Μπαζάκα με Τρίγγου και Λέχου με Ροϊλό στη Μάγισσα: Ο θρίαμβος λίγο πριν τη σκληρή τιμωρία

Κατερίνα Μπούσιου
Μπαζάκα με Τρίγγου και Λέχου με Ροϊλό στη Μάγισσα: Ο θρίαμβος λίγο πριν τη σκληρή τιμωρία

Η έκπληξη με την υπεράσπιση του κοινού στη Μεταξία. Η Μάγισσα έκανε τριπλή ανατροπή και ετοιμάζεται για μία ακόμη στα επόμενα επεισόδια. 

Το χθεσινό επεισόδιο της Μάγισσας «ψηφίστηκε» από το κοινό στα social media ως το καλύτερο μέχρι στιγμής στους 5,5 μήνες προβολής της σειράς. Και τα είχε όλα. Ανατροπές, συγκρούσεις και πολύ ταλέντο από όλο το καστ. Από την επόμενη εβδομάδα, προχωράμε στην αποκάλυψη ενός ακόμα μυστικού, στην οριστική ρήξη δύο αδελφών και στην κόντρα δύο μαγισσών. Η μελλοντική σκηνή που αποκαλύφθηκε με Τρίγγου και Μπαζάκα προκάλεσε ενθουσιασμό.

magissalexou.jpg

Για πρώτη φορά το κοινό υπερασπίστηκε τη Μεταξία

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος έκανε πράξη με τον καλύτερο τρόπο το όραμα των δύο σεναριογράφων της σειράς, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη. Με τη βοήθεια του ταλαντούχου καστ του σε όλους μα όλους τους ρόλους, κάνει το ένα επεισόδιο της Μάγισσας καλύτερο από το άλλο.

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν έπος με όλη τη σημασία της λέξης. Στο σενάριο, στη σκηνοθεσία, στην ερμηνεία. Η αποκάλυψη της απιστίας Τζανή και Μεταξίας, η αποκάλυψη με όραμα της Θεοφανώς για τη σχέση της μητέρας της με την οικογένεια Γερακάρη και κυρίως πως η Κυπριανή (Θέμις Μπαζάκα) είναι και εκείνη μάγισσα, προκάλεσε ενθουσιασμό. Όπως και η στρατηγική και η ηρεμία του Αναστάση Ροϊλού ως Αντρέι που κινεί πλέον τα νήματα σε όλες τις εξελίξεις.

https://www.instagram.com/reel/C3A0S9roTYA/

Η αποκάλυψη του τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου όταν λέει ευθέως στη Δαμιανή ότι εκείνη έδωσε εντολή για να δολοφονηθεί το μωρό του Μάρκου και της Μεταξίας, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Το κοινό στα social media δε σταμάτησε να γράφει με ενθουσιασμό τα σχόλιά του. Η σειρά έγινε ξανά trend.

Όμως για πρώτη φορά είχαμε και μία έκπληξη. Το κοινό πήρε το μέρος της Μεταξίας για όσα θα επακολουθήσουν στο επόμενο επεισόδιο. Δες τα στιγμιότυπα.

Η σύζυγος του Μάρκου δεν ξυλοκοπείται μόνο από τον σύζυγο της αλλά και από τους γονείς και τον αδελφό της. Καμία υπεράσπιση από κανέναν. Για πρώτη φορά μόνο το Twitter τη συμπόνεσε και καταδίκασε την αντιμετώπιση. Παρόλο που είχε απιστήσει.

Η ηθοποιός Καλλιόπη Χάσκα είχε μιλήσει στο Queen.gr για την μοίρα της Μεταξίας: «Ελάχιστες φορές και μόνο για δικό τους συμφέρον θα υπερασπιστούν τη Μεταξία. Ακόμη και στην οικογένειά της, αυτή θα την πληρώσει για να συνεχίσει να υπάρχει η ένωση των δύο οικογενειών. Αυτή είναι και η βασική της διαφορά με τον Τζανή. Ο Τζανής είναι τα πάντα για τη μητέρα του, αλλά η Μεταξία δεν είναι τα πάντα για κανέναν».

Καλλιόπη Χάσκα: «Ζω τον έρωτα στο έπακρο, δεν με ενδιαφέρει όταν γίνεται με άλλον τρόπο»

Ποιο είναι το μέλλον της; Σίγουρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χωρίσει με τον Μάρκο. Είναι ένα μεσοδιάστημα όπου έρχονται σε σύγκρουση με ανυπολόγιστες συνέπειες 3 οικογένειες: Οι Λασκαραίοι (Μάρκος και Τζανής), οι Γερακάρηδες (Μεταξία) και οι Δραγουμάνοι (Κερασίνα).

Όλα αυτά ενώ θα δούμε τη συνάντηση Κυπριανής και Θεοφανώς με την πρώτη να βγάζει μαχαίρι για να τη σκοτώσει. Φυσικά δεν θα τα καταφέρει.

Ήρθε η στιγμή για τη Θεοφανώ να αναζητήσει τις ρίζες της και αυτή την περίεργη σχέση που είχε η μητέρα της με την οικογένεια του Σπήλιου Γερακάρη. Θα επιστρέψει στο μοναστήρι. Αλλά θα φύγει πριν την εντοπίσει ο Αντρέι. Όσο για τον Τζανή;

Αφού ανακριθεί από τον Αντρέι και τον Κανέλλο, ο Μάρκος θα αποφασίσει να τον εξορίσει από τον πύργο. Και από εδώ και πέρα θα είναι τραγική η μοίρα του. Θα ζει ως κατατρεγμένος και όχι πια ως μέλος των Λασκαραίων.

Ο πιο άτυχος από όλους όμως τελικά είναι ο Μάρκος. Τον οποίο έχει δημιουργήσει με μοναδικό τρόπο ως τηλεοπτική προσωπικότητα ο ηθοποιός Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης.