Η Φαίη Σκορδά μας δείχνει τη θέα που έχει το νέο της σπίτι στα νότια προάστια

Η Φαίη κάνει δύο μεγάλες αλλαγές στη ζωή της, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, Φαίη Σκορδά, αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της και να μετακομίσει σε ένα καινούργιο σπίτι μαζί με τα παιδιά της. Η Φαίη φέτος το καλοκαίρι, παράλληλα με τις διακοπές της έπρεπε να κάνει και μετακόμιση.

Η Σκορδά, όπως φαίνεται ξεκίνησε από νωρίς την μετακόμιση, ώστε να διαμορφώσει το σπίτι πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα.

https://www.instagram.com/p/Cvb9VA4Nv6d/

Όπως έχει γίνει γνωστό η παρουσιάστρια παραμένει και την ερχόμενη σεζόν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Η νέα της εκπομπή θα έχει το όνομα «Fay’s Time».

Παρόλα αυτά, η εκπομπή της θα υποστεί σημαντικές αλλαγές τόσο στην ώρα προβολής, η οποία θα είναι 12:00 το μεσημέρι, όσο και στα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τη Φαίη Σκορδά στο πλατό.

Η θέα από το νέο της σπίτι

374967476_1356373854972763_147245488967228003_n.jpg

Το νέο σπίτι της Σκορδά

Η παρουσιάστρια έμενε τα τελευταία χρόνια στα νότια προάστια μαζί με τους 2 γιους της (Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα). Πολύ κοντά στην προηγούμενη κατοικία που είχε με τον πρώην σύζυγό της. Η νέα της κατοικία τώρα είναι και αυτή στα νότια προάστια. Η Φαίη Σκορδά δεν έχει ανεβάσει πολλά από το νέο της σπίτι. Κατά την διάρκεια της μετακόμισης, είχε ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία του νέου, ευήλιου σπιτιού, με το παρκέ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, το οποίο φαίνεται μεγάλο και φωτεινό.

fay.png

Τώρα, ένα μήνα μετά, η Φαίη Σκορδά, φαίνεται να έχει εγκατασταθεί πλήρως στο νέο της σπίτι. Εχθές το βράδυ, η Φαίη, ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντάς μας τη θέα του νέου της σπιτιού, στα νότια προάστια. Εκτός από την πανέμορφη θέα, παρατηρήσαμε τη Φαίη Σκορδά χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μετά από όλη την ταλαιπωρία της μετακόμισης, η Φαίη είναι πιο ήρεμη από ποτέ, έτοιμη να ξεκινήσει δυναμικά τη νέα σεζόν στο ΣΚΑΪ.

Η Φαίη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα στιγμιότυπα από το νέο σπίτι της αγαπημένης Φαίης και κυρίως το προσωπικό της γούστο που απ' ότι θυμόμαστε από το προηγούμενο ήταν απίστευτα καλαίσθητο.

Κουκουράκης και Μιχαλάκη λατρεύτηκαν στην «Παραλία» αλλά η έκπληξη για το Twitter ήταν ο Νινιός