H Eλένη Μενεγάκη μίλησε με ειλικρίνεια για τον χωρισμό και τις δεύτερες ευκαιρίες

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Eλένη Μενεγάκη μίλησε με ειλικρίνεια για τον χωρισμό και τις δεύτερες ευκαιρίες

Σε μια συζήτηση για γάμους και για χωρισμούς η Ελένη Μενεγάκη βάζοντας πρώτη στην κουβέντα τη δική της προσωπική ζωή είπε μια μεγάλη αλήθεια.

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μη μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή, όμως έχει αναφερθεί ανά διαστήματα τόσο στον χωρισμό της όσο και και στο γεγονός πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί η ζωή του τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Άλλωστε, ξέρει καλά πως η φράση «ποτέ μη λες ποτέ» είναι παραπάνω από αληθινή.

Ο Μάκης Παντζόπουλος έχει τεράστια αδυναμία στην 9χρονη Μαρίνα και αυτές οι φωτό τους είναι «Όναρ»

Κάπως έτσι και στην πρώτη εκπομπή για το 2024, η παρουσιάστρια με αφορμή τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα, και το ότι τα τελευταία 7-8 χρόνια που έχει χωρίσει με την Φαίη Σκορδά δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα από ένα χωρισμό αλλά και στο ότι οι πιθανότητες είτε να ξαναπαντρευτείς, είτε να κάνεις κι άλλο παιδί - αν έχεις ήδη όπως είχε εκείνη πριν τη Μαρίνα και ο Γιώργος Λιάγκας - είναι ανοιχτές.

Πού πήγε η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Πατζόπουλο στην ένατη επέτειο γάμου τους;

Όπως είπε λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη αν κάποιος που έχει παντρευτεί κι έχει κάνει παιδιά, χωρίσει, τότε είναι λογικό να μην σκεφτεί τον γάμο ξανά καθώς είναι κάτι που ήδη το έχει ζήσει. Παρ' όλα αυτά, όπως πρόσθεσε «Άμα ερωτευτείς τρελά, άμα αγαπήσεις κάποιον ή βαρεθείς τη μοναξιά ή θες κάτι άλλο μπορείς να προχωρήσεις στη ζωή σου».

Έτσι είναι στη ζωή, λες εγώ δεν θα χωρίσω ποτέ και μπορεί να χωρίσεις. Δεν μιλάω για τον Γιώργο (σ.σ Λιάγκα), μιλάω για όλους μας, βάζοντας εμένα πρώτη. Εγώ δεν θα παντρευτώ ή θα παντρευτώ μια φορά στη ζωή μου (σ.σ λέει κάποιος), θα παντρευτείς δύο. Αυτά δεν τα ξέρεις. Όπως προκύψει η ζωή. Καλά να 'μαστε με υγεία και να προχωράμε.

Πάντως η ίδια έχει αναφερθεί ξανά στην εκπομπή της στον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο το 2010 μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας και 3 παιδιά, αποκαλύπτοντας πως τόσα χρόνια μετά ακόμα θυμάται κι εκείνες τις στιγμές και τις αγωνίες που είχε ζήσει.

«Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η καθεμία από εμάς, μετά από έναν χωρισμό -από τη στιγμή που υπάρχει παιδί- παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της και το χειρίζεται διαφορετικά», είχε αναφέρει το 2022 η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, προσθέτοντας: «Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω "εγώ εντάξει, είχα χωρίσει, πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά". Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πώς να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας, γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα ή στην εφηβεία ή παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν, ή παιδιά που είναι 5 ετών. Ο καθένας κρίνει για τη δική του περίπτωση και το πρώτο που πρέπει να σκέφτεται δεν είναι την κοινωνία, είναι τα παιδιά του».

Από την άλλη το 2019 η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί στις δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή με αφορμή την καλεσμένη της, Βάσω Λασκαράκη και τον δεύτερο γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

«Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στις δεύτερες ευκαιρίες και πιστεύω πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αρπάξουμε! Και δεν μιλάω μόνο στα προσωπικά, αλλά σε όλα τα θέματα της ζωής μας. Δικαιούμαστε να κάνουμε λάθη, δικαιούμαστε και να τα διορθώσουμε. Δικαιούμαστε και να ξαναδοκιμάσουμε, να διορθώσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Γιατί όχι;» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια.

Ακόμα πιο πίσω το 2018 η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί και στο 4ο παιδί της, την Μαρίνα που απέκτησε με τον Μάκη Παντζόπουλο και την αγωνία της για το πώς θα είναι η σχέση της με τα τρία της αδέρφια, τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια (σ.σ από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο).

https://www.instagram.com/p/C1hzMwZMkfQ/

«Στη δική μου ζωή το θαύμα το έκανε ο Μάκης, δεν το έκανα εγώ», είχε πει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα όταν το νέο μωρό έρχεται στο σπίτι όταν έχουν ζήσει τη σχέση. Εμείς γνωριστήκαμε καλά, ζήσαμε πολύ οι πέντε μας με τα παιδιά». Και η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον απ' ότι μπορούμε να δούμε από το προφίλ του Άγγελου στα social media, η σχέση του με την μικρή του αδερφή είναι πολύ καλή.