Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε την περιπέτεια με την υγεία της και μάς θύμισε πως η ζωή είναι απρόβλεπτη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε την περιπέτεια με την υγεία της και μάς θύμισε πως η ζωή είναι απρόβλεπτη

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της, εξηγώντας την μικρή περιπέτεια με το μάτι της και το κοινό να της εύχεται στα social media «περαστικά».

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της, ύστερα από την μικρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Η ίδια αναγκάστηκε να λείψει από την εκπομπή της στις 30 Ιανουαρίου γεμίζοντας τους συναδέλφους της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό με απορίες, αφού η ίδια όλα αυτά τα χρόνια έχει λείψει μόνο για τις γεννήσεις των παιδιών της.

«Καλά σαν ψέμα μου φαίνεται. Σαν ψέμα ότι εγώ δεν ήμουν χθες στην εκπομπή, σαν ψέμα ότι έγινε ό,τι έγινε χθες και σήμερα είμαι εδώ. Πόσο χαίρομαι πρώτον που είμαι εδώ, δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον που τελικά ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί» είπε η παρουσιάστρια καλησπερίζοντας τους τηλεθεατές της με ένα χαμόγελο ανακούφισης, ευχαριστώντας και το κανάλι για την άμεση ανταπόκρισή του που τη βοήθησε ώστε να πάει έγκαιρα στον γιατρό.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Να που συνέβη κι αυτό! Γι' αυτό δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες, ούτε να κοροϊδεύουμε γιατί όσοι με ξέρουν πολλά χρόνια λένε ότι πάντα τους έλεγα "Παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά εγώ ό,τι και να συμβεί εδώ μέσα θα είμαι (σ.σ στο πλατό της εκπομπής), τελευταία θα φύγω". Αυτά τα έλεγα πάντα» θυμίζοντάς μας πως η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ».

Όπως εξήγησε η Ελένη Μενεγάκη το μικρό ατύχημα που είχε με το μάτι της συνέβη την ώρα που έκανε το μακιγιάζ της και συγκεκριμένα, όταν έβαζε μολύβι στα μάτια, καθώς μια ακίδα από το μολύβι μπήκε στο μάτι της, εμποδίζοντάς τη να δει. Γι' αυτό και η ίδια συμβούλευσε τις αγαπημένες της τηλεθεάτριες που την ακολουθούν χρόνια σε κάθε της βήμα, να προσέχουν κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ.

Ωστόσο το μότο της επιστρέφοντας ήταν ένα και μάς βρίσκει σύμφωνους:

Το post στο Instagram και τα «περαστικά» από τους followers της

Η παρουσιάστρια έκανε μάλιστα κι ένα post στο Instagram ενημερώνοντας και τους διαδικτυακούς της φίλους πως «Όλα καλά».

https://www.instagram.com/p/C2w2RHeNyUv/

Φυσικά, οι followers της έσπευσαν να στείλουν τα «περαστικά» τους στην Ελένη Μενεγάκη κι όπως έγραψαν «άλλο κακό να μην τη βρει».