβες... Να μη σε νοιάζει τίποτα».

Πηγή κεντρικής:NDP