Τα BAFTA δεν ξέχασαν τον Matthew Perry και η απάντηση στους εξαγριωμένους fans ήταν πειστική

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα BAFTA δεν ξέχασαν τον Matthew Perry και η απάντηση στους εξαγριωμένους fans ήταν πειστική

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από τους θαυμαστές του ηθοποιού αφού παραλείφθηκε από το αφιέρωμα των BAFTA για τους εκλιπόντες ηθοποιούς.

Αντιμέτωπα με σφοδρές αντιδράσεις ήρθαν τα φετινά BAFTA αφού η τελετή απονομής του 2024 δεν απέτισε φόρο τιμής στον Matthew Perry.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι fans του αείμνηστου ηθοποιού συνειδητοποίησαν πως ο σταρ των Friends δεν συμπεριλήφθηκε στο αφιέρωμα εις μνήμην των ηθοποιών που έφυγαν από την ζωή τον περασμένο χρόνο.

Οι fans του Matthew Perry στράφηκαν εναντίον των BAFTA

Μετά την προβολή του «In Memoriam» κατά τη διάρκεια των βρετανικών βραβείων κινηματογράφου οι θαυμαστές του Perry έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ντροπή σας BAFTA που δεν αναγνωρίζετε τον Matthew Perry», έγραψε ένας χρήστης του Twitter/X ενώ άλλος σημείωσε: «Καμία αναφορά στον Matthew Perrym στο αφιέρωμα των BAFTAs;!».

H απάντηση της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Μετά τον σάλο που ξέσπασε στα social media η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου αναγκάστηκε να εξηγήσει γιατί ο αείμνηστος ηθοποιός δεν συμπεριλήφθηκε στο αφιέρωμα.

«Ο Matthew Perry θα μνημονεύεται στη φετινή τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων», ανέφερε χαρακτηριστικά η απάντηση από τον επίσημο λογαριασμό των ΒAFTA στο Twitter/X.

Τα τηλεοπτικά βραβεία BAFTA φέτος θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου και ο Matthew Perry θα είναι αναμφίβολα ένας από τους εκλιπόντες ηθοποιούς του ειδικού αφιερώματος της διοργάνωσης.

Ο απρόσμενος θάνατος του Matthew Perry

Στις 28 Οκτωβρίου 2023 ο Matthew Perry έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, βυθίζοντας το Hollywood και τους θαυμαστές του σε πένθος. Σύμφωνα πάντα με το ιατροδικαστικό πόρισμα η αιτία του θανάτου του ήταν η οξεία επίδραση κεταμίνης.

https://www.instagram.com/p/CmMuBRnu27t/

«Στους παράγοντες που συνέβαλαν στο θάνατο του Perry περιλαμβάνονται ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης. Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα», ανέφερε η ιατροδικαστική έκθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του πρωταγωνιστή της σειράς «Τα Φιλαράκια» έκαναν λόγο για πνιγμό, καθώς οι Αρχές του Los Angeles αναφέρουν ότι βρήκαν τον ηθοποιό αναίσθητο στο τζακούζι του σπιτιού του.

Ο σταρ της μικρής οθόνης είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του σε ουσίες και αλκοόλ αναφέροντας ότι δεν θυμάται καθόλου μερικές σεζόν από «Τα Φιλαράκια». Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως πριν από πέντε ημέρες ο Perry είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει μέσα στο τζακούζι του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com