Ελένη Μενεγάκη και Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκαν στη 19χρονη Λάουρα με δύο υπέροχες φωτογραφίες της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ελένη Μενεγάκη και Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκαν στη 19χρονη Λάουρα με δύο υπέροχες φωτογραφίες της

H Ελένη Μενεγάκη και o Άγγελος Λάτσιος είπαν «Χρόνια πολλά» στη Λάουρα Λάτσιου με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια έφερε στη ζωή την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου.

Πριν από μερικά λεπτά η παρουσιάστρια είπε «Χρόνια πολλά» on air στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα γενέθλιά του και ανέφερε: «Σήμερα είναι η ημέρα που θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο χρόνια πολλά σε έναν συνεργάτη, που όπως του λέω κάθε φορά: «αγόρι μου και μαζί να μη δουλεύουμε, δεν θα ξεχνάω ποτέ τα γενέθλιά σου γιατί μαζί με σένα έχει γενέθλια το παιδί μου. Το ένα από τα τέσσερα».

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε στην Λάουρα Λάτσιου με τον δικό της τρόπο

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της Λάουρα Λάτσιου, η οποία βρίσκεται για σπουδές στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

«Παιδί μου εκεί που είσαι μακριά στα ξένα, η μάνα σου να ξέρεις, έχει εκεί συνέχεια το μυαλό της. Πουθενά αλλού! Σε εσένα καλό μου παιδί. Χρόνια σου πολλά παιδάκι μου. Παραμιλάει η Ελένη… Τι να κάνουμε… Παιδιά συγγνώμη», είπε η παρουσιάστρια on air.

Ακολούθησε ένα τρυφερό Instagram post της μαμάς Ελένης, η οποία δημοσίευσε μια σπάνια throwback φωτογραφία με την Λάουρα, σε νεαρή ηλικία.

https://www.instagram.com/p/C3ICrByNJ59/

«Χρόνια πολλά ΛΑΟΥΡΑ !!! Παιδιιιιιιιιι μου ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Ελένη Μενεγάκη «πήρε» θέση στις κόντρες περί ποιότητας στην TV λέγοντας κάτι απλό που όλοι ξεχνούν

Ο Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκε στην αδερφή του με ένα τρυφερό #tbt

Πριν από μερικές ώρες ο Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκε στην αδερφή του για τα γενέθλιά της, με ένα τρυφερό Instagram-story.

Screenshot-2024-02-09-141247.png

Ο 21χρονος μοιράστηκε μια κοινή φωτογραφία τους από την περίοδο που ήταν παιδιά και έγραψε: «Χρόνια πολλά Laourito».

Τα δύο αδέρφια είναι πολύ δεμένα και δεν είναι λίγες οι φορές που ανταλλάζουν σχόλια αγάπης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην πρόσφατη ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου η Λάουρα ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν, αφήνοντας δύο emojis σε σχήμα αστεριού και καρδιάς.

Screenshot-2024-02-09-141354.png

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki