Η Jennifer Lopez αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που αποφάσισε να ακυρώσει τον γάμο με τον Afflecκ

Τζένη Ντεμιράι
Η Jennifer Lopez αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που αποφάσισε να ακυρώσει τον γάμο με τον Afflecκ
Invision

Κυκλοφορεί από σήμερα 16 Φεβρουαρίου το νέο άλμπουμ της Jennifer Lopez, «This is me... Now». 

Η Jennifer Lopez σε μια ειλικρινή συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό DJ Zane Lowe και το Apple Music 1, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «This Is Me... Now», αποκάλυψε πληροφορίες που αφορούν το ταραχώδες ταξίδι της σχέσης της με τον Ben Affleck.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η 54χρονη σταρ αναφέρθηκε στο παρελθόν. Μάλιστα, προχώρησε και σε ορισμένες αποκαλύψεις που αφορούν τον γάμο της με τον Affleck, ο οποίος είχε αναβληθεί τον Σεπτέμβριο του 2003, όπως επίσης και τον επακόλουθο χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 2004.

DAREDEVIL PREMIERE

Πηγή: AP

Girl crush: Η skincare routine με ελαιόλαδο και όλα τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Lopez

Όσα αποκάλυψε η Jennifer Lopez για την αναβολή του γάμου της με τον Ben Affleck

Η ηθοποιός μοιράστηκε τη συναισθηματική αναταραχή που συνόδευε την απόφαση του χωρισμού, εξομολογούμενη ότι ενώ ήξερε πως ο Ben ήταν ο σύντροφος της ζωής της, η αβεβαιότητα της κατεύθυνσης της σχέσης τους την έκανε να αισθάνεται αναστατωμένη.

«Δεν χωρίσαμε κατευθείαν εκείνη τη στιγμή. Έγινε μετά από μερικούς μήνες», είπε η Jennifer Lopez αναφερόμενη στο διάστημα μετά την αναβολή του γάμου τους.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως η αναβολή «δημιούργησε και στους δυο μας αμφιβολίες σχετικά με τη σχέση μας και το προς τα που κατευθυνόταν».

OSCARS

Πηγή: AP

Παρά το γεγονός ότι αισθανόταν πως αγαπάει τον Ben, ο φόβος ότι μπορεί να χάσουν όσα είχαν δημιουργήσει ήταν αισθητός.

«Ήξερα μέσα μου ότι ήθελα να είμαι μαζί του για το υπόλοιπο της ζωής μου, το ήξερα αυτό. Αλλά δεν ένιωθα ότι θα τα καταφέρναμε», παραδέχτηκε και πρόσθεσε πως αυτό την τρόμαξε.

Η νιότη και η απειρία τους συνέβαλλαν στην αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις. Η Jennifer επεσήμανε ότι ακόμα και λίγο μετά τα 30 τους, δεν ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα της κατάστασής τους και να δουλέψουν για να σταθεροποιήσουν τη σχέση τους.

Η υποστήριξη που έδειξε ο Affleck στη JLo είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται μία γυναίκα

Χώρια μέχρι να βρουν τον εαυτό τους

Τα χρόνια που ακολούθησαν μετά τον χωρισμό τους, η Jennifer και ο Ben επιδίωξαν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Εκείνη παντρεύτηκε τον Marc Anthony, με τον οποίο απέκτησε τα δίδυμα, Max και Emme. Εκείνος παντρεύτηκε την Jennifer Garner, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά (Violet, Seraphina, και Samuel).

Τελικά, οι γάμοι και των δύο έληξαν και η Jennifer με τον Ben μπλέχτηκαν μέσα σε άλλες σχέσεις, αποκτώντας περισσότερη εμπειρία.

«Δεν έχει παρά μόνο όταν και οι δυο μας είχαμε κάνει πολλή δουλειά… Σκεφτόμουν “Ξέρεις κάτι; Είμαι πολύ καλά από μόνη μου. Είμαι χαλαρή. Αγαπώ τη ζωή μου», ανέφερε η Jennifer, θέλοντας να περιγράψει την αυτό-εξερεύνηση και την προσωπική ανάπτυξη η οποία οδήγησε τελικά στην επανένωσή τους το 2021.

LA Premiere of

Πηγή: AP

This is her... now, λοιπόν

Το νέο άλμπουμ της Jennifer Lopez, «This is me... Now», το πρώτο μετά από 22 χρόνια, κυκλοφορεί σήμερα 16 Φεβρουαρίου, μαζί με την ομώνυμη μουσική ταινία.

Το «This Is Me... Now: The Film», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime την ίδια μέρα με το άλμπουμ, στις 16 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζει «την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα πρωτοσέλιδα και αφορά την προσωπική ζωή της Lopez», όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του film.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου «η ταινία είναι μια οικεία, φανταστική και αφηγηματική αντανάκλαση του προσωπικού ταξιδιού αυτοθεραπείας και αυτοαγάπης. Η Lopez δημιούργησε έναν καθηλωτικό κόσμο όπου η μουσική και τα οπτικά συνυπάρχουν, αποκαλύπτοντας τις προκλήσεις που αντιμετώπισε και τους θριάμβους που πέτυχε. Οι θεατές θα γίνουν μάρτυρες της μεταμόρφωσης και της ευαλωτότητας σε κάθε καρέ».

Ο ρόλος του Ben Affleck είναι ενεργός, αφού υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Matt Walton και την ίδια την Jennifer Lopez φυσικά, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dave Meyers.

Παραγωγός είναι ο Nathan Scherrer και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina και Courtney Baxter για λογαριασμό της Nuyorican Productions.

«Αυτή είμαι... τώρα» λέει η Jennifer Lopez σε μία ταινία ζωής με την υπογραφή του Ben Affleck

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP